Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بنیاد بین المللی غدیر در قزوین گفت: مبانی حکومت اسلامی از نهج البلاغه قابل استخراج است در دوره‌های تخصصی نهج البلاغه مبانی با عنوان مهندسی حکومت اسلامی استخراج شده و در اختیار جامعه قرار خواهد گرفت و بخشی از مشکلات امروز جامعه با آن قابل حل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن حق شناس در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در نهج البلاغه به بهترین شکل ترسیم شده است، حکومت اسلامی و مدیریت در جامعه اسلامی است و در نامه‌های 53، 45، 27و موارد دیگر به آن‌ها اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مبانی حکومت اسلامی با استفاده از مستنداتی که امیرالمؤمنین(ع) در ابلاغیه‌های خود به نیروهای تحت امرشان می‌دادند استخراج شده و با عنوان مهندسی حکومت اسلامی مطرح شده است.

مسئول بنیاد بین المللی غدیر قزوین ابراز کرد: دوره تخصصی نهج البلاغه با موضوع مهندسی حکومت اسلامی توسط بنیاد بین المللی غدیر در سه دوره مقدماتی، پیشرفته و عالی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: شرکت کنندگان در طرح مبانی مختلف را به عنوان خروجی کار ارائه داده و تولید محتوا خواهند داشت، کلاس‌ها در 12تا 16جلسه و با ظرفیت 30نفر و از دهم مرداد ماه در دفتر بنیاد غدیر برگزار می‌شود و افرادی که دوره مقدماتی را باموفقیت طی کنند می‌توانند به مراحل بالاتر دست یابند.

حل مشکلات جامعه با استفاده از مبانی نهج البلاغه

این مسئول درباره هدف برگزاری دوره‌های نهج البلاغه عنوان کرد: در تاریخ اسلام تنها یک مکتب وجود دارد که در رأس حکومت اسلامی امام معصوم(ع) قرار دارد، درواقع در دوره چهار ساله خلافت امام علی(ع) و شش ماهه نخست خلافت امام حسن مجتبی(ع)حکومت در دست ایشان بود.

وی ادامه داد: ما اطلاعات مناسبی از منشور حکومت اسلامی داریم که با نهج البلاغه به عنوان ارزشمندترین میراث اسلام به ما رسیده و با دقیق شدن بر آن می‌توانیم مبانی حکومت اسلامی را استخراج کرد و بخشی از مشکلات امروز جامعه را حل کرد.  

حق شناس اذعان کرد: عملیاتی شدن موارد استخراخ شده از نهج البلاغه و شرکت مدیران جامعه اسلامی در کلاس‌ها و مطابقت دادن خود با مبانی اسلامی از اهداف ما است.

وی گفت: اساتید دوره مقدماتی از استان انتخاب شده و در دوره عالی اساتید از قم اعزام می‌شوند و بابت کلاس‌ها هزینه‌ای دریافت نمی‌شود و سعی بر این است که درپایان دوره به عنوان خروجی کار منشوری از حکومت اسلامی توسط شرکت کنندگان ارائه شود.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۵۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید بر گسترش تعاملات میان ایران و ازبکستان با محوریت استان اصفهان

سفیر ازبکستان در ایران با استاندار اصفهان دیدار و در خصوص گسترش روابط میان ازبکستان و جمهوری اسلامی ایران با محوریت استان اصفهان، گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، سیدرضا مرتضوی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در دیدار با سفیر ازبکستان در ایران که در استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم با توجه به اراده رؤسای جمهور دو کشور بر مبنای گسترش ارتباطات و تعاملات بتوانیم روزهای درخشانی را نسبت به گذشته رقم بزنیم.

وی با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از مهمترین استان‌های ایران اسلامی است، ادامه داد: این استان در بسیاری از حوزه‌های صنعتی، تولیدی و اقتصادی رتبه نخست کشور را دارد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه اصفهان مهد فرهنگ و هنر است، اظهار کرد: این استان مهد بسیاری از هنرهای اصیل ایرانی است و هنرمندان متعددی در اصفهان زندگی می‌کنند همچنین هنر صنایع دستی اصفهان در کشور و جهان زبانزد است.

مرتضوی گفت: در حوزه علم و فناوری نیز دانشگاه‌های معتبری در اصفهان مستقر هستند همچنین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و سایر شهرک‌های صنعتی و تولیدی اصفهان ظرفیت‌های بسیار خوبی را در حوزه علم و فناوری دارند.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: استان اصفهان در حوزه درمان و پزشکی نیز جایگاه ویژه‌ای دارد به نحوی که بیمارستان‌های ما میزبان گردشگران سلامت هستند.

مرتضوی گفت: استان اصفهان می‌تواند نقش ویژه‌ای در تعاملات میان دو کشور که مورد تأکید رؤسای جمهور ایران و ازبکستان است ایفا کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ما در رتبه هجدهم تعاملات بین‌المللی و تجاری کشور ازبکستان هستیم که لازم است با تعاملات بیشتر زمینه گسترش همکاری‌ها به خوبی شکل بگیرد.

استاندار اصفهان گفت: فراهم کردن زمینه همکاری اتاق بازرگانی ازبکستان با اتاق بازرگانی اصفهان می‌تواند شرایط مناسبی را جهت گسترش ارتباطات و تعاملات ایجاد کند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: هفته آینده اصفهان میزبان رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی است از این رو زمینه مناسبی جهت ایجاد روابط و تعاملات تجاری و اقتصادی فراهم خواهد شد و این موضوع مورد تأکید ما است.

برگزاری کنفرانس ویدئویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان

فرید الدین نصریوف سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران نیز در این گفت‌وگو ابراز کرد: اصفهان نخستین شهر ایران نیست که از آن بازدید می‌کنم اما علاقه من به اصفهان زیبا هیچ‌گاه از قلبم بیرون نخواهد رفت.

وی ادامه داد: روز گذشته بازدید و گفت‌وگوی خوبی در اتاق بازرگانی اصفهان داشتم و با تولیدکنندگان بزرگ اصفهان آشنا و متوجه شدم که تمایل دارند با ازبکستان همکاری و تعامل داشته باشند.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: سال گذشته مبادلات کالایی میان ازبکستان و ایران بیش از ۵۰۰ میلیون دلار بوده است اما با تعامل رؤسای جمهور دو کشور برنامه‌ریزی شده تا این رقم به بیش از یک میلیارد دلار برسد.

وی ادامه داد: امیدواریم در این تعاملات اصفهان نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران گفت: اولویت ما این است که کنفرانس ویدئویی با حضور تولیدکنندگان اصفهان و ازبکستان برگزار کنیم و من شخصاً رابط این تعامل خواهم بود.

وی اظهار کرد: امیدوارم همکاری میان دو کشور با محوریت اصفهان روز به روز بیشتر شود و ما در راستای ایجاد این همکاری تلاش خواهیم کرد.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: آمادگی برقراری ارتباط و گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران و استان اصفهان هستیم.

کد خبر 747489

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • افتتاح دوره های شرح و تفسیر نهج البلاغه در شهر دولت آباد
  • جشنواره ملی نهج البلاغه دانشگاهیان در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود
  • مبانی فلسفی انقلاب اسلامی ایران در آکادمی علوم روسیه بررسی شد
  • برگزاری نشست «گر تو سعدی شوی» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
  • تأکید بر گسترش تعاملات میان ایران و ازبکستان با محوریت استان اصفهان
  • اولین نشست حلقه «بچه‌های ایران آینده» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
  • استنتاج ۱۰ حکم درباره شهر مطلوب اسلامی از نهج‌البلاغه
  • برگزاری مرحله مقدماتی پانزدهمین و بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان ویژه مجموعه منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران