Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر سال آموزش و پرورش شهریه مصوب مدارس غیردولتی را اعلام می‌کند، اما در عمل و هنگام ثبت‌نام آنچه مشاهده می‌شود، بی توجهی به شهریه مصوب مدارس غیردولتی است و مدارس به بهانه فوق برنامه‌ها و خدمات جانبی شهریه مدرسه را به طور چشم‌گیری افزایش می‌دهند به گونه‌ای که در نهایت اختلاف قیمت فاحشی با شهریه مصوب خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس غیردولتی، حداکثر شهریه در مقاطع تحصیلی مختلف را به این ترتیب اعلام کرده بود: در دوره ابتدایی ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، در متوسطه اول ۱۱ میلیون تومان و در متوسطه دوم ۱۵ میلیون تومان البته به جز سال دوازدهم.

در فرم زیر شهریه یکی از مدارس غیردولتی برای مقطع پیش دبستانی و دبستان را مشاهده می‌کنید که در مجموع حدود ۲۰ میلیون تومان می‌شود در حالیکه شهریه مصوب آموزش و پرورش ۵ میلیون و ۵۱۲ هزار تومان تعیین شده است.

این مدرسه در آیتم‌های مختلف این هزینه‌ها را از خانواده‌ها دریافت می‌کند:

شهریه مصوب اداره آموزش‌وپرورش: ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان.

کلاس‌های ویژه مصوب اداره آموزش وپرورش: یک میلیون و ۶۹۶ هزار تومان.

نهار: سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، صبحانه: یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان.

لباس فرم مدرسه: ۳۵۰ هزار تومان، گرمکن ورزشی: ۳۵۰ هزار تومان.

تیشرت و شلوارک ورزشی: ۵۰ هزار تومان.

لوازم التحریر سالانه: ۳۰۰ هزار تومان.

تغدیه "بوفه": ۲۰۰ هزار تومان.

اردو و بازدید+پذیرایی و ایاب و ذهاب: ۵۰۰ هزار تومان.

مناسبت‌ها (عید نوروز، روز معلم، ولادت حضرت فاطمه، ولادت حضرت علی +هدایا): ۵۰۰ هزار تومان.

جشن‌ها و اعیاد، نمایشگاه‌های کتاب: ۶۵۰ هزار تومان.

وسایل کمک آموزشی زبان انگلیسی:۵۰۰ هزار تومان.

وسایل کمک آموزشی زبان فرانسه: ۳۵۰ هزار تومان.

کتاب‌های کار و تمرین +کتاب‌های داستان+روزنگار الکترونیکی+کتب درسی: یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان.

صدور کارت الکترونیک چند منظوره+ نرم افزار بوفه: ۱۰۰ هزار تومان.

کارگاه‌های آموزش خانواده+پکیج‌های روانشناسی کودک:۳۵۰ هزار تومان.

مجلات رشد: ۳۱۸ هزار تومان.

بیمه دانش‌آموزی+مسئولیت بدنی:۲۵۰ هزار تومان.

اجاره زمین ورزش+ایاب و ذهاب مربوطه: دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان.

نرم افزار آریا:۹۵۰ هزار تومان.

در همین رابطه حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در برنامه تلویزیونی پرسشگر گفت: در کجای دنیا فوق برنامه از اصل برنامه جلو می‌افتد؟ بدبختی ما این است انجمن اولیا و مربیان در مدارس به وظایف خود عمل نمی‌کند، در بحث این شهریه‌ها به جز بند یک سایر موارد به مصوبه انجمن اولیا و مربیان نیاز دارد و آن‌ها می‌توانند این موارد را حذف کنند، اما متاسفانه انجمن اولیا و مربیان دخالت نمی‌کند.

وی افزود: هیچ یک از این موارد در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان موثر نیست، مگر هتل بازکرده‌اند؟! قانون و شورای نظارت بر مدارس غیردولتی فقط بند اول را قبو ل دارد و بند‌های دیگر را انجمن اولیا و مربیان مدرسه تعیین می‌کند که بعد از مهر باید تشکیل جلسه دهند و آن‌ها را مصوب کنند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دبستان غیردولتی مدارس غیر دولتی لیست هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در ۱۸ کلاس و ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع ساختمان اصلی و ۷۰۰ متر مربع فضای ورزشی طراحی و احداث شده است.

برای ساخت این مدرسه در منطقه پردیسان ۳۰ میلیارد تومان به همت خیر هزینه شده و طرح سالن ورزشی نیز در قالب دولتی و با مشارکت خیر به بهره برداری رسیده است.

از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدرسه استقرار سه سامانه سلول‌های خورشیدی با ظرفیت ۶۰ کیلووات است که علاوه بر بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برای تامین پایدار شبکه توزیع برق به تأمین هزینه مدرسه‌های نیز کمک می‌کند.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

سیدمحمد آقامیری، استاندار قم هم با تجلیل از خدمات و اقدامات خیرین مدرسه ساز گفت: استان قم  یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس نیاز دارد که باید به سرعت این نیاز مرتفع شود.

حمیدرضا خان محمدی، معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ پروژه در سطح کشور در دست احداث است که ۵۰ درصد آن‌را خیرین برعهده دارند.

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس در قالب ۲۷ پروژه به همت خیرین مدرسه ساز در قم احداث شد که پیش بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد در سطح استان به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم
  • تصمیم عجیب بارسا: ستاره هلندی در لیست فروش
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • سیاست عجیب منچستریونایتد و نیوکاسل در انتقال دن اشورث
  • مورد عجیب بازیکن فولاد؛ ۷ فصل و فقط ۱۶ دقیقه بازی