Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@20:42:26 GMT

انتشار نود و دومین شماره ماهنامه نماینده

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۶۶۵۳۶

انتشار نود و دومین شماره ماهنامه نماینده

نخستین مجله تخصصی حوزه مجلس، در شماره جدید خود به موضوعات «نشانه‌های سند ۲۰۳۰ در وزارت ارتباطات»، «هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام»، «عملکرد فراکسیون مستقلین مجلس» و «اقدامات پیش‌دستانه علیه تهدیدات آمریکا» پرداخته است. ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، این ماهنامه در پرونده‌ای طی گفت‌وگوهایی با نمایندگان مجلس، «نشانه‌های سند 2030 در وزارت ارتباطات» را بررسی کرده و تصویر جلد این شماره از«نماینده»نیز به همین پرونده با محوریت «محمدجواد آذری‌جهرمی» وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات اختصاص‌یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پازل جهرمی، غفلت مجلس» عنوان این پرونده است و «احد آزادی‌خواه»، «سیدناصر موسوی‌لارگانی»، «حسینعلی شهریاری»، «اکبر رنجبرزاده»، «علی‌اکبر کریمی»، «سیدتقی کبیری»، «عباس پاپی‌زاده»، «محمدرضا پورابراهیمی»، «سیدجواد حسینی‌کیا»، «احمد سالک»، «نصراله پژمان‌فر»، «اکبر ترکی»، «ولی‌الله نانواکناری»، «حسینعلی حاجی‌دلیگانی»، «سیدراضی نوری»، «غلامرضا شرفی» و «محمد حسن‌نژاد» نمایندگانی هستند که در گفت‌وگو با این ماهنامه نسبت به اجرای سند 2030 هشدارهایی را مطرح نموده و خواستار توجه بیشتر دستگاه‌های نظارتی خصوصاً مجلس به این موضوع شده‌اند.

گفتنی است عنوان سرمقالۀ این مجله «اگر مجلس غفلت کند...» است که به قلم «امیرابراهیم رسولی» مدیرمسئول«نماینده»به رشتۀ تحریر در آمده است.

*«پاسداران سیاست‌ها» عنوان پروندۀ دیگری از در شمارۀ نود و دوم«نماینده»است که تاریخچه، اهداف و عملکرد «هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام» را مورد بررسی قرار داده و هجمه‌ها به این نهاد را ریشه‌یابی کرده است.

با توجه به اینکه «هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام» وظیفۀ تطبیق مصوبات مجلس با سیاست‌های کلی نظام را بر عهده دارد،«نماینده»در این پرونده با «میرسلیم» و «مصباحی‌مقدم» به‌عنوان اعضای هیئت عالی نظارت مجمع، با «پورمختار»، «ابوترابی»، «کریمی‌قدوسی»، «شیخ»، «محجوب» و «مافی» به‌عنوان نمایندگان مجلس، با «علی بهادری‌جهرمی» رئیس مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلاء و کارشناسان قوه قضائیه و «محمد بهادری‌جهرمی» حقوقدان، گفت‌وگو کرده است و این افراد توضیحاتی را دربارۀ تاریخچه، علت تشکیل، عملکرد و دلایل واکنش‌ها به این نهاد ارائه نموده‌اند.

*«نماینده»در پروندۀ دیگری عملکرد فراکسیون مستقلین مجلس را مورد واکاوی قرار داده و با انتخاب تیتر «کدام استقلال؟» در گفت‌وگو با «علیرضا سلیمی» عضو فراکسیون نمایندگان ولایی، «عبدالله رضیان» عضو فراکسیون مستقلین، «سیدابوالفضل موسوی» عضو فراکسیون امید، علت تشکیل این فراکسیون و عملکرد آن را در بوتۀ نقد قرار داده است.

*گلایۀ اخیر رهبر معظم انقلاب از مجلس شورای اسلامی که باعث شد نمایندگان در مقام جبران کم‌کاری خود بر آمده و تدوین طرح‌های کنشگرانه علیه خباثت‌های آمریکا را در دستور کار قرار بدهند، موضوع پروندۀ دیگری از ماهنامۀ«نماینده»قرار گرفته و با عنوان «تلاش برای جبران» منتشر گردیده است.

این پرونده گفت‌وگوهایی با «سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی» رئیس فراکسیون اقدام پیش‌دستانه علیه تهدیدات آمریکا، «حمیدرضا حاجی‌بابایی»، «سیدمحمدجواد ابطحی»، «محمدجواد جمالی»، «حسن نوروزی»، «حشمت‌اله فلاحت‌پیشه» و «محمدابراهیم رضایی» را در خود جای داده است.

«مرحوم مرتضی صفاری‌نطنزی» نیز آخرین مواضع خود دراین‌زمینه را در گفت‌وگو با«نماینده»تشریح کرده بود که مصاحبۀ وی در همین پرونده منتشر شده است.

*ماهنامۀ«نماینده»در هر شماره یکی از دوره‌های مختلف مجلس پس از انقلاب را به‌اختصار بررسی می‌کند. پس از بررسی مجالس اول تا ششم در شماره‌های پیشین، در این شماره کارنامۀ عملکرد مجلس هفتم و ترکیب اعضای آن موردبررسی قرار گرفته است.

*تحقق «رونق تولید» به‌عنوان شعار سال 98 مستلزم انجام اقداماتی از جانب مسئولان است که«نماینده»در شمارۀ جدید خود پرونده‌ای به آن اختصاص داده و در گفت‌وگو با «محمداسماعیل سعیدی» نمایندۀ تبریز، «یوسف داوودی» عضو کمیسیون کشاورزی، «شهباز حسن‌پور» عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه، «ولی ملکی» عضو کمیسیون صنایع و معادن، «احمد مرادی» عضو کمیسیون انرژی، «امیر خجسته» رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی، «سیده‌فاطمه حسینی» عضو کمیسیون اقتصادی، «علی قربانی» عضو کمیسیون برنامه بودجه و «سلام امینی» عضو کمیسیون انرژی، تلاش کرده است این شاخص‌ها و الزامات را تبیین نماید.

*«حوالی اخبار» عنوان پروندۀ دیگری از«نماینده»است که علاوه بر مرور اتفاقات مهم چند هفتۀ اخیر مجلس، در آن به بررسی و تشریح برخی موضوعات متنوع در دستور کار کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مجلس شورای اسلامی پرداخته شده است.

«آخرین وضعیت طرح رتبه‌بندی معلمان»، «کم‌وکیف اصلاح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان»، «جزئیات اجرای قانون جامع حمایت از معلولان»، «پیگیری علت عدم تصویب طرح هر ایرانی ماهانه 30 لیتر بنزین»، «اصرار دولت بر تفکیک وزارتخانه‌ها» جزء موضوعاتی هستند که در این پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

*همانند سایر شماره‌های«نماینده»پرونده‌ای نیز به بررسی مشکلات حوزه‌های انتخابیه اختصاص یافته و با عنوان «منهای پایتخت» منتشر شده است.

*بخش «قاب متفاوت» که در تمامی شماره‌های«نماینده»ثابت است، این بار سبک زندگی «پرویز سروری» را زیرذره‌بین قرار داده است. گفت‌وگوی صمیمی و جذاب با «رئیس دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان تهران» را می‌توانید در صفحات پایانی شماره 92«نماینده»بخوانید.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانهها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۶۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رایزنی ها با منتخبان مجلس دوازدهم با هدف انتخابات هیات رئیسه مجلس بالا گرفته است. از گوشه و کنار خبر می رسد کاندیداهای احتمالی حتی با دادن وعده هایی تلاش دارند که رقبای دیگر را از صحنه کنار بزنند.

ترکیب مجلس دوازدهم که در آن تا این لحظه طیفی اکثریت را بدست نیاورده است این رایزنی ها را نیز دشوارتر از ادوار پیشین کرده است.

فرید موسوی از منتخبان اصلاح طلب مجلس دوازدهم که سابقه حضور در مجلس دهم را نیز داشته است، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، معتقد است تا روشن نشدن تکلیف 45 کرسی باقیمانده مجلس نمی توان تصویری دقیق از فراکسیون های مجلس دوازدهم ارائه کرد.

موسوی تاکید می کند؛«فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی. مثلا جلسه قالیباف، جلسه متکی یا ...

ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با فرید موسوی، نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید؛

****

*آقای موسوی! برخی کارشناسان و چهره های سیاسی معتقدند در مجلس دوازدهم فراکسیون حداکثری شکل نمی‌گیرد، ارزیابی شما از مجلسی با وجود چند فراکسیون به چه صورت است؟

قضاوت زود است و دوستانی که اظهارنظر کردند گمانه‌زنی‌های خودشان بوده و بیشتر رسانه‌ها این بحث‌ها را داشتند اما اینکه واقعیت به چه صورت است باید اجازه بدهیم دوستان از شهرستان‌ها بیایند و نمایندگان بهتر یکدیگر را بشناسند.

در حال حاضر نمایندگان چندان شناختی از هم ندارند، هر اندازه به زمان تشکیل مجلس نزدیک شویم، حضور نمایندگان در تهران و جلسات بیشتر می‌شود، البته به جلساتی که تشکیل می‌شود چندان نمی‌شود اکتفا کرد. در شرایط فعلی بسیاری در حال ارزیابی هستند.

نظام سیاسی در کشور ما حزبی نیست و در پارلمان احزاب نقش آنچنانی ندارند که بگوییم این منتخب از آن حزب است و دیگری از این حزب. بسیاری با استفاده از ظرفیت‌های شخصی خود حضور پیدا کردند. لذا اواخر اردیبهشت ماه می‌توان برداشت دقیق از ترکیب فراکسیون‌ها داشت و الان نمی‌توان گفت که کدام فراکسیون اکثریت دارد.

در جلسات با منتخبان مجلس دوازدهم خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

*خبری منتشر شد که تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس آینده کلید خورده و با برخی منتخبان نیز جلساتی تشکیل داده، شما به این جلسات دعوت شدید؟

بله، جلسات متعددی تشکیل می‌شود و افرادی که برای هیئت رئیسه تلاش می‌کنند، جلسه برگزار می‌کنند و تا الان اسامی مختلفی مطرح شده است اما در جلسات خبری از مرامنامه و مانیسفت نیست و نمی‌توان به تعداد حاضران در جلسه اکتفا کرد، به این علت که افرادی هستند که در همه جلسات شرکت می‌کنند تا بتوانند ارزیابی دقیق‌تری داشته باشند اما به نظر بنده نمی‌توان برداشت صحیح داشت و قضاوت زود است.

فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی.

جلسات با محوریت اشخاص شکل می گیرد نه طیف سیاسی

*مثلاً می‌گویند فراکسیون قالیباف یا فراکسیون متکی یا....

بله، برای مثال می‌گویند جلسه قالیباف، متکی یا صبح ایران و ... که هنوز نمی‌توان گفت به چه صورت است. البته اعتدالی‌ها هم جلساتی را دارند اما هنوز مرزبندی‌های دقیق‌تر مشخص نشده است.

*چند فراکسیونی بودن مجلس چه آثاری دارد؟

فراکسیون‌های مختلف به جای خود اما اینکه سلایق مختلف در جامعه صدای نماینده خود را در مجلس بشنوند هم امنیت ملی را افزایش می ‎دهد و هم منجر به این می شود که صدای مردم در مجلس انعکاس داشته باشند.

تکثر صداهای مردم در مجلس به افزایش سرمایه اجتماعی کشور کمک می کند

نکته قابل توجه این است که اگر همگی را در یک مجموعه خلاصه کنیم و مانع شنیده شدن صحبت‌های دیگر بشویم، از جهات مختلف برای کشور و مردم آسیب‌زا است و در شرایط فعلی که سرمایه اجتماعی با چالش جدی روبرو است، تکصدایی وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. اما تکثر صداهای مختلف می‌تواند در افزایش سرمایه اجتماعی کشور موثر باشد.

حمله به ستاد انتخاباتی ام، از سوی رقبا صورت گرفته بود

*آقای موسوی! در روز اول تبلیغات انتخاباتی، خبر حمله به ستاد انتخاباتی شما منتشر شد، ماجرا چه بود؟

ماجرای حمله به ستاد بنده را با دیدگاه سیاسی نمی‌توان نگاه کرد، در حقیقت بحث‌های منطقه‌ای و محلی بود که رفع شد اما موضوعی است که اتفاق افتاد و زیبنده مردم این شهر نبود و امیدوارم افرادی که این اتفاق رارقم زدند به اشتباه خود پی برده باشند.

*این حمله از طرف رقبای شما بود؟

بله.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900709

دیگر خبرها

  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • آغاز دومین روز بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • دومین روز بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس آغاز شد
  • دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون