Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در اجلاس دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی با دسته‌بندی افرادی که نسبت به حزب ابراز تمایل می‌کنند، اظهار کرد: افرادی فرصت طلب‌اند و ابراز تمایل آنها به حزب برای دستیابی به منویات سیاسی یا اجتماعی یا اقتصادی خودشان است.

فکر می‌کنند یک مشت پولدار در موتلفه نشسته‌اند

او افزود: برخی دوستان نیز به حزب نزدیک می شوند تا ما برای آنها هزینه‌های تبلیغات انتخابات را تأمین کنیم؛ آنها فکر می‌کنند در مؤتلفه یک مشت افراد پولدار نشسته اند و ما می توانیم آنها را بدوشیم و هزینه‌های تبلیغات خود را بر دوش آنها بیندازیم؛ این هم امید آنها در نزدیک شدن به مؤتلفه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی اظهار کرد: برخی نسبت به حزب ابراز تمایل‌ نشان می دهند تا نوعی خوشنامی و وجاهت اجتماعی کسب کنند، زیرا می دانند حزب مؤتلفۀ اسلامی نزد مردم و علما از سابقه ای خوب برخوردار است.

میرسلیم گفت: عده‌ای دیگر برای آموزش دیدن و طی کردن راه کمال سیاسی به حزب مؤتلفۀ اسلامی نزدیک می‌شوند. آن ها می دانند فعالیت سیاسی کاری نیست که بتوان در آن بی گدار به آب زد بلکه باید اصول آن را یاد گرفت؛ امروزه در دانشگاه‌های ما چنین مهارت‌هایی را یاد نمی دهند. این افراد حزب را به عنوان آموزشگاهی عالی برای کسب تجربه مدیریتی و سیاسی تلقی می کنند.

هر تشکیلاتی را نمی‌توان حزب نامید

او گفت: مسائل واقعی کشور، منطقه، دنیای اسلام و مسائلی که در جهان پدید می‌آید همه محمل هایی اند که در بخش های مختلف حزب به بحث و بررسی گذاشته می شود، بنابراین کسانی که در این جلسات شرکت می‌کنند بینش سیاسی شان تقویت و فکرشان وسعت پیدا می کند و بتدریج آمادگی و آموزش لازم را پیدا می کنند تا به روش‌های مدیریت سیاسی آگاه شوند. کار حزب از این لحاظ بسیار مهم و حساس است. هر تشکیلاتی را نمیتوان حزب نامید.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی با بیان این که مرحوم شهید بهشتی حزب را یک معبد میدانست، خاطرنشان کرد: عدهای هم به حزب نزدیک میشوند تا با خودسازی و تزکیۀ نفس برای کارهای جمعی میهنی آماده شوند.

میرسلیم با اشاره به دسته دیگری از افراد که به حزب مراجعه می‌کنند، گفت: عده ای برای کمک، فداکاری و ابراز ازخودگذشتگی به منظور تحقق آرمان ها، به حزب مراجعه می‌کنند. این افراد خودشان را هزینۀ حزب میکنند نه اینکه حزب را هزینۀ خود کنند.

وی تأکید کرد: افرادی همچون حاج حبیب الله عسگر اولادی، شهید مهدی عراقی، شهید سید اسدالله لاجوردی، حاج ابوالفضل حاجی حیدری، شهید رجایی، حاج سید تقی خاموشی، حاج محمد رضا اعتمادیان، حاج شیخ محمدخرسند، حاج محمد نبیحبیبی در زمرۀ افرادی بودند که هدفشان از مراجعه به حزب فداکاری برای اعتلای حزب و تحقق آرمانهای آن بود. آنها هرچه داشتند برای حزب گذاشتند و نمونه های ایثار سیاسی بودند.

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی در ادامه با بیان اینکه مردم ایران بسیار نجیب اند، تصریح کرد: اگر شرایطی که امروز رخ داده و بر ما تا حدودی تحمیل شده است، هر زمانی دیگر در تاریخ ما اتفاق می افتاد کلی بلوا می‌آفرید، مردم ما امروز آگاهانه و با نجابت این شرایط را تحمل می کنند.

باید برای انتخابات کسانی را شناسایی کنیم که اهل زد و بند نباشند

میرسلیم گفت: مؤتلفۀ اسلامی باید به دور از جنجال ها، انعکاس دهندۀ تخصصی مطالبات مردمی باشد. این امر هم باید پس از بررسی های تخصصی در حزب به صورتی هنرمندانه و کارشناسانه انجام بگیرد.

میرسلیم تاکید کرد: باید کسانی را برای نامزدی در انتخابات مجلس شناسایی کنیم که از استقلال رأی سیاسی برخوردار باشند و منافع خود را بر مصالح کشور و حقوق عمومی مردم ترجیح ندهند و اهل زد و بند نباشند و در دوران نمایندگی ابدا به بده بستان با دولت آلوده نشوند تا بویژه با اقتدار بتوانند به نظارت بر اجرای قوانین بپردازند و در این راه تحت نفوذ رئیس جمهوری، رئیس مجلس و سایر مقامات قرار نگیرند.

وی گفت: افراد با صلاحیتی که برای نامزدی در انتخابات مجلس معرفی می‌کنیم لزوما عضو حزب مؤتلفۀ اسلامی نیستند؛ افرادی که مناسب ادارۀ کشورند باید شناسایی و برای انتخابات نامزد شوند. ادارۀ کشور به دست خود مردم است و نجات یافتن از مشکلاتی که در آن قرارگرفته ایم باید هوشیارانه و مخلصانه بر مبنای معیارهای دقیق اعتقادی و سیاسی که در حزب تعیین و تبیین کرده ایم انجام گیرد و الا باز فرصت‌های دیگری را از دست خواهیم داد و پیشرفتمان به عقب خواهد افتاد.

27216

کد خبر 1281517

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مصطفی میرسلیم حزب موتلفه اسلامی رقابت انتخاباتی انتخابات مجلس ایالات متحده آمریکا ایران و آمریکا دونالد ترامپ ایران و انگلیس باشگاه پرسپولیس خلیج فارس نفتکش انگلیس سپاه پاسداران پهپاد هواپیمای بدون سرنشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۷۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب؛ قدرت زن ایرانی

  تجربه ۴۵ساله انقلاب اسلامی نیز ثابت کرده که حجاب به‌‌هیچ‌‌وجه مانع حضور زنان در فعالیت‌های اجتماعی و دست ‌یافتن آنان به موفقیت‌های علمی، هنری، ورزشی، اقتصادی و فرهنگی نشده‌است. حتی در زمان‌های مختلف از تاریخ کشور، از دستور کشف حجاب رضاخان گرفته تا ممانعت از دختران با حجاب برای ورود به مدارس و ادامه تحصیل، موضوع حجاب یکی از دغدغه‌های اصلی جمهوری اسلامی ایران است.حمله به حجاب و زن ایرانی ازهمان ابتدای انقلاب دردستور کاردشمنان قرارگرفت. بانگاهی به دوره‌های گذشته کشور، به‌خصوص دوره پهلوی متوجه این موضوع می‌شویم که مردم وخانواده‌ها با وجودهمه فشارهای حکومت همچنان عطای بسیاری از موضوعات را به لقای حفظ اعتقادات خود بخشیدند. از همان زمان بود که موضوع حجاب به یک مسأله جدی تبدیل شد و زن مسلمان ایرانی، خواهان این شد تا به همه دنیا ثابت کند که انقلاب اسلامی در‌خصوص عفاف و حجاب، یک هویتی تازه به آنان بخشیده است. البته بماند که هجمه‌های رسانه‌ای غرب در این خصوص تمامی ندارد. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب هم به این موضوع تاکید دارند و می‌گویند: «باید توجه کنید که هیچ بحثی در این زمینه‌های مربوط به پوشش زن، از هجوم تبلیغاتی غرب متأثر نباشد؛ اگر متأثر از آن شد، خراب خواهد شد.» 
   
تبیین صحیح مسأله حجاب
با توجه به این که عفاف و حجاب ابعاد مختلفی همچون بعد اجتماعی، فرهنگی،سیاسی و... دارد اما به نظر می‌‌رسد که درخصوص بعد دینی حجاب با وجود این‌که سازمان‌های مختلفی در این زمینه مسئول هستند اما هنوز به‌درستی در جامعه به‌خصوص در میان جوانان این موضوع تبیین نشده است. مسأله‌ای که بارها رهبر معظم انقلاب از مسئولان و روسای دانشگاه‌ها و همچنین مدیران وزارت‌های مربوط به دانشگاه‌ها خواسته‌اند که به حجاب و فاصله‌‌گذاری میان زن و مرد توجه کنند و به آن اهمیت دهند. ایشان همچنین می‌فرمایند: «محیط دانشگاه‌ها بسیار مهم است. در محیط دانشگاه‌ها، خانم‌های دانشجو و استاد باید بکوشند تا روحیه و فرهنگ اسلامی را ترویج کنند. اجازه ندهید در دانشگاه‌های کشور نسبت به حجاب اسلامی یا زنان و دانشجویان دختر مسلمان بی‌‌احترامی کنند.» به هر حال آموزش‌ و پرورش و دانشگاه‌‌ها، صحنه نبرد جنگ نرم با دشمنانی است که سعی در ترویج بدحجابی دارند. گفتمان نسل جدید در عصر حاضر با چند دهه قبل بسیار متفاوت است.نوجوان و جوان امروزی که زندگی‌اش با شبکه‌های اجتماعی مختلف و فضای مجازی عجین شده‌است، باید مطابق با دانش‌های روز، او را در مورد عفاف و حجاب اقناع‌ کرد. قطعا با فرهنگ‌سازی و بازدارندگی قوی در جامعه، جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن درباره حجاب خنثی می‌شود.
   
زن محجبه، در قله‌های پیشرفت
عفاف و حجاب سبب قدرت شده و بانوان زیادی با رعایت حجاب، در عرصه‌های مختلفی موفق شدند و در مسیر پیشرفت گام برداشتند. شاید یکی از عواملی که دشمنان، با حجاب زن مسلمان ایرانی مخالفند این است که زن مسلمان محجبه، الگوی زن غربی را کنار زده و باعث پیشرفت خود وجامعه شده است.غرب سال‌هاست که می‌گوید زن اگراز قیود شرعی رهانشود،نمی‌‌تواند پیشرفت کند اما زن ایرانی این موضوع را در عمل تکذیب کرده است.رهبرمعظم انقلاب نیز ضمن بیان این موضوع که زنان می‌توانند شخصیت خودشان را با حفظ متانت و حجاب اسلامی نشان دهند، می‌فرمایند: «اسلام و انقلاب و امام آمد و در این کشور، زن را در مرکز فعالیت‌های سیاسی قرار دادند و پرچم انقلاب را به دست زنان سپرد. درحالی که زن درهمان حال توانست حجاب و وقار و متانت اسلامی وعفاف ودین و تقوای خود را حفظ کند. کسی حقی از این بزرگ‌تر بر گردن زن ایرانی ومسلمان ندارد.»
   
حجاب مانع پیشرفت زنان نشد
تعداد بانوان ایرانی‌‌ای که در عرصه‌‌های جهانی، خوش درخشیده و شهرت جهانی یافته، کم نیستند. زنانی که در عرصه‌های علمی و گاهی حتی در عرصه‌های سیاسی و کسب کرسی‌های سیاسی برای خود نام و نشانی دارند. بانوان محجبه‌ای که در قله موفقیت ایستاده‌اند و می‌توان آنان را به‌عنوان الگو‌هایی دست‌‌یافتنی به زنان و دختران معرفی کرد. رهبر انقلاب نیز در بیاناتی که در دیدار با بانوان نخبه در تیر ماه ۱۳۸۶ داشتند با اشاره به وجود تعداد عظیم زنان نخبه می‌گویند: «وجود مجموعه‌ بانوان نخبه در رشته‌های مختلف نشان‌دهنده‌ موفقیت نگاه نظام اسلامی و نگاه اسلام به زن است. ما این همه زن نخبه در دوره‌ حاکمیت طاغوت نداشتیم.» قطعا بانوانی که با حفظ حجاب و سنت‌های جامعه خود در فهرست بلندبالایی از زنان قرار دارند که به موفقیت‌های بزرگ در جهان دست یافتند، تعدادشان به حدی زیاد است که تعجب جهانیان را برانگیخته است. 

دیدگاه و توصیه‌های مقام معظم رهبری نسبت به حجاب و عفاف
۱- حجاب مایه تشخص و آزادی زن است
۲- حجاب عامل امنیت است
۳- حجاب کرامت زن مسلمان است
۴- حجاب به معنای انزوای زنان نیست
۵- برای ترویج حجاب، کار تحقیقی و تبلیغی کنید
۶- اهمیت شرعی و منطقی حجاب را تبیین کنید
۷- احساس آسایش ناشی از حجاب را بیان کنید

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»
  • عصبانیت و انتقاد میرسلیم از دولت
  • اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند»
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح های عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند
  • (ویدئو) تلاش برای نجات ده‌ها نهنگ به گل نشسته در غرب استرالیا
  • چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب می‌شود
  • طعنه سنگین رشیدی کوچی به کریمی قدوسی: گفته بودی من نفوذی اسرائیلم، اما خدا جای حق نشسته
  • طعنه سنگین رشیدی کوچی به کریمی قدوسی: گفته بودی من نفوذی اسرائیلم اما خدا جای حق نشسته /بازم برای توجیه رفتار غلطت از رهبری هزینه کردی!!
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • عکسی درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی