Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-27@01:32:51 GMT

ساماندهی خودروسازی با بسته 5 محوری

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۶۷۴۲۹

وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: وضعيت خودروسازي كشور با بسته تدوين شده و اولويت 5 محور اساسي ساماندهي مي شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رضا رحماني در نخستين نشست ميز تخصصي خودرو سازي، توليد، عمل به تعهدات، اصلاح نواقص خودروهاي ناقص در پاركينگ ها، واگذاري املاك و اموال خودروسازان و توجه به ساخت داخل را مهم ترين اولويت و محورهاي اين بسته ساماندهي عنوان كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: ما همزمان بايد به توليد توجه كنيم و از سوي ديگر اجازه ندهيم تعهدات به مشتريان باقي بماند اگرچه امروز 80 درصد توليدات براي رفع تعهدات متقاضيان و 20 درصد آن براي فروش فوري در نظر گرفته شده است.
رحماني گفت: برخي شايعه مي كنند كه پيش فروش در خودروسازي خودروهاي پرتيراژ ادامه دارد اما اين صحت ندارد و فقط 20 درصد توليدات آن هم براي فروش فوري در نظر گرفته شده است در حالي كه تاكيد اصلي عمل به تعهدات مشتريان است آن هم به قيمت توافق شده قبلي با متقاضيان هر چند اين ممكن است باعث ناراحتي خودروسازان باشد اما اين موضوع را از نظر حقوقي بررسي كردم و بايد به قيمت همان روز توافق باشد.
وزير صنعت، معدن و تجارت از بهبود روند اصلاح نواقص خودروها خبر داد و گفت: گزارشات نشان مي دهد كه وجود خودروهاي كف پاركينگ در هفته گذشته نسبت به هفته پيش از آن رشد منفي داشته است و­ تكميل خروج خودروهاي ناقص بيشتر شده است.
رحماني همچنين واگذاري املاك، اموال و همچنين شركت هاي زير مجموعه خودروسازي و سهام خودروسازان را يك اولويت مهم در بسته ساماندهي خودروسازي دانست و گفت: بر همين اساس حداكثر تا پايان سال 99 همه بخش هاي مشمول واگذاري خودروسازي بايد واگذار شود و خودروساز اگر سهام بانكي را هم در اختيار دارد، واگذار كند.
وزير صنعت، معدن و تجارت همچنين توجه به ساخت داخل را از بخش هاي مهم بسته ساماندهي خودرو عنوان كرد و گفت: ما حتما بايد شرايط را براي تسهيل داخلي سازي خودرو فراهم كنيم البته قراردادهاي منعقده امروز قطعه سازان باعث خواهد شد تا در اين زمينه در آينده اي نزديك رشد قابل توجهي داشته باشيم.

اجازه نمی دهیم خودروسازان قطعه سازی کنند وزير صنعت، معدن  و تجارت افزود: حتي اگر خودروسازان هم اكنون نيز گاهي اوقات قطعه سازي مي كنند، رها كنند تا قطعه سازان خود دنبال كار را بگيرند.
وي گفت: قطعه سازان بدانند ما از آنها حمايت خواهيم كرد و فضا را براي تسهيل همكاري هاي بين خودروسازان و قطعه سازان فراهم مي كنيم تا به صورت عادلانه و بلند مدت با همديگر مشاركت داشته باشند تا نتيجه اش بهبود وضعيت ساخت داخل باشد.
رحماني با بيان اينكه طبق گزارش ها 500 هزار نفر در صنعت قطعه سازي كشور مشغول كار هستند افزود: بر همين اساس گزارش شد كه 150 هزار نفر از كارگران اين صنعت بيكار شده و پيگير بيمه بيكاري بودند و 130 هزار نفر هم وضعيت معلقي داشتند كه در اين زمينه با اقدامات هوشمندانه،  تلاش كرديم وضعيت را اصلاح كنيم  از اين پس نيز فضا را به سمت بهبود قطعه سازي پيش خواهيم برد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزیر صنعت خودروسازی ساماندهی قطعه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۷۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد دکتر ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد. در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

دکتر عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی دادهها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

دکتر محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقاء سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

کد خبر 6087783

دیگر خبرها

  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • پاسخ جانشین فرمانده کل سپاه به سؤالی درباره صنعت خودروسازی
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • بازی معوقه هفته ۱۲ لیگ برتر هندبال؛ دیدار صدرنشین با خودروسازان