Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به توقیف نفتکش انگلیسی توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران اظهار کرد: واقعیت قضیه این است که سیاست آمریکایی‌ها دارای سه مرحله بود که عملاً انگلیسی‌ها در مرحله سوم، طعمه این سیاست آمریکا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله اول این سیاست این بود که تحریم‌های اقتصادی حداکثری علیه ایران اعمال شد که با مقاومت ایرانی‌ها به نتیجه لازم نرسید.

انگلیسی‌ها گرفتار بازی آمریکایی‌ها شده‌اند

وی ادامه داد: مرحله دوم سیاست آمریکایی‌ها علیه ایران، تهدید نظامی بود که با سقوط پهپاد آمریکایی، عملاً آنان دچار سردرگمی شدند و به این نتیجه رسیدند که نمی‌توانند وارد جنگ پیش‌بینی ناپذیری با ایرانی شوند.

منتخب مردم اسلام‌آباد غرب، حمیل، گهواره و دالاهو در خانه ملت با اشاره به اقدام آمریکایی‌ها برای یارگیری بر علیه ایران یادآور شد: در مرحله سوم، آمریکایی‌ها به فکر یارگیری در عرصه دریانوردی جهانی افتادند تا شاهراه‌ها را بر روی ایران ببندند و انگلیسی‌ها اولین کشوری بودند که وارد این بازی شدند.

سردرگمی‌ انگلیسی‌ها در قبال اقدام ایران

رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: به همین دلیل است که امروزه مشاهده می‌کنیم که سردرگمی آمریکایی‌ها به انگلیسی‌ها هم سرایت کرده و جمهوری اسلامی ایران با حفظ موازین بین‌المللی، به راحتی توانست سیاست اغماض خود را نسبت به حضور تاریخی انگلیسی‌ها در منطقه که حضوری منفی هم هست کنار بگذارد.

فلاحت‌پیشه یادآور شد: به نظرم همینکه ایرانی‌ها سیاست اغماض خود را تا حدی نسبت به انگلیسی‌ها کنار گذاشتند، اقدامی مهم و ارزنده است. از سوی دیگر باید اشاره کرد که تخطی کشتی انگلیسی باعث شد که در دست پاسداران جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرد. البته با توجه به اینکه انگلیسی‌ها از لحاظ تاریخی، خودشان را استاد سیاست می‌دانند بعید بود که در چنین دامی گرفتار شوند و الان دچار سردرگمی جدی برای رهایی از این دام شده‌اند.

جنبه‌های حقوقی اقدام متقابل ایران

منتخب مردم اسلام‌آباد غرب، حمیل، گهواره و دالاهو در خانه ملت تأکید کرد: تنها راه پایان دادن به این سردرگمی این است که با حفظ حرمت، شأن و منافع ملی جمهوری اسلامی ایران، نفتکش ایرانی را آزاد کنند و بیش از این پیش‌قراول سیاست‌های ضد ایرانی نشوند. در چنین شرایطی است که می‌توانیم بگوئیم امکان برون‌رفت از این بحران برای انگلیسی‌ها فراهم شده است.

وی در پایان درباره جنبه‌های حقوقی این اقدام متقابل ایران اظهار کرد: باید دانست که نفتکش انگلیسی از قوانین بین‌المللی تخطی کرده است. همچنین به دلیل تصادفی که صورت گرفته، باعث شده شکایت هم صورت بگیرد و اکنون این نفتکش دارای شاکی هم هست، لذا جمهوری اسلامی ایران، هم به لحاظ وظیفه‌ای بین‌المللی که نسبت به حفظ امنیت این آبراه بین‌المللی دارد و هم به علت تصادفی که صورت گرفته و نفتکش انگلیسی عملاً دارای شاکی است، اقدام به اینکار کرده است.
انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا سیاست و اقتصاد حشمت الله فلاحت پیشه توقیف نفتکش انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران

به گزارش همشهری آنلاین،‌ صدها دانشجوی آمریکایی در پی اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه بازداشت و از دانشگاه اخراج یا تعلیق شدند، معاون وزیر علوم کشورمان از پذیرش دانشجویان آمریکایی اخراجی در دانشگاه‌های ایران خبر می‌دهد.

پلیس آمریکا در روزهای گذشته، صدها دانشجوی معترض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را بازداشت کرد، روسای دانشگاه هاروارد، ام. آی. تی، پنسیلوانیا و ماساچوست هم به خاطر اینکه در دانشگاه‌های تحت مدیریت‌شان دانشجویان از فلسطین حمایت کردند دادگاهی و عده‌ای از دانشجویان و اساتید اخراج شدند.

دانشگاهیان ایران اعم از دانشجویان، اساتید و مسؤولان در حمایت از هدف دانشجویان آمریکایی در پشتیبانی از مردم غزه و اعتراض به استکبار در تجمعاتی شرکت کردند.

رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور نیز ضمن حمایت از دانشگاهیان معترض آمریکایی، برای پذیرش اخراجی‌ها اعلام آمادگی کردند که این دانشجویان را با همان شرایطی که در کشور خودشان تحصیل می‌کردند پذیرش کرده و تسهیلات و امکانات تحصیل در اختیارشان قرار می‌دهند.

علی خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه جامعه ایرانی اسلامی به معنای واقعی به محیط علم و عالم اهمیت می‌دهد و حرف‌های ما شعار نیست، می‌گوید که در سال ۱۴۰۱ دانشگاه‌های ما دچار بحران شد ولی هیچ نیروی نظامی داخل دانشگاه نشد و هیچ دانشجویی آسیب ندید اما ببینید در آمریکا چه خبر است.

وی عنوان می‌کند که درب دانشگاه‌های ایرانی به روی تمام افرادی که در دانشگاه‌های آمریکا محروم از تحصیل یا تعلیق شدند، باز است و هزینه تحصیل این دانشجویان رایگان است.

کد خبر 849003 منبع: فارس برچسب‌ها دانشگاه‌های ایران دانشگاه - دانشجو خبر ویژه ایالات متحده آمریکا فلسطین

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس توافق مبادله اسرا: آزادی 800 اسیر فلسطینی در قبال 33 اسیر اسرائیلی
  • گواردیولا و حمایت از واکنش کلوپ: حذف تیم‌های انگلیسی دلیل دارد
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • درخواست کلوپ: به داد فوتبال انگلیس برسید!
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • تحریم ۸ شخص و ۵ نهاد انگلیسی حامی رژیم صهیونیستی
  • ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی