Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از فومن، ارسالان زارع در آیین آغاز برداشت مکانیزه محصول برنج در روستای مهدی‌ محله شهرستان فومن که نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولان محلی و جمعی از کشاورزان نیز حضور داشتند با اشاره به اینکه امروز ضرورت اقتصاد کشورمان تقویت و رونق تولیدات داخلی است، گفت: از اینکه در آیین نخستین برداشت مکانیزه برنج امسال استان‌مان حاضرم و شاهد به بارنشستن تلاش کشاورزان و برنج‌کاران عزیز هستم بسیار خوشحالم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست استانداری گیلان افزود: کشت برنج از جمله کشت‌‌های اولویت‌دار استان گیلان است و حمایت از این کشت و کشاورزان از برنامه‌های دولت تدبیر و امید است.

وی با بیان اینکه استان گیلان 37 درصد از کل تولید برنج کشور یعنی بیش از ۷۳۰ هزار تن از بالغ بر دو میلیون تن تولیدی کشور را به خود اختصاص داده است افزود: حدود 238 هزار هکتار از اراضی استان یعنی 45 درصد از کل اراضی و سطح زیر کشت برنج کشور در استان گیلان انجام می‌شود.

زارع با اشاره به اهمیت و ضرورت بیشتر به کارگیری تکنولوژی و مکانیزاسیون درکشاورزی تصریح کرد به نسبت سال گذشته در امر کاشت برنج امسال پنج درصد و پیش بینی می شود حدود پنج درصد هم در برداشت افزایش استفاده از مکانیزاسیون یعنی به ۷۱ درصد سطح زیر کشت استان گیلان برسد.

وی افزود: کاشت و برداشت مکانیزه برنج علاوه بر سرعت عمل ، موجب کاهش ضایعات، کاهش هزینه و بهبود شرایط کار کشاورزان می گردد که مورد حمایت دولت می باشد.

زارع با بیان اینکه از بالغ بر دو میلیون تن تولیدی برنج کشور بیش از 730 هزار تن آن در استان گیلان تولید می شود تصریح کرد: عمده ارقام با کیفیت تولید کشور همچون رقم هاشمی و علی کاظمی متعلق به این استان است .

همچنین سرپرست استانداری گیلان در ادامه سفر خود به شهرستان فومن از کارخانه چای حشمت بازدید کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان گیلان برنج دولت نماینده مردم در مجلس کشت برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۰۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد

به گزارش خیرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد گفت: سطح زیر کشت باغهای انگور این شهرستان حدود ۶۰۰ هکتار است که ۵۴۸ هکتار آن بارور و ۹۲ هکتار نهال است.

سعیدیان افزود: پیش بینی می شود امسال سه هزار و 400 تن انگور از تاکستانهای این شهرستان برداشت شود.

وی، از باغداران خواست نسبت به مبارزه به موقع با بیماری سفیدک سطحی موکه از بیماریهای شایع  در منطقه است، اقدام کنند.

معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد اضافه کرد: همچنین آفت تریپس مو جزو آفاتی است که می‌تواند خسارات زا باشد و باغداران باید در موقع مناسب با آن مبارزه کنند.

سعیدیان، آفت کرم خوشه خوار انگور را یکی دیگر از آفات این محصول دانست که در مرحله دوم سمپاشی، باغداران همزمان با مبارزه با بیماری سفیدک سطحی با آفت خوشه خوار هم مبارزه کنند.

از مجموع ۶۰۰ هکتار از تاکستانهای شهرستان مهاباد ۴۱۷ هکتار آن، انگور دیم و مابقی انگور آبی است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه