Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار مرکزی گفت: باتوجه به آمار ارائه شده بیشترین میزان تصادفات در محورهای استان ساوه به وقوع پیوسته که باید برای جلوگیری از رشد این آمار جلسه‌ای با حضور مدیران شهرستانی تشکیل و به بازدید میدانی بپردازیم. ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز در جلسه کمیسیون آئین‌نامه اجرائی ایمنی حمل‌ و نقل و سوانح رانندگی استان مرکزی با اشاره به برخی از معضلات محورهای ترددی استان مرکزی اظهار داشت: میزان تصادفاتی که در محور روستای هزاوه به وقوع می‌پیوندد به سبب کم‌عرضی محور بسیار بالا رفته و این زنگ خطری برای کنترل این محور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منطقه هزاوه به سبب موقعیت مطلوب آب‌ و هوایی به گردشگاهی برای عموم مردم تبدیل شده است و همین مسئله سبب افزایش تردد عموم افراد از این محور می‌شود و ایمن‌سازی این محور باید در اولویت کاری دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد.

معاون عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: اگر عملکرد پیمانکار پروژه محور هزاوه آنگونه که باید نیست باید نسبت به تعویض آن اقدام کنیم و یا به پیمانکار فعلی تعهد بدهیم که در صورت انجام و تکمیل پروژه، نقدینگی لازم برای طرح فراهم می‌شود و در عوض پیمانکار باید پروژه محور را در مدت زمان مشخص تحویل دهد.

طرح زیرگذر ورودی کاشان در شورای ترافیک استان اصفهان مصوب شداعضای شورای ترافیک نهاوند برای حل مشکل ترافیک شهر چاره اندیشی کنندشورای ترافیک استان مانع اجرای پروژه‌های ترافیکی شهرداری قم می‌شود

زندیه‌وکیلی ادامه داد: پیمانکاران پروژه‌های عمرانی موظفند در صورت عقد قرارداد نسبت به اتمام پروژه کوشا باشند و از زیر بار مسئولیت طرح شانه خالی نکنند که پروژه‌ها اینگونه بی‌ سر و سامان رها شوند، همچنین در شرایط فعلی باید تلاشمان بر این باشد که برای اجرای طرح‌ها اولویت‌بندی کنیم تا ضمن جلوگیری از هدررفت منابع و بودجه، پس از اتمام یک طرح، طرح بعدی را آغاز کنیم تا اینگونه تعداد زیادی پروژه نیمه‌کاره باقی نماند.

وی عنوان کرد: آمار ثبت شده بیانگر وضعیت بحرانی محورهای شهرستان ساوه هستند به‌گونه‌ای که سال گذشته 42 درصد از کل تصادفات منجر به مرگ در این محورها به وقوع پیوسته است، به همین سبب درنظر داریم جلسه بعدی شورای ایمنی حمل‌ و نقل و سوانح رانندگی استان مرکزی را در این شهرستان برگزار کنیم تا با حضور مدیران شهرستانی نسبت به انجام فعالیت‌های میدانی اقدام کنیم و از روند رو به رشد این آمار منفی جلوگیری‌های لازم را به عمل آوریم.

معاون عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: محور ساوه به همدان از نظر مهندسی راه و ساختار جاده‌ای عاری از هرگونه مشکل است و باید در این محور به دنبال عاملی به‌ غیر از راه برای وقوع تصادفات باشیم، همچنین مبنای تصادفات را نباید تنها تعداد متوفیان قرار دهیم بلکه تعداد و نوع تردد خودروها به‌ویژه خودروهای سنگین و سایر عوامل نیز در این زمینه بسیار موثر هستند.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: درنظر داریم به‌منظور کنترل میزان تصادفات در آزادراه‌ها حد سرعت حرکت در محور را کاهش دهیم زیرا اگر این قالب تغییر کند و رانندگان با سرعت کمتری برانند، میزان وقوع حوادث کاهش می‌یابد و در صورت وقوع حادثه شدت برخورد کمتر و امکان کنترل و مدیریت واقعه توسط راننده بیشتر می‌شود.

وی افزود: با افزایش میزان ترددهای جاده‌ای همواره شاهد افزایش نرخ تصادفات هستیم اما باید بگوییم در این زمینه تنها بخشی از مسئولیت بر عهده ما قرار دارد و بیشترین نقش را در این زمینه فرهنگ‌سازی صحیح انجام می‌دهد، البته باید بگوییم علاوه بر این اقدامات نمی‌توانیم در مقابل خودروهای ناایمن اقدام کنیم و جوامع پیشرفته با مدیریت صنعت خودرو و ایمن‌سازی آنها توانسته‌اند میزان تصادفات را مدیریت کنند.

معاون عمرانی استاندار مرکزی ادامه داد: متاسفانه در وضعیت کنونی عامل فرهنگ‌سازی به حال خود رها شده و آنگونه که باید مورد توجه قرار نمی‌گیرد که امیدواریم از این ظرفیت به طور مطلوب استفاده شود، همچنین اعمال جرائم باید به‌گونه‌ای باشد که به‌عنوان یک عامل بازدارنده جدی تلقی شود و به‌گونه‌ای نباشد که فرد جریمه شده واهمه‌ای از این عمل نداشته باشد.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد:نیمی از حجم ترددهای محورهای استان مرکزی به مردم غیربومی ارتباط دارد اما مجموعه فعالیت فرهنگ‌سازی ما باید بر روی قشر بومی که مخاطب شبکه استانی هستند انجام شود، همچنین باتوجه به آمار نگران‌کننده محورهای شهرستان ساوه باید نسبت به انجام بازدید میدانی از این محورها اقدام کنیم و علاوه بر آن یک پایگاه دائمی هلال‌ احمر در محور ساوه همدان مستقر شود تا با فعالیت پایگاه‌های سیار پوشش‌دهی مطلوبی بر این محور حاکم شود.

استان مرکزی آمادگی افزایش تعداد 46 دوربین کنترل سرعت محوری را دارد

وی خاطرنشان کرد: در زمینه افزایش کنترل ایمنی محورها باید نامه‌ای با امضای استاندار مرکزی به مرکز راهور ارسال کنیم و در آن ذکر کنیم که استان مرکزی آمادگی افزایش تعداد 46 دوربین کنترل سرعت محوری را دارد تا در این زمینه مساعدت‌های لازم حاصل شود.

معاون عمرانی استاندار مرکزی در پایان جلسه ضمن تاکید بر اهمیت رسیدگی به محور هزاوه شهر اراک گفت: اعتبار لازم برای تعریض و تجهیز محور هزاوه باید تامین شود تا این پروژه پیش از پایان سال به اتمام برسد و کارفرما نیز در مدت فعالیت پیمانکار بر این محور نظارت کامل را اعمال کند و تعداد 2 چراغ پلیس مجازی نیز در این محور نصب شود.

انتهای پیام/ ع

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۰۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی استان البرز

ایسنا/البرز مدیر کل راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز گفت: از  یکم تا سی و یکم فرودین ماه سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۹  میلیون خودرو از جاده‌های استان البرز عبور کردند.

به گزارش ایسنا، علی زندی‌فر روز پنجشنبه ششم اردیبهشت اظهار کرد: براساس آخرین اطلاعات دریافتی ۵۵ دستگاه‌ ترددشمار فعال در محورهای مواصلاتی البرز طی فروردین ماه امسال ۱۹ میلیون ۲۰۲ هزارو ۹۲۲ خودرو از جاده های استان البرز تردد کردند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۱.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی گفت:در این  بازه زمانی ۹ میلیون و ۹۱۲ هزار و۳۰۶ خودرو  با ۲۶.۹ درصد افزایش نسبت به سال گذشته وارد استان البرز شده و ۹ میلیون و ۲۹۰  هزار و ۶۱۶  خودرو با ۱۷  درصد افزایش از استان البرز خارج شده اند.

این مسئول با بیان اینکه در این بازه زمانی حدود ۴.۸ درصد تردد در محورهای مواصلاتی البرز مربوط به خودروهای سنگین بوده است، گفت: سرعت متوسط وسایل نقلیه نیز ۷۴ کیلومتر در ساعت و پرترددترین محور استان آزادراه تهران – کرج (محدوده شهرک خاتم) با تردد ساعتی ۶۱۵۳  خودرو بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز یادآور شد: در طی این ۹۸۰ هزار و ۳۹۹ خودرو با پلاک استان البرز در سایر استان‌های کشور مشاهده شده که بیشترین مقصد سفر به استان های تهران، قزوین، گیلان، قم و مازندران بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • نصب ۳ کیلومتر نیوجرسی در محورهای مواصلاتی شهرستان خوی
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی استان البرز
  • حادثه رانندگی در محور قدیم ساوه - تهران ۲ کشته بر جا گذاشت
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی البرز
  • خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد