Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه فرامنطقه ای "القدس العربی"، این شورا دیروز (جمعه) با صدور بیانیه‌ای ضمن آنکه این کشورها را مسؤول اتفاقات اخیر لیبی معرفی کرد، افزود: کشورهای یاد شده در حملات نیروهای حفتر به طرابلس دست دارند و پس از آنکه نظامیان حفتر با تمام حمایت‌ها نتوانستند به اهداف خود برسند، به ویرانگری و وارد کردن صدمات جانی و مالی روی آورند و این کشورها مسؤول کامل اتفاقات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای عالی لیبی در ادامه از هیئت سازمان ملل، شورای امنیت و طرف‌های بین المللی خواست که مواضعی سختگیرانه در این باره اتخاذ و مسؤولیت خود را در خصوص مقابله با دخالت‌های این کشورها بپذیرند.

اوضاع در لیبی (۱۵ فروردین ماه) همزمان با دستور ژنرال خلیفه حفتر فرمانده ارتش لیبی در شرق به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، متشنج شد.
نظامیان طرفدار حفتر (مورد حمایت امارات و عربستان و فرانسه) بر شرق این کشور مسلط هستند و ارتش «دولت وفاق ملی» به ریاست «فایز السراج» (مورد پذیرش جامعه جهانی) کنترل غرب لیبی را برعهده دارد.

** اختلافات در جبهه شرق لیبی

منابع آگاه مصری امروز (شنبه) از اختلافات شدید نمایندگان پارلمان طبرق شرق لیبی، در نشست سه روزه قاهره که هفته گذشته به هدف یافتن راهکاری اساسی و توافق بر سر تشکیل دولت وحدت ملی برگزار شده بود، خبر دادند.

این منابع آگاه به پایگاه خبری "العربی الجدید" گفتند که نمایندگان پارلمان طبرق سه دسته بودند، گروهی مخالف با تشکیل دولتی جایگزین و خواستار توقف عملیات نظامی خلیفه حفتر به سمت طرابلس بودند و گروه دوم خواستار حمایت بین الملی از دولت عبدالله الثنی در شرق لیبی و انجام اصلاحاتی در آن بودند و اعتقاد داشتند که تشکیل دولت جدید فایده‌ای ندارد و اما گروه آخر که تعداد آن هم کم بود با پیشنهاد تشکیل دولتی جدید تحت عنوان "دولت وحدت ملی" موافق بودند.

در همین راستا یک منبع آگاه سیاسی افزود که بیشتر نمایندگان پارلمان طبرق تلاش می‌کردند تا نقش پارلمان را در فرایند سیاسی لیبی بزرگ جلوه دهند و چه بسا در میان آنها خشمی پنهان از اقدامات اخیر حفتر به چشم می‌خورد و برای اولین بار اشاراتی به تجاوزهای حفتر از سوی نمایندگانی که از مهم‌ترین حامیان این ژنرال بازنشسته بودند، دیده شد و برخی از نمایندگان هم صراحتاً بر ضرورت توازن قوا تاکید کردند.

**ربوده شدن نماینده پارلمان لیبی در پی مخالفت با حملات حفتر به طرابلس

این مذاکرات نافرجام در حالی در قاهره صورت گرفت که "سهام سرقیوه" نماینده زن پارلمان لیبی چهارشنبه گذشته توسط نیروهایی مسلح ربوده شد.

این نماینده پارلمان لیبی، مخالف عملیات نظامی حفتر در طرابلس بود و به روند نشست هفته گذشته نمایندگان پارلمان در مصر اعتراض داشت.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین و فرانسه تشکیل کشور مستقل فلسطین را خواستار شدند

به گزارش جماران؛ شی جین پینگ رئیس جمهور چین و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در بیانیه مشترکی به تشکیل کشور مستقل فلسطین در داخل مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی دعوت کردند.

در بیانیه چین و فرانسه آمده است: «روسای جمهور چین و فرانسه به اجرای فوری راه حل دو کشوری و همزیستی مسالمت آمیز بین اسرائیل و فلسطین به عنوان دو کشور همسایه و تضمین تشکیل یک کشور فلسطینی قابل زندگی و مستقل و داری حاکمیت براساس مرزهای سال ۱۹۶۷ با پایتخت قدس دعوت می‌کنند.»

رئیس جمهور چین در دیدار امانوئل مکرون از امادگی پکن برای همکاری با اتحادیه اروپا برای حمایت از برگزاری یک کنفرانس صلح بین‌المللی گسترده‌تر و عمیقتر درباره نزاع فلسطین و اسرائیل در نزدیکترین زمان ممکن خبر داد.

شی‌جین پینگ و همسرش بنگ لی یوان یکشنبه گذشته طی یک تور اروپایی وارد فرانسه شدند.

دیگر خبرها

  • چین و فرانسه تشکیل کشور مستقل فلسطین را خواستار شدند
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد