Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به اعتبار ۱۶۲ میلیارد تومانی درنظر گرفته شده برای این شهرستان گفت: با توجه به مشکلات و محرومیت‌های شهرستان رشت امیدواریم در این مبلغ تجدیدنظر شود. ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۳ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، میرشمس مومنی‌زاده عصر امروز در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان رشت اظهار داشت: کمیته برنامه‌ریزی نقشه راه و مسیر توسعه شهرستان رشت را تعیین می‌کند و ماموریتی که هر کدام از اعضای کمیته دارند بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت با بیان اینکه بخشی از اعتبارات برای اجرای پروژه‌ها در شهرستان رشت از منابع ملی و برخی نیز از طریق کمیته برنامه‌ریزی این شهرستان تامین می‌شود گفت: بایستی با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود به مردم شهرستان رشت خدمات مناسب را ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه شهرستان رشت با وجود آنکه مرکز استان است اما محرومیت‌های زیادی دارد گفت: افکار عمومی و حتی بسیاری از مسئولان استانی و ملی از مشکلات و محرومیت‌های شهرستان رشت باخبر نیستند و اگر چه بعد از انقلاب کارهای زیادی شده است اما هنوز تا رسیدن به اهداف مدنظر فاصله داریم.

زباله‌های سرگردان شهر رشت سلامتی مردم را تهدید می‌کند+ فیلمنبض بازار رشت زیر سیطره شبکه شبه مافیایی دستفروشیسکوت شهردار رشت در ‌حادثه درگیری مأموران شهرداری با دستفروشان

مومنی‌زاده حل مشکل رودخانه‌های شهرستان رشت را منوط به استفاده از ظرفیت‌های ملی دانست و بیان کرد: همچنین مشکل آب و فاضلاب شهرستان رشت و مشکلات مربوط به ورزشگاه عضدی، مشکلات زیست‌محیطی، ساماندهی سایت سراوان و سایر موارد نیازمند همت بیشتر مسئولان استانی است.

فرماندار شهرستان رشت استفاده از منابع ملی برای حل مشکلات شهرستان رشت را دارای اهمیت زیادی عنوان کرد و افزود: مسئولان مربوطه موظف هستند که وعده‌های رئیس جمهور در سفر به گیلان را پیگیری کنند و منابع را جذب و پروژه‌ها را به مرحله اجرا برسانند.

مومنی‌زاده با اشاره به اینکه اعتبار توزیع شده توسط کمیته برنامه‌ریزی شهرستان رشت در سال گذشته 147 میلیارد و 574 میلیون تومان بود خاطرنشان کرد: برخی ادارات کل شهرستان رشت مبلغ تخصیص داده شده را جذب نکردند و ما امسال در توزیع بودجه این نکات را در نظر می‌گیریم.

وی با بیان اینکه امسال برای شهرستان رشت اعتبار 162 میلیارد و 618 میلیون و 500 هزار تومانی درنظر گرفته شده است گفت: مبنای توزیع اعتبارات جمعیت و محرومیت است و شهرستان رشت بایستی با توجه به این موارد اعتبار بیشتری برای رفع مشکلات خود بگیرد و امیدواریم در مبلغ مذکور تجدیدنظر شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت ابراز داشت: برای انجام برخی پروژه‌ها به منابع ملی احتیاج داریم همچنین توجه بیشتر به پروژه‌هایی نظیر کمربندی رشت خمام و سنگر و بهره‌برداری آن در زمان مناسب و تعریض راه خمام و لشت نشا حائز اهمیت است.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۱۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ رضا عطایی در دیدار با فرماندار شیروان با ارائه گزارشی از وضعیت آب شرب در شهر‌ها و روستا‌ها و طرح‌های در حال اجرای شهرستان شیروان گفت: در شهرستان شیروان سالانه بیش از ۱۵ میلیون مترمکعب آب از منابع آبی این شهرستان استحصال و در مخازنی با حجم ۳۲ هزار مترمکعب ذخیره سازی می‌شود و پس از گندزدایی از طریق ۱۳۰۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع در دسترس مشترکان قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به طرح‌های در حال اجرای این شهرستان افزود: برای اتمام طرح‌های ناتمام این شهرستان، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه به طرح‌های امسال نیز اشاره کرد و بیان داشت: اولین گام شرکت در سال ۱۴۰۳ اتمام طرح‌های نیمه تمام است و در تعریف پروژه‌های جدید نیز اولویت با شهر‌ها و روستا‌هایی است که مشکلات بیشتری دارند.
دولت اسماعیل زاده فرماندار شهرستان شیروان نیز در این دیدار افزود: در این شهرستان طرح‌های آبرسانی در حال اجرا را به وضوح مشاهده می‌شود و این نشان دهنده‌ی عزم راسخ شرکت آبفا برای رفع مشکلات مردم و خدمات رسانی مطلوب به آن‌ها است.
اسماعیل زاده افزود: در سال ۱۴۰۲ ما بیشترین اعتبار را به آبرسانی اختصاص دادیم و در سال جدید نیز با توجه به نیاز آبی که در شهر‌ها و روستا‌ها مشاهده می‌شود سعی خواهیم کرد همچون گذشته اعتبارات بیشتری به موضوع آبرسانی اختصاص دهیم.
شهرستان شیروان دارای ۵ شهر و ۱۳۴ روستا در مجموع، ۶۶ هزار مشترک آب دارد.

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • واریز ۲هزار و ۳۰۰میلیارد تومانی به دهیاری‌ها
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت