Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از خبرگزاری حوزه حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله شعبانی، نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، امروز 29 تیرماه در جلسه ستاد غدیر با اشاره به اهمیت برگزاری عید غدیر خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته، فرهنگی مبنی بر روزشمار محرّم رواج پیداکرده است که این اتفاق بسیاری از مواقع غدیر و ایام شادی دیگر را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: متأسفانه در جلسات و ایام شادی اهل‌بیت (ع) نتوانسته‌ایم آن‌چنان‌که باید برنامه‌ریزی درستی داشته باشیم و حق آن را ادا کنیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان همدان بابیان این‌که از قرن چهارم به بعد سبک درست عزاداری‌ها ترویج پیدا کرد و مراسم‌های خوبی برگزار می‌شود، اظهار کرد: با حفظ شعائر توانسته‌ایم برنامه‌های محرم و اربعین را در سراسر عالم تبلیغ و ترویج کنیم.
وی تصریح کرد: در ماجرای غدیر باگذشت سال‌های زیاد به هر دلیلی نتوانسته‌ایم آن‌چنان‌که باید جریان غدیر را در بین مردم و جامعه رواج دهیم.
امام‌جمعه همدان با اشاره به این‌که از ۹ ذی‌الحجه تا 25 ذی‌القعده اتفاقات بزرگی در عالم اسلام پشت سر هم به وقوع پیوسته است، یادآور شد: با هر یک از جریاناتی که در این بازه زمانی اتفاق افتاده است می‌توانیم بسیاری از شبهات موجود را از بین برد اما متأسفانه کمتر به این موضوع پرداخته‌ایم.
وی تأکید کرد: عده‌ای مدام ایراد می‌گیرند که جامعه ما نیاز به نشاط دارد و نشاط در جامعه ما کم است درحالی‌که واقعه غدیر بااین‌همه عظمت را رها کرده‌ایم و به دنبال موضوعات دیگر هستیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شعبانی بابیان این‌که اجرای برنامه‌های شاد در اعیاد مذهبی هیچ تضادی با عزاداری‌ها ندارد، بیان کرد: درحالی‌که دشمن دائماً در حال تبلیغ علیه مراسم‌های مذهبی در اسلام است، ایجاد دهه‌های ساختگی که هیچ دلیل شرعی و نشانه‌ای در اسلام ندارد، کاری است که باید نسبت به برخورد با آن فکری اساسی کرد.
وی برگزاری مراسم‌هایی همچون عید غدیر را ترویج‌دهنده نشاط اجتماعی در جامعه عنوان کرد که ارزش‌های الهی را تبلیغ می‌کند و ادامه داد : زمانی که گفته می‌شود نشاط اجتماعی پایین است، برخی با اجرای برنامه‌هایی که تنها قشر خاصی با وضعیت مالی خوب می‌توانند از آن استفاده کنند، به دنبال ایجاد نشاطی هستند که با هنجارها و ارزش‌های ما در تضاد است.
امام‌جمعه همدان، شاخصه مراسم‌های مذهبی را خودجوش بودن آن‌ها دانست و خاطرنشان کرد: نکته‌ای که در زمان برگزاری جشن‌ها نیازمند توجه است موسیقی‌هایی است که در حین مراسم پخش می‌شود که انسان نمی‌تواند به‌هیچ‌وجه آن‌ها را توجیه کند و تناسبی هم با عید غدیر و اعیاد مذهبی ما ندارد.
وی با تأکید بر این‌که روز غدیر باید با دیگر روزها فرق داشته باشد یادآور شد: در شهر قم هر فردی در نیمه شعبان از خانه‌اش بیرون می‌آید این احساس قابل‌لمس است که امروز با بقیه روزها فرق دارد و خبری خاص در شهر است، درحالی‌که دیگر شهرها این شرایط را ندارند و باید در این زمینه در شهر همدان کاری جدی انجام شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان همدان ادامه داد: در برگزاری مراسم‌های این‌چنینی نیاز به یک نمود بیرونی داریم و در روز غدیر یکی از این نمودها اطعام روزه‌داران این عید مهم است که از ثواب بالایی هم برخوردار است.
وی استفاده از سخنرانان ملی را یکی دیگر از راه‌های ترویج غدیر عنوان کرد و گفت: سازمان تبلیغات باید زمینه حضور سخنرانان ملی که در بحث امامت و ولایت دارای تحقیقات خوبی هستند را در اماکن مختلف در این ایام فراهم کند.
امام‌جمعه همدان در پایان بابیان این‌که هر کاری برای غدیر و امام علی (ع) انجام دهیم بازهم در حق امیرالمؤمنین(ع) کوتاهی کرده‌ایم بیان داشت: اجرای نمایشنامه‌ای که واقعه غدیر را برای نسل جوان به نمایش درآورد می‌تواند از ساعت‌ها سخنرانی تأثیر بیشتری داشته باشد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان عید غدیر نشاط اجتماعی عزاداری جشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش باستانی بین آحاد جامعه ترویج شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین محبیان عصر چهارشنبه در مراسم پهلوانی و زورخانه‌ای ضمن تبریک این هفته اظهار کرد: هر حرکتی که در راستای ترویج ورزش انجام می‌شود ارزشمند و مقدس است بالاخص ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی که اهمیت زیادی دارد.

محبیان اضافه کرد: در شرایطی که تکنولوژی بر جامعه حکمفرما شده است و میزان سرانه ورزشی کاهش یافته است هر حرکتی در ترویج ورزش بسیار مهم است افزایش چنین برنامه‌های بسیار مهم و ارزشمند است.

وی گفت: ورزش زور خانه‌ای در بیجار بیش از ۵۰ سال است که قدمت دارد و این نشان از اهمیت ویژه ایست که اینکه این ورزش در این شهرستان دارد.

محبیان تاکید کرد: ورزش باستانی از معدود ورزش‌هایی است که نقش پهلوانی در آن بر نقش قهرمانی غلبه دارد و علاوه بر سلامتی اخلاق مداری، مردانگی و افتادگی هم در این ورزش وجود دارد.

وی ادامه داد: فضائل اخلاقی در ورزش باستانی اهمیت زیادی دارد و چه خوب است که این ورزش را بین همه آحاد مردم و جوانان و نوجوانان ترویج دهیم.

فرماندار بیجار خاطر نشان کرد: آنچه که در ورزش پهلوانی ما می‌بینیم عصاره آن را در شهدا و رزمندگان اسلام مشاهده می‌کنیم چرا که یک تقارن مبارک اتفاق افتاده است و تلفیق این برنامه با یادواره شهدا صورت گرفته است.

کد خبر 6088076

دیگر خبرها

  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • ادای احترام جامعه کار و کارگری آذربایجان غربی به شهدا
  • ورزش باستانی بین آحاد جامعه ترویج شود
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان 
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • فراجا اطلاعیه مهم صادر کرد+ جزئیات
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام