Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ «پیام زن»، ماهنامه فرهنگی، اجتماعی، زن، خانواده و سبک زندگی است که به شماره چهلم رسیده و عناوین متنوعی را به خود اختصاص داده است. این عناوین در چند بخش نارنجستان، جوراب پاره سینما، موفقیت، مجازستان، معنای زندگی، مشاور و اندرونی جای گرفته‌اند.

این نشریه در صفحه‌ای با عنوان «بانوی موفق» به معرفی حلیمه خاتون به عنوان اسوه صبر و شکیبایی پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در پانزده سالگی با سیدحمزه سجادیان از روستای «جورد» از توابع لواسانات ازدواج کرد که بیشتر اهالی آن، از سادات و ذریه رسول‌الله هستند و حاصل این ازدواج ۹ فرزند بود. او چهار تن از فرزندانش را نثار اسلام و انقلاب کرد و با تحمل داغ فرزندان، طعم سال‌ها انتظار را، همچون دیگر مادران مفقودالاثر چشید. حلیمه خاتون ۱۰ سال برای آمدن دو فرزند مفقود الاثرش انتظار کشید و تا زمانی که پیکر مطهرشان برنگشته بود، فکر می‌کرد شاید پسرهایش زنده هستند و اسیر شده باشند.

«الله کریم» روایتی نزدیک و شنیده نشده از امدادرسانی زنان است. معصومه توحیدی تازه از اردوی جهادی نوروز برگشته بود که خوزستان سیل آمد. حضور و کمک‌رسانی برای زن‌ها دردسر خودش را داشت. خوبی‌اش این بود که معصومه هم جهادگری را خوب بلد بود و هم فرهنگ مردمش را خوب می‌شناخت. معصومه توحیدی می‌گوید: «خیلی از ارتباطات با اینستاگرام شکل گرفت. بچه‌ها از طریق هشتگ «#سیل_خوزستان» همدیگر را پیدا می‌کردند و به هم لینک می‌شدند؛ مثلاً می‌گفتند که فردا ساعت چهار، پنجاه نفر با بیل و چکمه و فلان جا جمع شوید. قرار اینستایی برای خانم‌ها این طور بود که فلان مسجد قرار است غذا پخته شود؛ هر کسی می‌تواند هم برای کمک بسته‌بندی و هم برای پخت و پز بیایید. تقسیم‌بندی شده بودند. مساجد هر منطقه، حامی چند روستا می‌شدند. آنچه که شاید شما ندانید، اینکه مساجد در این جا خیلی زنده هستند و محل رفت و آمد کوچک‌تر‌ها و بزرگ‌ترها. فعالیت مساحد، یک نقطه مثبت برای سیل خوزستان بود.»

«طعم خوش از یادرفته سریال‌های ماه رمضان» نقدی بر سریال رمضانی از «از یاد‌ها رفته» در شبکه یک است. این سریال قصد داشت تصویری متفاوت از جامعه ایران در دوره پهلوی اول و حوالی سال ۱۳۲۰ شمسی در تهران نمایش دهد. ملودرامی که در بستر آن، بسیاری از وقایع سیاسی و اجتماعی آن دوره از تاریخ ایران روایت شود؛ مسائلی مانند کشف حجاب، خشونت‌های پهلوی اول علیه مردم، به ویژه جمایت در مسجد گوهرشاد، کشت و قاچاق مواد مخدر. اما دلایلی سبب شده است که موضوع اصلی مدنظر، به حاشیه برود. یکی از این دلایل، خشونت بیش از اندازه سریال است و صحنه‌های مسابقات بوکس که با هدف قتل و کشتار انجام و موجب مرگ یکی از شخصیت‌های اصلی سریال می‌شود. صحنه‌های شکنجه و قتل و آدم‌ربایی و حتی فروش زنان و دختران که سبب نارضایتی مخاطبان و صاحب‌نظران حوزه خانواده شد و در یک سوم پایانی فیلم، مشمول محدودیت نمایش برای گروه سنی ۱۲+ شد.

«جوراب پاره سینما» عنوان پرونده‌ای برای بررسی سیاه و سفید بازنمایی پابرهنگان در سینما و تلویزیون ایران پرداخته است. در سینمای این سال‌های ایران، قشر ضعیف را به گونه‌ای تصویرسازی کرده که شاید برداشت کاملاً صحیح و دقیقی از این طبقه نباشد. مشخصه اصلی تمام این فیلم‌ها، سیاه‌نمایی است، سیاه‌نمایی به معنای نمایش وضعیت غلیظ‌ از آنچه که هست. آیا همیشه همه مستضعفین، لزوماً در فساد غوطه‌ورند؟ همیشه با اعتیاد و دزدی و حنایت هم‌کاسه‌اند؟ قابل انکار نیست که از هر دری فقر وارد شود، از در دیگر فساد وارد می‌شود، اما آیا تمام این قشر با چنین مسائلی درگیرند؟ قطعاً نه، اما جریان اصلی سینما، فساد را عضو جدایی‌ناپذیر قشر ضعیف می‌پندارد. سینما با چشم مرفه و نگاه از بالا، به جهان می‌نگرد و همین امر، باعث می‌شود از هر چیزی، استفاده هنری‌اش را ببرد. طبقه ضعیف اجتماعی در جریان اصلی سینما، درگیر جبر اجتماعی است، جبری که معمولاً ریشه در کودکی‌های افراد دارد و به کینه، نقرت، انگیزه‌های خشونت و فساد در آینده بدل می‌شود. انگار در سینما آدمی که پول ندارد، ته چاهی وسط بیابان افتاده است و راه چاره‌ای برای خروج از آن وضعیت ندارد، وضعیتی رقت‌بار که چون حاصل جبر اجتماعی است، طوری نشان داده می‌شود که گویی افراد دخالتی در آن ندارند و نمی‌توانند بر آن اثر بگذارند و سالم هم بمانند.

توصیه‌های تربیتی قرآن و احادیث از زبان مادران برای دختران، عکاسی با رایحه ریحانه‌ها، چگونه یک کودک کارآفرین پرورش دهیم، شهید مصطفی نبی‌لو به روایت همسر شهید، مسجد اهل سنت «قم سیتی» و سفرنامه سوریه خواندنی‌های دیگری از این ماهنامه است.

یادآور می‌شود؛ ماهنامه «پیام زن» به صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مدیرمسئولی محمد حسنی و با بهای ۷ هزار تومان منتشر می‌شود. آخرین نشریه منتشر شده به شماره مسلل ۳۲۵ و شماره چهلم در دوره جدید رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: پیام زن ماهنامه نشریه سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۳۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند

حمید احمدی گفت: پارسال ۴۴۳ نفر برای دریافت خدمات مشاوره ای به دفتر مشاوره شهرداری خمین مراجعه کردند.

وی ادامه داد: یکی از راه کارهای کاهش آسیبهای اجتماعی ارائه خدمات تخصصی و مشاوره ای رایگان و در دسترس است که در ارتقای سلامت افراد جامعه موثر است.

شهردار خمین بیان کرد: در این راستا کارگاههای تخصصی مهارتهای زندگی در مساجد ، مدارس ، ادارات و نهادها برگزار شد.

احمدی گفت: مشکلات خانوادگی بیشترین درصد علت متاهلین مراجعه کننده به دفتر مشاوره شهرداری خمین است.

وی اضافه کرد: در زمینه اجتماعی فقدان مهارت های اجتماعی و ارتباط موثر، مهمترین علت مراجعه کنندگان است.

شهردار خمین عدم اعتماد به نفس، ضعف در خودآگاهی و خود شناسی، فقدان کنترل خشم بارز را مسائل فردی بیان کرد.

احمدی، عدم مسئولیت پذیری زوجین بیشترین علت اختلافات زناشویی عنوان کرد و گفت: مشکلات خانواده‌ها در ارتباط با فرزندان فاصله‌های عاطفی ، اختلافات در نحوه تربیت فرزندان پ نبود تعادل بین زندگی است.

شهردار خمین تاکید کرد: پایه و اساس تشکیل مرکز مشاوره رایگان در سطح شهر ارتقاء سلامت شهروندان، ارائه تخصصی و مشاوره ای رایگان و ایجاد تعاملات صحیح و تمرین رفتارهای صحیح در جامعه است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • ۱۷ اردیبهشت‌ماه سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد گچساران