Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، یکی از اهداف راه اندازی بانک توسعه تعاون کمک به بخش تولید و تعاونی ها است. این بانک با سایر بانکهای کشور که به صورت سرمایه‌ای و تجاری هستند تفاوت دارد چون یک بانک تجاری بیشتر به دنبال کسب سود و پرداخت تسهیلات با تضمین بازپرداخت بالاتر است در حالی که مجموعه اقدامات این بانک حول محور تولید و اشتغالزایی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رسالت اصلی این بانک پرداخت تسهیلات به بنگاه های کوچک و متوسط است و بر اساس اساسنامه، 70 درصد تسهیلات این بانک به تعاونی ها و 30 درصد به افراد حقیقی و حقوقی اعطا می شود بر این اساس از ابتدا سال 97 تا پایان دی‌ماه همان سال این بانک بالغ‌ بر ۷۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات اعتباری به متقاضیان و مشتریان پرداخت‌ کرده بود.

 

حالا در تازه ترین آمارها از میزان تسهیلات اعطایی این بانک به بخش های مختلف تولیدی این بانک در سال گذشته در بخش صنعت و معدن بالغ بر ۳۸۰۰۰ میلیارد ریالی تسهیلات اعتباری پرداخت نموده که این رقم پرداختی نسبت به سال ۹۶ از ۳۵.۸ درصد افزایش برخوردار بوده است.

 

روابط عمومی بانک توسعه تعاون در خبری در این زمینه آوورده است: «کل تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون طی سال ۱۳۹۷ بیش از ۹۵۰۰۰ میلیارد ریال بوده است که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۶ از افزایش ۵۳ درصدی برخوردار بوده است که در این میان سهم بخش صنعت و معدن از مجموع تسهیلات اعتباری پرداختی سال گذشته نزدیک به ۳۰ درصد را به خود اختصاص داده است.

 

در صورت افزایش منابع سرمایه ای این بانک، که در همین راستا قانون گذار در بودجه سال ۹۸ مبلغ ۱۰۰۰۰ میلیارد ریالی را به عنوان افزایش سرمایه این بانک منظور کرده است، به موقع تخصیص داده شود و با ادامه این روند در بودجه سنوات آتی، توام با در نظر گرفتن خط اعتباری از سوی بانک مرکزی به بانک توسعه تعاون، همراه  با هدایت نقدینگی و منابع سپرده ای بخش تعاون به بانک، قدرت تسهیلات دهی بانک توسعه تعاون بیشتر شود، به همان میزان اثر بخشی این بانک در جهت کمک به رونق تولید و کمک به ایجاد و توسعه و حفظ اشتغال به مراتب بیشتر می شود.»

 

یادآور می شود: بانک توسعه تعاون به‌عنوان یک بانک توسعه‌ای و تخصصی بخش تعاون به‌واسطه تنوع و تکثر جامعه هدف در بخش تعاونی و غیرتعاونی بیش از سایر بانک‌های توسعه‌ای در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها مستلزم حمایت از سوی نهادهای بالادستی است تا از این طریق بتواند ایفاگر نقش موثرتری در قبال مردم باشد.

 

تخصیص منابع و کمک به تأمین سرمایه کارآفرینان و افراد جویای کا ربه منظور ایجاد اشتغال جدید و کمک به بنگاه های اقتصادی موجود و توسعه آنان به منظور حفظ و بهبود اشتغال موجود و ایجاد فرصتهای شغلی جدید، ارتقای ظرفیت ها و توانمندی های رقابتی بخش تعاون در سطح ملی و بین المللی، تسهیل ارتباطات و پیوندهای فنی، مالی و اقتصادی بین آنها و تحقق توسعه یکپارچه بخش تعاونی در اقتصاد ملی به عنوان یکی از اهداف تاسیس این بانک عنوان شده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۴۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد