Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا شناسایی در گفتگوی اختصاصی با‌ خبرنگار ایلنا در گناباد، در مورد زوایای برگزاری همایش  سراسری فعالان گردشگری استانهای مختلف کشور در شهرستان گناباد گفت: در این همایش حدود 35نفر از22 شهر ایران از فعالان، لیدرها و مدیران گردشگری شهرهای سطح کشور در سفر به شهرستان گناباد طی سه روز از تمام نقاط تاریخی و گردشگری به جهت آشنایی با رسومات، فرهنگ و آئین کهن مردمان این دیار بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره میراث فرهنگی گناباد ادامه داد: هدف از این همایش توسعه گردشگری در قالب گردشگری پایدار و مستمر و مثمر ثمر است.

وی تصریح کرد: مدیران گردشگری، هر کدام سفیرانی هستند که می توانند به خوبی و در فضای مجازی با مطرح کردن آثار تاریخی و صنایع دستی شهرستان گناباد نام این دیار کهن را پر آوازه کرده و بیش از همیشه گناباد، در زمینه گردشگری پایدار حرفی برای گفتن خواهد داشت .

شناسایی اذعان کرد: فعالان و راهنمایان تورهای گردشگری سراسر کشور در مدت سه روز برگزاری این همایش از جاذبه های تاریخی و فرهنگی گناباد شامل قنات جهانی قصبه، مسجد جامع ، موزه مردم شناسی، کال شور، روستاهای هدف گردشگری ریاب و قوژد، کویر، نقاط ییلاقی شهر کاخک و دیگر جاذبه های تاریخی در شهرهای بیدخت وحومه بازدید کردند.

رییس اداره میراث فرهنگی گناباد افزود: درجلسه هم اندیشی فعالان گردشگری در محل فرمانداری گناباد، اداره میراث فرهنگی به دنبال تعریف و تمجید از فعالیت این سه روزه نبوده بلکه ما از گردشگران در حضور فرماندار خواستیم نقاط ضعف و کاستی ها را بیان تا در برنامه های آتی این نواقص در جهت پیشرفت و رونق اقتصادی حوزه گردشگری گناباد رفع شود.

وی گفت: اکثر مدیران گردشگری ،در مورد اقامتگاههای بومگردی تاکید داشتند که برای راهنمایی بهتر گردشگران حتما کارگاهها و کلاسهای آموزشی برای استفاده مسئولین و نیروهای مشغول به کار در اقامتگاهها برگزار شود.

شناسایی تصریح کرد: هدف اداره میراث فرهنگی سوق دادن جوانان و نوجوانان تحصیلکرده به سمت حوزه صنایع دستی و مسئولیت امور اقامتگاههای بومگردی است تا از حالت هتل داری و مهمانسرا به سمت نمایان ساختن آئین و رسوم هر منطقه و گردشگری هدفمند ارتقاء یافته و صنایع دستی به سمت کیفی سازی حرکت کند.

وی افزود: مدیران گردشگری در گناباد تمام نقاط گردشگری و توریست پذیری از کویر تا نقاط ییلاقی کاخک را بازدید کردند تا درآوردن تورهای گردشگری برطبق ذائقه گردشگران از منطقه گناباد بازدید کنند و اکثرا به دنبال شناخت تاریخی هر منطقه هستند‌.

رییس اداره میراث فرهنگی گناباد در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم با همکاری مسئولین و نهادها به سمت کیفی سازی حوزه گردشگری حرکت کرده و رضایت گردشگران‌ را به جهت پیشرفت شرایط اقتصادی و رونق تولید در گناباد سوق دهیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آثار تاریخی جاذبه های تاریخی شرایط اقتصادی گردشگری موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۴۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوزی در این محوطه تاریخی صادر نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی افزود: قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و تا کنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: همچنین با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب ادامه داد: محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند و در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 750872

دیگر خبرها

  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)