Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، مجمع عمومی عادی سالانه پتروشیمی مبین به منظور تصویب صورت های مالی منتهی به اسفند 97با حضور ۸۵ درصدی سهامداران تشکیل شد. پتروشیمی مبین بزرگترین شرکت در صنعت ارائه سرویس های جانبی شرکتهای پتروشیمی « تامین برق، جداسازی هوا ، گاز و آب» است.

صفر شدن قطع یوتیلینی، هدف اصلی مبین است

 در ابتدای این جلسه علیرضا شمیم مدیرعامل شرکت ضمن گزارشی به ارائه اهم فعالیت‌های انجام شده در پتروشیمی مبین برای سال مالی منتهی به اسفند ۹۷ پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سهم ۴۰ درصدی مبین در ارائه سرویس‌های جانبی به شرکت ‌های پتروشیمی کشور، گفت: مهم‌ترین رسالت پتروشیمی مبین بعنوان بزرگترین مجتمع یوتیلیتی، به صفر رساندن ساعات توقف پتروشیمی‌ها از اختلال در خدمت‌رسانی است. به گفته شمیم در سال ۹۶ میزان توقف تولید مجتمع‌های پتروشیمی  ناشی از قطع سرویس‌های جانبی برابر با ۵۵۶ ساعت بوده که این رقم در سال ۹۷ به ۴۶۲ ساعت کاهش یافته و شرکت هایی همچون زاگرس، نوری، مروارید و کاویان توقف تولید به سبب قطع یوتیلیتی نداشتند. اما شمیم بیان داشت که این کاهش نیز مد نظر مبین نبوده و ما خواستار به صفر رساندن توقف تولید ناشی از قطع یوتیلیتی هستیم.

اطمینان از بازار در پی عقد قراردادهای بلندمدت با مشتریان

در ادامه شمیم به ثبات سهم از بازار مبین اشاره کرد و گفت: از آنجاکه یوتیلیتی پتروشیمی مبین سهم ۴۴ درصدی در تولیدات مجمتمع های پتروشیمی کشور دارد، حفظ و ارتقای این سهم از بازار در اولویت قرار دارد. وی افزود:  در حال حاضر دو شرکت پتروشیمی دماوند و شرکت تولید برق مپنا عسلویه در منطقه ویژه اقتصادی پارس به عنوان رقیب  اصلی شرکت پتروشیمی مبین به شمار می روند اما فعالیت این شرکت ها تهدیدی برای فعالیت شرکت پتروشیمی مبین محسوب نمی شود. از سوی دیگر از آنجاکه شرکت پتروشیمی دماوند همچنان در حال احداث  بوده و با تمام ظرفیت به مدار تولید وارد نشده، مشتریان اصلی مبین برای اطمینان از دریافت سرویس‌های جانبی، قرارداد ۲۵ ساله با مبین امضا کردند که این موضوع سبب اطمینان خاطر به سهامداران به جهت تداوم روند سودآوری شده است. 

شمیم همچنین گفت: با در نظر گرفتن طرح های در دست اجرا در منطقه ویژه اقتصادی پارس، برآورد می شود که سالیانه به حجم تقاضای محصولات شرکت پتروشیمی مبین افزوده گردد و تا زمان احداث کامل از طرح پتروشیمی دماوند، تقاضا برای محصولات این شرکت روند صعودی داشته باشد.

اهم اقدامات انجام شده در سالی که گذشت

مدیرعامل در این قسمت به حادثه ای که چند ماه قبل در پتروشیمی مبین اتفاق افتاد اشاره کرد و گفت: متاسفانه به دلیل اشکال در کالورت ورودی آب دریا به حوضچه  که ۱۵ سال پیش احداث شده، به مدت ۲۴ ساعت خدمت رسانی به پتروشیمی ها متوقف شد. از این رو به دنبال جبران و جلوگیری از این اتفاق، پروژه تغییر متریال لوله های GRP انتقال آب دریا با آغاز مطالعات گسترده، کلید خورد. شمیم همچنین افزود: هر ساعت توقف در یوتیلیتی به معنای ۹۰ میلیون تومان زیان است پس کاملا منطقیست که هرچه سریعتر برای اجرایی شدن پروژه تغییر متریال لوله ها اقدام شود که البته در این رابطه باید تامین مالی مورد نیاز انجام شود چراکه سرمایه گذاری در این بخش توجیه اقتصادی دارد.

وی یکی دیگر از پروژه‌های در حال انجام شرکت را خرید و نصب یک دستگاه بویلر کمکی 350 تنی از آذراب اعلام کرد که به گفته مدیرعامل اقدامات انتقال این بویلر صورت پذیرفته و تا سه ماه آینده در پتروشیمی مبین نصب و راه‌اندازی می‌شود. گفتنی است این بویلر نقش مهمی در شیرین کردن آب مورد نیاز دارد.

سر و‌ سامان دادن به انبار ۲ هزار میلیارد تومانی

شمیم در این مجمع به انبار مبین و ۲هزار میلیارد کالای بلاتکلیف این انبار  اشاره کرد و گفت: در زمانی‌که بعنوان مدیرعامل وارد پتروشیمی مبین شدم، قول دادم تا در کوتاهترین زمان ممکن این انباری که از سالیان گذشته و بدون بازنگری مملو از کالا بوده را سر و‌سامان  داده و موجوی این انبار پس از 10 سال تعیین و تکلیف شود. وی در این بار افزود: تاکنون از بین 20 هزار قلم جنس موجود در این انبار، بیش از 9500 قلم آن مورد بازنگری و تعیین و تکلیف شده اند که نگهداری شوند و یا فروخته شوند.

پروژه های در دست اجرای پتروشیمی مبین

از مهم ترین پروژه های در دست اقدام این شرکت می توان به خرید و نصب یک دستگاه بویلر 350 تنی اشاره کرد که مدیرعامل در خصوص این پروژه گفت: از آنجا که بویلر، اصلی ترین نقش در فرآیند شیرین سازی آب را بازی می کند، افزوده شدن این بویلر 350 تنی می تواند ظرفیت شرکت در تامین آب شیرین را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. وی همچنین افزود: تا کمتر از سه ماه آینده، این بویلر از شرکت آذرآب به مبین انتاقل یافته و نصب خواهد شد.

صنعت سبز، حافظ محیط زیست

گفتنی است یکی از افتخارات پتروشیمی مبین، تلاش های این شرکت در جهت حفظ و حراست از محیط زیست است. از مهمترین اقدامات انجام شده در این خصوص می توان به فرایند تهیه و نصب آنالایزرهای مورد نیاز در واحدهای پساب و نیروگاه، فرایند احداث و راه اندازی پروژه تولید آب بدون نمک به روش RO و به صفر رساندن ارسال پساب تصفیه شده به دریا اشاره کرد.

تقسیم سود حداکثری

در پایان این مجمع پس از تبادل نظر با سهامداران، مقرر شد از سود 1673 ریالی این شرکت برای سال مالی منتهی به 29 اسفند سال گذشته، 1500 ریال آن بعنوان سود نقدی میان سهامداران تقسیم شود.

تغییر نام و حوزه فعالیت

پس از این مجمع، سهامدارن وارد دستور جلسه مجمع فوق العاده به منظور تغییر نام و موضوع فعالیت پتروشیمی مبین شدند. گفتنی است با موافق سهامداران، نام پتروشیمی مبین به شرکت مبین انرژی خلیج فارس تغییر کرد.

در این خصوص افشار سرکانیان رئیس هیات مدیره پتروشیمی مبین گفت: بحثی در هیات مدیره مبین در مورد نرخ سوخت این مجتمع مطرح شد و از آنجاکه تولیدات مبین بعنوان محصولات پتروشیمی شناخته نمی شود، باید مبین هم در زمینه نرخ سوخت در زمره نیروگاه ها قرار بگیرد. وی در ادامه افزود: این تغییر حوزه فعالیت به شرکت ما کمک خواهد کرد تا قیمت سوخت تحویلی به مبین، منصفانه و متفاوت از واحدهای پتروشیمی باشد. گفتنی است طبق مصوبه بهمن ماه مجلس،  نرخ سوخت تحویلی به پتروشیمی ها در اسل 98 از 132 تومان به 260 تومان افزایش یافت. اما با تغییر موضوع فعالیت مبین می توان امیدوار بود که نرخ سوخت به 132 تومان بازگردد.

از سویی دیگر به گفته سرکانیان زمانی که اسم پتروشیمی بر سر شرکتی گذاشته می شود، دوستداران محیط زیست فعال شده و شرکت پتروشیمی باید تلاش کند تا خود را از حوزه آلایندگی محیط زیست معافیت بگیرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پتروشیمی صنعت گاز مد دماوند برق خدمت رسانی سرمایه گذاری بازی محیط زیست خلیج فارس دوستداران محیط زیست پتروشیمی سرمایه گذاری بازار پتروشیمی پتروشیمی مبین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۴۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • نام جدید باشگاه استقلال رسماً مشخص شد
  • رسمی؛ نام استقلال تغییر کرد
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • رسمی؛ نام استقلال تغییر کرد | «خلیج فارس» مقابل اسم آبی ها
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته