Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@04:49:14 GMT

زنان شاغل دیرتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۵۳۸۴

زنان شاغل دیرتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، الیزابت رز مایده، استادیار اپیدمیولوژی دانشگاه کالیفرنیا از دانشکده بهداشت عمومی لس‌آنجلس تحقیقی در بین 6386 زن آمریکایی متولد بین سال‌های 1935 تا 1956 در این زمینه انجام داد.

محققان دریافتند زنانی که مشغول به کار هستند در مقایسه با زنان خانه‌دار بدون فعالیت کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت این مورد میزان افت حافظه در میان زنانی است که هیچ فعالیتی ندارند.

محققان گفتند: فواید شاغل بودن، تحرک ذهنی، مزایای مالی و ارتباطات اجتماعی است که هر کدام می‌توانند بر روند ابتلا به آلزایمر تاثیر داشته باشد.طبق گزارش آمار انجمن بین المللی آلزایمر سال 2019، دو سوم افراد مبتلا به بیماری آلزایمر در ایالات متحده، زنان هستند. علت این موضوع نیز طول عمر بیشتر زنان نسبت به مردان اعلام شده است.

محققان دریافتند زنانی که مشغول به کار هستند در مقایسه با زنان خانه‌دار بدون فعالیت کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند. علت این مورد میزان افت حافظه در میان زنانی است که هیچ فعالیتی ندارند



ماریا سی کاریلو، مدیر ارشد علمی انجمن آلزایمر گفت: تحقیقات امروز در این انجمن ما را به شناسایی دلایل زیست‌شناختی و اجتماعی خاص در روند ابتلا به آلزایمر در مردان و زنان نزدیک‌تر می‌کند.

محققان دانشگاه میامی با بررسی ژن‌های خاص حدود 30 هزار نفر دریافتند 11 ژن متفاوت در ابتلا به آلزایمر بین زنان و مردان دخیل هستند.

بریان کوکنل، اپیدمیولوژیست ژنتیکی در دانشگاه میامی گفت: ژنتیک ممکن است باعث تفاوت در خطر ابتلا و پیشرفت بیماری آلزایمر بین مردان و زنان شود. البته در این زمینه نیازمند تحقیقات بیشتر هستیم.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 الیزابت رز مایده آلزایمر زنان شاغل کنفرانس انجمن بین المللی آلزایمر (AAIC) سال 2019 خطر ابتلا به آلزایمر استادیار اپیدمیولوژی دانشگاه کالیفرنیا میزان افت حافظه میزان افت حافظه ماریا سی کاریلو مدیر ارش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آلزایمر زنان شاغل خطر ابتلا به آلزایمر مدیر ارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۵۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان

به گزارش همشهری آنلاین، در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت‌شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت‌شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند. به عبارتی، تعداد مردان فوت‌شده ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان است.

بر اساس این گزارش، سال گذشته ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت‌شده ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 847441 منبع: مهر برچسب‌ها مردان ثبت احوال خبر مهم زنان

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟