Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،این کار با حضور ارسلان زارع سرپرست استانداری گیلان و جمعی از مسئولان محلی در یک و نیم هکتار شالیزار محمود زارع شالیکار اهل روستای مهدی محله فومن انجام شد.
وی ۲۹ فروردین در شالیزارش رقم‌های محلی برنج هاشمی و علی کاظمی کشت کرده بود.
علی درجانی رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان هم گفت: قرار است ۶۰ درصد معادل ۱۴۳ هزار هکتار از ۲۳۸ هزار شالیزار گیلان امسال مکانیزه درو شود که ۶ درصد بیشتر از پارسال خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  با اشاره به اینکه گیلان دومین قطب تولید برنج در کشور است افزود: تلاش می‌کنیم با توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، استفاده بهینه از منابع آب و تجهیز و نوسازی اراضی سنتی تولید این محصول استراتژیک را افزایش دهیم.
ارسلان زارع سرپرست استانداری گیلان گفت: حمایت از کشاورزان از برنامه‌های دولت است.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت بکارگیری بیشتر تکنولوژی در کشاورزی تصریح کرد: کاشت و برداشت مکانیزه برنج علاوه بر سرعت عمل، موجب کاهش ضایعات و کاهش هزینه و بهبود شرایط کار کشاورزان می‌شود.
سرپرست استانداری گیلان در ادامه سفر خود به شهرستان فومن از کارخانه چای حشمت بازدید کرد.

انتهای پیام/آ

برداشت مکانیزه برنج در گیلان آغاز شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنج شالیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۶۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران از آغاز برداشت محصول گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ جلال یوسفی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال زراعی جاری ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت محصول گندم اختصاص یافته است که تاکنون بیش از ۲۵ هزار تن گندم از مزارع برداشت شده، و در مجموع پیش‌بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن داریم.

وی اضافه کرد: ۱۷ مرکز خرید در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تأمین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی دهلران ادامه داد: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول وجود دارد، هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های به منطقه صورت گرفته است و به زودی در شهرستان مستقر خواهند شد.

یوسفی گفت: با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از روزهای ابتدای برداشت به کشاورزان و کمباین داران اطلاع رسانی شده است، کشاورزان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی برخورد شود.

وی با اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران، گفت: در سال جاری بیش از ۱۹ هزار تن دانه روغنی از مزارع کلزا برداشت شد که این میزان برداشت در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران تاکید کرد: با توجه به صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایای محصولات، کشاورزان از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری کنند

کد خبر 747991

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • حمیداوی: شاید خسرو خیلی چیزها را نگفت!
  • پیش‌بینی ۸۰ درصدی نشاء مکانیزه در بهشهر
  • نخستین نشاء مکانیزه برنج در بهشهر
  • برداشتِ خوشه‌های طلایی گندم در منوجان
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند