Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو‌سال پیش همین موقع‌ها بود که بازی مریم در عربستان ‌سعودی و در شبکه‌های اجتماعی سروصدای بسیار زیادی به پا کرد. بازی حول شخصیت دختری زیبا اتفاق می‌افتد و کاربر را با خود می‌برد تا از جنگل اشباح نجات پیدا کند.


به گزارش شریان نیوز،مریم دختری است که دچار مشکل شده و گم شده است و بازیکن ضمن الزام به ارایه اطلاعات شخصی، باید او را نجات دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا اما موج این بازی به ایران و سایر کشورهای خاورمیانه رسیده است، به‌طوری که برخی کانال‌ها خبر از خودکشی یک جوان همدانی در روزهای پیش به‌واسطه این بازی می‌دهند! یعنی بعد از «نهنگ آبی» و «مومو» نوبت به «مریم» رسیده است!

ما در تمام قسمت‌های بازی شاهد حضور ارواح سرگردان و موجودات ترسناکی هستیم که بنابر تصورات کاربران جن‌ها و شیاطین هستند. محیط بازی بسیار تاریک و مملو از سایه‌های متحرکی است که با صداهای ترسناک همراه هستند. طی این بازی اتفاقات بسیار وحشتناکی رخ می‌دهد و کاراکتر بازی که بیشتر در ارتباط با ارواح سرگردان و اجنه است، سبب ایجاد ترس و دلهره در کاربر می‌شود.

برنامه‌نویس و سازنده این بازی فردی به نام سلمان الحربی است. او متخصص هوش مصنوعی و اینترنت است، اما آن‌چه نگران‌کننده است، سوالات حین بازی است که شامل اسم و فامیل و سوالات متنوع دیگری می‌شود که برای هر بازیکن با سوالات بازیکن دیگر کاملا فرق می‌کند. این‌طور به نظر می‌رسد که بازیکن آن‌چه را در محیط منزلش رخ می‌دهد در قالب سوالات در اختیار رهبران بازی می‌گذارد. صداهای طبیعی به کار رفته در این بازی، باعث ایجاد ترس در بازیکن می‌شود، طوری که برخی از بازیکن‌ها از این‌که این بازی را در تاریکی پیگیری کنند، وحشت دارند.

اما ماجرای این بازی به همین توهمات ختم نمی‌شود. این بازی با اطلاعاتی که از کاربر گرفته است و دسترسی‌هایی که به محیط گوشی دارد، پس از نیمه‌شب با او تماس می‌گیرد و او را تهدید می‌کند. گاهی این تماس‌ها شامل صداهای ترسناکی است که در طول بازی برای کاربر پخش می‌شود؛ صداهای ترسناکی که تکرار می‌کنند: ما هنوز با تو کار داریم…

از مزاحمت‌ها و تهدیدهای این شماره‌های ناشناس حتی با بلاک کردن هم نمی‌توان در امان ماند، زیرا تعداد این شماره‌ها زیاد است و هر شب دقیقا ساعت ۳ با کاربر تماس می‌گیرند. صداهای جیغ و فریاد یا گاهی پچ‌پچ‌های مرموز و درنهایت جمله‌ «ما هنوز با تو کار داریم» هر شب و هر شب ادامه دارد و کاربر را مجاب می‌کند که ناخواسته با ارواح و شیاطین ارتباط پیدا کرده است یا به اصطلاح جن‌زده شده است. این صدا در اصل صدای یک ربات است که می‌تواند به زبان‌های مختلف صحبت کند، اما تأثیر بسیار بدی بر ذهن کاربران مخصوصا بازیکن‌های نوجوان و کم‌سن‌و‌سال می‌گذارد. شیوه‌ این بازی در ایجاد ترس و دلهره مانند بازی مومو است و کاربر را با تهدیدهای روانی آزار می‌دهد.

منبع:شهروند

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراه داشتن ۱۴ قلم دارو در عربستان برای زائران حج ممنوع است

سردار رضا بنی اسدی فر با اشاره به اعزام نخستین گروه زائران عمره از فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) اظهار داشت: این داروها شامل هیرومرفین، آمپول پتیدین، آمپول مرفین، شربت اکسپکترانت کدئین، قرص و آمپول ترامادون، قرص متیل فنیدات، آمپول و قرص بوپرنورفین، آمپول و قرص دیازپام، قرص استامینوفن کدئین، شربت و قرص متادون است.

وی گفت: اعزام زائران با امنیت کامل و در آرامش شروع شده و در ۱۱ ایستگاه پروازی ادامه خواهد یافت.

این مقام انتظامی ادامه داد: پلیس فرودگاه‌های فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا با آمادگی کامل تا ۱۳ اردیبهشت عملیات رفت را به پایان خواهد رساند.

وی افزود: امسال با هماهنگی صورت گرفته، همه پروازها توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران صورت می پذیرد و بیش از پنج هزار زائر عمره و خدمه از طریق فرودگاه های مشخص شده، اعزام خواهند شد.

فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا با تصریح بر اینکه پلیس فرودگاه‌های سراسر کشور عملیات حج عمره را به عنوان یک فرصت خدمت به زائران خانه خدا می‌دانند، خاطر نشان کرد: کارکنان پلیس فرودگاه‌ها پس از اعزام زائران عمره، آمادگی لازم را برای برگزاری عملیات حج تمتع کسب می‌کنند.

پس از بیش از ۹ سال توقف، عملیات عمره و اعزام زائران خانه خدا و سرزمین از بامداد فردا - دوشنبه ۳ اردیبهشت - از ۱۱ فرودگاه کشور در سراسر کشور آغاز و تا ۱۳ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

قرار است زائران خانه خدا در قالب ۱۱ پرواز به ترتیب از فرودگاه‌های مشهد (۳ اردیبهشت)، زاهدان (۴ اردیبهشت)، اهواز (۵ اردیبهشت)، تبریز (۶ اردیبهشت)، یزد (۷ اردیبهشت)، کرمان (۸ اردیبهشت)، بندرعباس (۹ اردیبهشت)، ساری (۱۰ اردیبهشت)، اصفهان (۱۱ اردیبهشت)، شیراز (۱۲ اردیبهشت) و مشهد (۱۳ اردیبهشت) و و همچنین در قالب ۱۱ پرواز از فرودگاه امام خمینی (ره) عازم کشور عربستان خواهند شد.

در عملیات حج عمره امسال پنج هزار و ۷۲۰ زائر خانه خدا عازم سرزمین وحی می‌شوند، که دو هزار و ۸۶۰ زائر از فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و دو هزار و ۸۶۰ زائر از طریق فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) برای انجام این فریضه مقدس عازم عربستان می‌شوند.

تمامی پروازها توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود و آخرین پرواز برگشت زائران در تاریخ ۲۳ اردیبهشت خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رای کلوپ به انتخاب اسلوت: خوب به‌نظر می‌رسد!
  • ادعای رلوو: منچستریونایتد علاقه‌مند به استخدام ژاوی بود!
  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • در جنگ روانی مُفت و مجانی نبازیم!
  • همراه داشتن ۱۴ قلم دارو در عربستان برای زائران حج ممنوع است
  • تصادف والدین و دختری خردسال در انتظار پدر و مادر 
  • همراه داشتن این دارو‌ها در عربستان ممنوع است
  • آب انبار تاریخی مریم آباد احیا می شود
  • تردید در مادرید: عربستان مشتری ستاره رئال
  • مورد جالب ستاره پرسپولیسی/ اوسمار مخالف جدایی بود!