Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اسفندیار ابوالحسن زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: ۳۳۸ میلیارد ریال از بهای گندم خریداری شده به کشاورزان پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه قیمت خرید هر کیلوگرم گندم معمولی درسال جاری ۱,۷۰۰ تومان است، گفت: انتظار گندم کاران برای افزایش بهای خرید تضمینی گندم در سال جاری بی مورد است زیرا بخش مهمی از گندم تولید امسال در کشور خریدار و بهای آن پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالحسن زاده در مورد خرید دانه های روغنی از کشاورزان هم گفت: خرید دانه روغنی کلزا نیز در ۸ مرکز تعاون روستایی در نقاط مختلف استان انجام می شودو بر این اساس تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ تن کلزا به ارزش ۱۴۹ میلیارد ریال خریداری شده و از بابت آن مبلغ ۸۹ میلیارد ریال به کشاورزان پرداخت شده است.

وی در خصوص صادرات و واردات گندم از خارج از استان گفت: جهت اختلاط گندم و افزایش کیفیت آرد، برنامه حمل گندم کیفی به مقدار ۶۰ هزار تن به داخل استان و مقدار یکصد هزار تن به خارج از استان انجام شده است.

مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۸، اظهار کرد: به منظور تنظیم بازار کالاهای اساسی و تامین نیاز استان، در سالجاری سه هزار و ۵۲۵ تن برنج و مقدار ۴۰ هزار تن شکر در استان توزیع شده است.

وی ظرفیت ذخیره سازی سیلوهای استان را بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: در حال حاضر موجودی گندم استان ۱۲۵ هزار تن می باشد که پیش بینی می شود با خرید تضمینی سالجاری این رقم به ۵۰۰ هزار تن برسد.

ابوالحسن زاده در ادامه افزود: میزان ذخیره شکر استان حدود ۶۰۰ تن و برنج حدود سه هزار و ۹۰۰ تن می باشد.

عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۸، عنوان کرد: به منظور تثبیت قیمت آرد و نان، در حال حاضر ماهانه حدود ۲۹ هزار تن گندم به نرخ ۶ هزار و ۶۵۰ ریالی و حدود ۱۰ هزار تن گندم ۹ هزار ریالی و همچنین گندم مورد نیاز واحدهای صنفی و صنعتی بر حسب درخواست واحدهای مذکور با نرخ هیجده هزار و ۵۰۰ ریال تحویل می شود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۸، ادامه داد: ماهانه حدود ۲۴ هزار تن آرد یارانه ای و حدود هشت هزار تن آرد نیمه یارانه ای به واحدهای نانوایی تخصیص و توزیع می شود.

ابوالحسن زاده با اشاره به توزیع برنج و کالاهای اساسی برای تنظیم بازار در سطح آذربایجان شرقی گفت: در سالجاری به منظور تنظیم نرخ بازار مقدار چهل هزار تن شکر و سه هزار و ۵۲۵ تن برنج توزیع شده است.

وی در پایان کنترل و نظارت واحدهای نانوایی با هماهنگی کارگروه استانی آرد و نان، کنترل تولید آرد و مصرف گندم کارخانجات آردسازی و کنترل توزیع کالاهای اساسی در ایام خاص به منظور تنظیم بازار کالاهای اساسی را از مهم ترین اقدامات کنترلی و نظارتی کالاهای استراتژیک عنوان کرد.

۳۰۷۱/ ۳۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۷۵۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۱۴ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

به گفته او، علی رغم گذشت بیش از یک ماه از فصل برداشت، ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است و کشاورزان کماکان چشم انتظار دریافت پول هستند.

هاشمی ادامه داد: براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، مطالبات کشاورزان باید پرداخت شود که متاسفانه این امر مورد بی توجهی قرار گرفته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه دولتمردان نسبت به تخصیص جایزه گندم بی تفاوت هستند، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، خبری از تخصیص جایزه و اصلاح قیمت گندم نیست که استمرار این روند، خرید تضمینی را دچار چالش می کند.

او گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته تولید گندم بالای ۱۴ میلیون تن و حداقل خرید ۱۲ میلیون تن خواهد بود که در صورت بی تفاوتی به جایزه گندم و پرداخت مطالبات، محصول تولیدی صرف خوراک دام و طیور می شود و به نوعی هدر می رود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • خریدبیش از ۷۷۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خوزستان
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی