Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران گفت: هیچگاه موضوع پرداخت ما به ازا، در قبال واگذاری باغات بنیاد مستضعفان به شهرداری تهران مطرح نبوده است.

سالاری با اشاره به افتتاح بوستان عبقری گفت: براساس درخواستی که از بنیاد مستضعفان و شخص آقای سعیدی کیا داشتیم، ایشان در دفتر ریاست شورا حضور پیدا کردند و بعد از ارائه گزارش و انجام رایزنی‌های مستمر، موافقت کردند که دو باغ متعلق به بنیاد یکی باغ وثوق الدوله در منطقه ۱۴ و دیگری باغ عبقری در منطقه ۲ به عنوان فضای عمومی در اختیار شهروندان تهرانی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: قرار نبود ما در قبال این دو باغ پولی را به بنیاد پرداخت کنیم، بلکه قرار بود بنیاد مستضعفان در جهت ایفای نقش مسئولیت پذیری اجتماعی و کمک به کاهش آلودگی هوا و جلوگیری از بارگذاری به عنوان یک نهاد حاکمیتی پیش گام، این باغات را به شهروندان تهرانی هدیه کند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: اگر قرار باشد این باغات در مراودات فی مابین به عنوان آورده بنیاد محاسبه شود، نیازی به خرید پارک در منطقه ۲ و منطقه ۱۴ نبود بلکه ما باید در بافت فرسوده و فشرده مسکونی که بشدت با کمبود سرانه فضای سبز مواجه هستند پارک خریداری می‌کردیم.

سالاری گفت: در یکی از جلسات مربوط به باغات بنیاد مستضعفان، من مخالفت خود را نسبت به این موضوع اعلام و مطرح کردم که مقام معظم رهبری فرموده‌اند که نهاد‌های عمومی و حاکمیتی، فضا‌های عمومی و باغات خود را به شهر و شهروندان تقدیم کنند که نمونه آن نیز بوستان یاس فاطمی است و نمایندگان آقای سعیدی کیا نیز قبول کردند.

او با تاکید بر اینکه تقاضای ما این بود به تبعیت از بنیاد مستضعفان، سایر نهاد‌ها نیز مانند ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سازمان اوقاف و کمیته امداد باغات در اختیار خود را تقدیم شهر کنند، گفت: نهاد‌ها اگر این باغات را تحویل شهرداری ندهند، با توجه به لغو مصوبه برج باغ و جایگزینی لایحه خانه باغ، اجازه ساخت و ساز در آن‌ها را نخواهند داشت و باید با هزینه خود از باغات نگهداری کنند.

سالاری تاکید کرد: هیچگاه موضوع پرداخت ما به ازا، در قبال واگذاری باغات نهاد‌ها به شهر مطرح نبوده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۹۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از توسعه مسیر و گذرهای گردشگری در پایتخت خبر داد.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد توسعه مسیر و گذر گردشگری در شهر تهران با بیان اینکه گذر گردشگری تعریفش با مسیر گردشگری متفاوت است گفت: در مورد گذر گردشگری می‌توان به اقداماتی که در باب همایون، سی‌تیر و... انجام شده، اشاره کرد اما در مورد مسیرهای گردشگری موضوع متفاوت است به‌گونه‌ای که در مسیر گردشگری ممکن است مردم به صورت عادی زندگی کنند اما چندین نقطه گردشگری و میراثی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه مثلا خانه نیما یوشیج و خانه جلال و سیمین به دلیل همجواری یک مسیر گردشگری هستند، گفت: اما گذر گردشگری با برنامه‌ریزی ایجاد می‌شود. حتما تعداد مسیرهای گردشگری را افزایش داده و در سال گذشته نیز تعداد این مسیرها را به 19 مسیر رساندیم و همچنین تلاش می‌کنیم که گذرهای گردشگری را ایجاد کنیم کما اینکه دو گذر غذا در منطقه 9 و 4 ایجاد شده است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر در مورد انتخاب شهردار ویژه ناحیه بازار با بیان اینکه از قبل این موضوع مطرح بود چرا که ما در تهران مناطق و محلات ویژه ای داریم که در بحث میراث فرهنگی و گردشگری خاص هستند گفت: باید شهردار ناحیه علاوه بر مضوعات شهری به موضوعات میراثی و مرمت و... وارد باشد و برای اینکه شهرداران ویژه را راه‌اندازی کنیم براساس مصوبه شورای شهر، این شهرداران ویژه نواحی را با اولویت شهردار ویژه ناحیه بازار تصویب کردیم و الان توپ در زمین شهرداری تهران است که باید این مصوبه را اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش جدید سپاهان به حواشی بازی پرسپولیس
  • واکنش جدید سپاهان به حواشی تمام نشدنی بازی پرسپولیس
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • واکنش باشگاه سپاهان به حواشی مرد حاشیه‌ساز
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • دست‌درازی به کاربری باغات خط قرمز شورای شهر کرج است
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد