Web Analytics Made Easy - Statcounter

با سفر مدیرعامل بنیاد برکت ِستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به مازندران، ایجاد ۸۰۰ طرح اشتغال‌زایی در این استان در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، مهندس سعید جعفری، مدیران و معاونان بنیاد برکت از طرح‌های اشتغال‌زایی در شرق استان مازندران بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس جعفری در حاشیه‌ی این بازدید گفت: بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکنون ۳۰۰ طرح اشتغال‌زایی در شرق مازندران ایجاد کرده، هم‌چنین ۵۹۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال در شهرستان‌های نکا، گلوگاه و بهشهر به بهره‌برداری رسانده است.

مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: برای امسال نیز ایجاد ۸۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور با ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سه شهرستان مذکور به علاوه‌ی شهرستان سیمرغ که به دلیل جاری شدن سیل دچار خساراتی شده است، در دستور کار این بنیاد قرار دارد. راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی، زمینه‌ی شاغل شدن ۲ هزار نفر را در قالب مشاغل خرد و خانگی فراهم خواهد آورد.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در شرق مازندران به خاطر ظرفیت و پتانسیل‌های گردشگری و زیرساخت‌های اقتصادی در منطقه جزو برنامه‌های بنیاد برکت در مازندران به شمار می‌رود که از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هدف‌گذاری شده است.

به گفته‌ی مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، از سال گذشته بازدیدهای میدانی مستمری از روند اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی در مناطق هدف استان مازندران انجام شده است.

مهندس جعفری تأکید کرد: بازاریابی محصولات و فرآورده‌های تولیدی برای فروش، دیگر اولویت بنیاد برکت در شرق مازندران است.

مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هم‌چنین در جمع تسهیل‌گران اقتصادی و اجتماعی این بنیاد نیز گفت: بنیاد برکت یک نهاد ارزشی، انقلابی و جهادی است که قانون‌مداری، مردم‌داری و نظم در سرلوحه‌ی امورش قرار دارد. ما در بنیاد برکت به دنبال تحقق بخشیدن به منویات رهبر معظم انقلاب هستیم.

مهندس جعفری بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را نهادی توسعه‌گر خواند و افزود: ما به دنبال پرداخت وام و تسهیلات نیستیم، بلکه در پی ایجاد اشتغال پایدار، رفع محرومیت و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع روستایی به عنوان یکی از اهداف خود هستیم. با وجودی که از ابتدای انقلاب تاکنون امکانات زیادی به روستاها برده شده اما هم‌چنان نرخ بیکاری و مهاجرت در این مناطق زیاد است.

وی تأکید کرد: اگر بتوانیم اشتغال پایدار را در روستاها ایجاد کنیم، بالطبع امکانات رفاهی به دنبال رونق تولید و ارتقای معیشت مردم به روستاها خواهند رفت.

مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تسهیل‌گری اقتصادی و اجتماعی را فرصتی مغتنم برای خدمت‌گزاری ذکر و خطاب به تسهیل‌گران تصریح کرد: خداوند شما را دوست دارد که در مسیر خدمت به مردم قرار داده است و این خدمت‌رسانی خالصانه و بی‌ریا قطعاً هم برای خودتان و هم برای مردم نتایج ارزشمندی خواهد داشت.

مهندس جعفری بر اطلاع و آگاهی تسهیل‌گران از جامعه‌ی هدف خود تأکید کرد و یادآور شد: ما به دنبال ایجاد شغلی که بازار آن در منطقه وجود ندارد، نیستیم. تسهیل‌گران باید مباحثی هم‌چون ایجاد حلقه و زنجیره‌ی تولید و عرضه به بازار را با جدیت هر چه بیش‌تر در دستور کار خود قرار دهند.

دیدار با احمد حسین‌زادگان استاندار مازندران، از دیگر برنامه‌های سفر مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و هیأت همراه در سفر به این استان بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بنیاد برکت اشتغال زایی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره تعاون کاشان در نشست خبری به مناسبت هفته تعاون گفت: از ابتدای سال گذشته تا کنون، کالا‌هایی همچون سیمان، گلاب و عرقیات گیاهی، فرش دستبافت، لوله‌های چدنی، پلیکا، مفتول مسی، پی وی سی، میلگرد، لنت ترمز، لبنیات و مواد شوینده از کاشان به خارج از کشور صادر شده است.


حسن اربابی افزود: استرالیا، اسپانیا، انگلیس، سوئد، کانادا، آلمان، روسیه، اتریش، هلند، ژاپن، چین، پاکستان، عراق، آذربایجان، ارمنستان و افغانستان از جمله کشور‌های مقصد کالا‌های صادراتی بودند.


وی با اشاره به پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان گفت: مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش میباشد که در این زمینه دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.


اربابی با اشاره به اینکه میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده ۲۲۳ میلیارد تومان بوده است تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستا‌هایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برای هر اشتغال حداکثر ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.


وی با اشاره به ۶۳ هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

دیگر خبرها

  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال