Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@19:45:16 GMT

اختلاف ۱۹.۵ برابری تورم در کشورهای اروپایی!

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۰۲۱۰

اختلاف ۱۹.۵ برابری تورم در کشورهای اروپایی!

شکاف تورم در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا بیش از پیش شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز آمار اتحادیه اروپا، تا پایان دوازده ماه منتهی به ژوئن، متوسط نرخ تورم در ۱۹ کشور عضو منطقه یورو برابر ۱.۳ درصد و در ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا معادل ۱.۶ درصد بوده است. این نرخ اگر چه در مقایسه با ماه قبل تغییری نکرده است اما در سطح اتحادیه اروپا ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد و در سطح منطقه یورو ۰.۳ درصد کمتر از رقم ثبت شده در مدت مشابه سال قبل است.

آمارهای تورم نشان دهنده آن است که با وجود تلاش های بانک مرکزی اروپا برای رساندن تورم کشورهای عضو به سطح هدف گذاری شده ۲ درصدی، اختلاف معناداری بین کشورها وجود دارد به گونه ای که تورم رومانی با ۳.۹ درصد ۱۹.۵ برابر تورم یونان با ۰.۲ درصد است و این کار را برای بانک مرکزی اروپا بسیار سخت خواهد کرد.

در بین کشورهای اروپایی، بالاترین نرخ تورم مربوط به رومانی با ۳.۹ درصد بوده است و پس از آن، مجارستان با ۳.۴ درصد، لتونی با ۳.۱ درصد و اسلواکی و هلند با ۲.۷ درصد در رده های بعدی قرار دارند. کمترین نرخ تورم نیز مربوط به یونان با ۰.۲ درصد است و نام قبرس با ۰.۳ درصد، دانمارک و کرواسی با ۰.۵ درصد و اسپانیا با ۰.۶ درصد در رده های بعدی دیده می شود.

 در بین دیگر کشورهای اروپایی، نرخ تورم ایتالیا ۰.۸ درصد، فرانسه ۱.۴ درصد، آلمان ۱.۵ درصد، اتریش و سوئد ۱.۶ درصد و انگلیس دو درصد اندازه گیری شده است. نرخ تورم در بین کشورهای غیر عضو نیز برای ایسلند ۲.۲ درصد، سوئیس ۰.۷ درصد و نروژ ۲.۱ درصد اندازه گیری شده است.

 بر مبنای ماهانه، بالاترین نرخ تورم مربوط به ایسلند با ۱.۶ درصد بوده است و پس از این کشور، یونان با ۰.۶ درصد و استونی با ۰.۵ درصد قرار دارند. کمترین تورم در ماه ژوئن نیز مربوط به رومانی با منفی ۰.۴ درصد بوده است. در لوکزامبورگ، لیتوانی و دانمارک تورم ماهانه منفی ۰.۳ درصد بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تورم در اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر امروز پنجشنبه در چهل و دومین سالگرد آزاد سازی صحرای سینا تاکید کرد: قاهره از ابتدا قاطعانه با کوچاندن فلسطینی‌ها به صحرای سینا و یا هر مکان دیگری و بیرون کردن آنها از سرزمینشان مخالف بوده است.

وی افزود: قاهره از ابتدا خواهان حمایت از آرمان فلسطین و امنیت ملی مصر بوده است. کشور ما به صورت گسترده برای تحقق آتش بس در نوار غزه و رساندن کمک‌های بشردوستانه به این باریکه با دیگران همکاری می‌کند.

السیسی اضافه کرد: تلاش‌های ما برای تشکیل کشور مستقل فلسطین با حاکمیت مستقل و دستیابی فلسطینی‌ها به حقوق مشروع خود ادامه دارد.

وی بیان کرد: مواردی که گفته شد اصول فعالیت‌ها و تلاش‌های مصر در راستای تحقق صلح و امنیت و ثبات در منطقه را تشکیل می‌دهند.

رئیس جمهور مصر پیشتر در سخنانی بیان کرده بود که در گفت‌وگو با مقامات کشورهای اروپایی بر ضرورت تحقق آتش‌بس فوری در غزه تاکید کرده است.

السیسی ادامه داد: من از مقامات کشورهای اروپایی خواستم که برای برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه بیش‌تر تلاش کنند.

کد خبر 6088561

دیگر خبرها

  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه
  • توزیع رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی با دلار چند نرخی!
  • توصیه همتی به دولت: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید