Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از البرز، حجت‌الاسلام مهدی ولایی‌برحق، در دیدار با حجت‌الاسلام امیر دهقان حسن‌زاده، طلبه آمر به معروف که سه روز پیش توسط تعدای از اراذل و اوباش در شهرستان ملارد استان تهران مجروح شده بود، افزود: خداوند متعال رسالت تبلیغ را در دوران غیبت بر عهده انسان‌های مومن و صالح قرار داده است و هرگونه سختی و مشقت در این راه از اجر و پاداش بسیار زیادی نزد خداوند متعال برخوردار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امروز دنیا به عزت و اقتدار جمهوری اسلامی به خوبی پی برده است و ابرقدرت‌های عالم جرأت تعرض به یک وجب از خاک کشور اسلامی ما را ندارند به همین منظور سعی می‌کنند با ترویج بی بند و باری اخلاقی در فضای مجازی و شبکه های ماهواره‌ای باورها و عقاید جوانان را آماج حملات خود قرار دهند و بعضی از جوانان هم خواسته یا ناخواسته مرتکب چنین هنجارشکنی‌های در جامعه می شوند.
ولایی برحق ضمن تأکید بر پیگیری این اقدامات هنجارشکن توسط نیروی انتظامی استان و دستگاه‌های امنیتی، گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهم‌ترین فریضه‌های الهی است که هم قرآن‌کریم و نبی‌اکرم(ص) و تمام انبیای الهی(ع) بر انجام آن تأکیدات فراوانی کرده‌اند.
این مسئول فرهنگی در البرز، گفت: تمامی دستگاه‌ها و متولیان امر فرهنگ در کشور لازم است که این فریضه الهی را در صدر برنامه فرهنگی خود قرار داده و برنامه‌ریزی‌های لازم و اصولی برای پیاده‌کردن این فریضه را فراهم کنند.
حجت الاسلام حسن زاده از طلاب حوزه عملیه امام رضا(ع) نیمه شب پنجشنبه ۲۷ تیرماه که با رفتارهای نامتعارف چند پسر و دختر که حالت عادی نداشتند، مواجه شد و تلاش کرد تا با تذکر لسانی آن‌ها را متوجه اشتباهشان کند که مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن اجتماعی تبلیغات اسلامی امر به معروف نهی از منکر هنجارشکنی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی‌ داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

عبدالوحید فیاضی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبری انقلاب درباره حل مشکلات کارگران از سوی مسئولان، اظهار کرد: باتوجه به اینکه شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است، حمایت از کارگران که یکی از پایه‌های اساسی تولید محسوب می‌شوند، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند. جایگاه کارگران همواره در فرهنگ ما گرامی حفظ شده است اما باید متوجه شرایط اقتصادی فعلی باشیم و مشکلات معیشتی کسانی که نقش اصلی در فرایند تولید را برعهده دارند، رفع کنیم.

وی افزود: ناراضیتی‌های در حوزه کارگری که بیشتر ناشی از نظام حقوق و دستمزدها و وضعیت بیمه آنان است و اگر در این بخش تصمیم‌گیری‌هایی برای بهترشدن وضعیت پرداخت‌ها انجام شود، طبیعتاً به رونق جریان تولید و سرمایه‌گذاری که به رشد اقتصادی منجر خواهد شد، کمک کرده‌ایم. مجلس دوازدهم باید نگاهی ویژه به قانون کار و نیز نظام پرداخت دستمزد کارگران داشته باشد و کمیسیون اجتماعی در این زمینه می‌تواند نقشی مفید داشته باشد.

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم ادامه داد: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر نجیب و قانع تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

فیاضی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای حل مشکل بیمه کارگران، یادآور شد: در این حوزه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی در طول بیش از ۱۲ سال گذشته شرایطی ایجاد کرده که کارگران ساختمانی یا رانندگان تاکسی با مشکلاتی در زمینه تامین بیمه مواجه شوند و بیمه آنان کم شود یا به حداقل برسد. اگر یک کارگر از بیمه حداقلی هم برخوردار نباشد چطور می‌توانیم از حمایت از اقشار فرودست صحبت یا خود را حامی آنان معرفی کنیم؟ در این زمینه هم نیازمند اقداماتی عاجل و اثرگذار هستیم تا باتوجه به زوایای گوناگون بیمه تامین اجتماعی، وضعیتی بهتر از امروز برای آینده کارگران و دیگر اقشار مستضعف جامعه فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • آزادی فردی و اجتماعی باید مطابق شریعت باشد
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • عزت ایران با ایمان