Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فعالیت این صندوق بر اساس تکالیف قانونی مبتنی بر اصل ۲۹ قانون اساسی و نیز قانون ساختار نظام رفاه و تامین اجتماعی از سال ۱۳۸۴ در کشور آغاز شده است.

علی عباسی افزود: وظیفه و رسالت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تحت پوشش قراردادن افرادی از جامعه روستایی است که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در این بیمه دولت به عنوان کارفرما، سهم ۱۰ درصدی حق بیمه مشمولان را تقبل کرده است و فقط پرداخت پنج درصد حق بیمه بر عهده بیمه گذار است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان گفت: هم اکنون عضویت جامعه هدف در این صندوق در هشت سطح درآمدی اشامل ۲۷۰ هزار تومان تا ۶۶۰ هزار تومان حق بیمه انجام می شود و متقاضیان به تناسب انتخاب هر سطح درآمدی، از مزایای بازنشستگی برخورددار می شوند.

۴۴۸۱۱ خانوار در استان زنجان تحت پوشش بیمه اجتماعی روستاییان هستند

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان گفت: از ابتدای شروع فعالیت این صندوق تا پایان سال ۹۷ در استان، تا کنون ۴۴ هزار و ۸۱۱ خانوار از روستاییان و کشاورزان در آن عضو شده اند و از این تعداد سه هزار و ۷۱ خانوار هم اکنون از مستمری بازنشستگی، کارفتادگی و یا مستمری بازماندگان برخوردار هستند.

عباسی اظهار داشت: در سال گذشته ۱۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مستمری به بیمه شدگان صندوق در استان زنجان پرداخت شد.

وی افزود: همچنین سال گذشته حدود ۱۴ میلیارد تومان حق بیمه از بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان دریافت شد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان گفت: این استان از نظر شاخص شمار بیمه شدگان نسبت به میزان جامعه هدف و همچنین بیمه شدگان جدید زیر ۳۰ سال، رتبه نهم را در بین استان های کشور دارد.

عباسی خاطرنشان کرد: جامعه هدف بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان زنجان ۹۲ هزار و ۹۴۲ خانوار است که از این میزان ۳۶ هزار و ۴۱۶ خانوار فاقد بیمه هستند و تلاش ها برای تحت پوشش قرار دادن آنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه عضویت در بیمه اجتماعی روستاییان اختیاری است، گفت: فعالیت ها و اقدامات متعددی از سوی ۶۰ کارگزاری بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان برای آشنایی و اقناع جامعه هدف برای عضویت در صندوق به صورت مستمر انجام شده و می شود.

به گزارش ایرنا، بر اساس نتایج سرشماری سال ۹۵، جمعیت روستایی روستایی استان زنجان بالغ بر ۳۴۶ هزار نفر است که این میزان ۳۸ درصد کل جمعیت استان را شامل می شود.

۳۰۸۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد

علیرضا حسینی مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: حجم خروجی بازنشستگی پیش از موعد و مشاغل سخت و زیان آور استان مرکزی از سال ۱۳۹۲، باعث منفی شدن تراز درآمد هزینه در این اداره‌کل شد و این سیر نزولی تا قبل از سال گذشته ادامه داشت.

وی بیان کرد: اقدامات خوبی در سال ۱۴۰۲ در زمینه اشتغالزایی، راه‌اندازی کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری و معرفی افراد به کارگاه‌ها و تلاش تامین اجتماعی استان مرکزی برای شناسایی کارگاه‌هایی که کارگران خود را بیمه نکرده بودند، صورت گرفت.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: تامین اجتماعی این استان در سال گذشته تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود را انجام داد و در مجموعه سال خوبی سپری شد و با افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری (کارگری) به بیش از ۱۵ هزار نفر تا اسفندماه مواجه شد.

حسینی اظهار کرد: تعداد کارگاه‌های فعال سطح استان مرکزی نیز تا اسفندماه سال گذشته به ۲۵ هزار و ۲۰۳ کارگاه رسید.

وی گفت: تمام منابع جذب شده سال گذشته تامین اجتماعی استان مرکزی با تعامل در حوزه کارفرمایی به دست آمد و هیچگونه اجباری صورت نگرفت.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: حق بیمه و تقسیط بدهی بدهکارانی کلان این استان نیز در سال گذشته به موقع پرداخت شد که این مهم تاثیر به سزایی در کسب منابع برای تامین اجتماعی استان مرکزی داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • ۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند