Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@11:45:33 GMT

صدور رأی برای پرونده فساد مالی «پتروشیمی»

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۲۰۳۶

رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلاگران و مفسدان اقتصادی از صدور رأی ظرف حدود ۲۰ روز آینده برای پرونده فساد مالی موسوم به «پتروشیمی» خبر داد.

به گزارش «تابناک» قاضی اسدالله مسعودی‌مقام در گفتگو با فارس، درباره با آخرین وضعیت پرونده بانک سرمایه گفت: رأی دادگاه در رابطه با هیأت مدیره این پرونده صادر شده و در مورد هادی رضوی رأی صادر شده و مراحل تایپ را طی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دلایل طولانی شدن روند دادرسی پرونده بانک سرمایه

وی در مورد علت طولانی شدن روند دادرسی پرونده بانک سرمایه، گفت: تعداد صفحات این پرونده در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ صفحه بسیار زیاد است و یکی از ایرادات موجود همین است، از طرفی مسائل حقوق مالی در میان است که با یک رقم ممکن است میلیارد‌ها تومان جابه‌جا شود، در نتیجه دقت زیادی را می‌طلبد.

قاضی مسعودی‌مقام گفت:‌دفاعیات متهم و وکلا بسیار زیاد بوده و همه آن‌ها باید بررسی شوند و این در حالی است که در پرونده‌های اقتصادی زمان زیادی باید طی شود. البته به اعتقاد بنده زمان رسیدگی به این پرونده زیاد نبوده چرا که برای هیأت مدیره با صرف ۵۰ روز رأی صادر شده و برای حسین هدایتی کمتر از دو ماه رأی داده شده است.

رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی گفت: همچنین اعضای هیأت مدیره این پرونده ۲۹ نفر هستند که مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بوده و دفاعیات آن‌ها زمان‌بر است و اگر هم اجازه دفاع به هر یک از آن‌ها ندهیم برخلاف قانون آئین‌دادرسی رفتار کرده‌ایم بنابر این باید تمام و کمال دفاع متهمان مورد استماع قرار گرفته و بر اساس آن رأی صادر شود.

وی ادامه داد: از دیگر دلایل طولانی شدن رسیدگی به این پرونده این است که همزمان با آن چند پرونده دیگر هم در حال رسیدگی است، پرونده ۱۸۰۰ میلیارد تومانی گوشی همراه، پرونده بانک ملت و فساد اقتصادی درباره دریافت‌کنندگان تسهیلات و پرونده قاچاق ارز را داریم که باید در کنار آن‌ها بررسی شوند.

وی افزود:‌از طرفی بنده تصدی‌گری دو شعبه سوم دادگاه رسیدگی به مفاسد اقتصادی و شعبه ۶۸ دادگاه تجدیدنظر را دارم، بنابراین فشار کاری زیاد است و گاهاً حتی شده که در یک روز، به دو پرونده رسیدگی شده است.

رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی گفت: به نظر می‌رسد ظرف چند روز آینده تکلیف این پرونده مشخص شود و برای حدود ۷ تا ۸ نفر از اعضای هیأت مدیره به صورت مجزا رأی صادر شود و سپس به رأی ۲۱ نفر دیگر رسیدگی شود.

قاضی مسعودی‌مقام همچنین گفت: بزرگ‌ترین پرونده فساد اقتصادی تاریخ کشور نیز پرونده پتروشیمی است که همزمان با پرونده بانک سرمایه در حال بررسی است و تحقیقات آن در حال تکمیل است و ظرف ۱۰ تا ۲۰ روز آینده پس از دریافت آخرین دفاعیات متهمان، وضعیت آن مشخص می‌شود.

وی افزود: پرونده پتروشیمی تمام پرونده‌های کشور را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد چرا که حجم وجهی که در آن وجود دارد به میزان بیش از ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو بوده که بسیار بالاست.

وی گفت: این پرونده مراحل انتهایی خود را طی می‌کند در مرحله جمع‌آوری ادله هستیم و تا کنون پرونده‌ای به این بزرگی در بحث مفاسد اقتصادی نداشته‌ایم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تابناک پتروشیمی فساد مالی حمید بقایی تنگه هرمز جان بولتون مرتضی بختیاری نفتکش سازمان بنادر و دریانوردی آیت الله جنتی سید جواد حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه لقمانی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد افزود: یکهزار و ۳۵۸ پرونده تخلف اقتصادی فروردین ماه امسال، وارد شعب این نهاد شد و کار رسیدگی به آنها انجام شده است.

وی بیان داشت: از این تعداد پرونده یکهزار و ۴۴ فقره مربوط به تخلفات کالا و خدمات بوده است.

لقمانی اظهار داشت: همچنین ۲۱۷ فقره پرونده وارده مربوط به حوزه قاچاق کالا و ارز و ۹۷ فقره پرونده نیز مربوط به حوزه بهداشت دارو و درمان بوده است.

وی افزود: گزارش این تعداد فقره پرونده وارده توسط بازرسان دستگاه‌های متولی و نظارتی و متولیان امر در حوزه اقتصادی به تعزیرات حکومتی ارسال شده و عملکرد این سازمان در رسیدگی به پرونده‌های مذکور مطلوب بوده است.

کد خبر 6087770

دیگر خبرها

  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • نخست وزیر اسپانیا به دلیل پرونده فساد مالی همسرش در آستانه استعفا قرار گرفت
  • دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو / کدام بازیگر زن تتلو را در ترکیه تحریک کرد؟
  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • صدور حکم قطعی پرونده فساد در مدیریت اسبق شهرداری و شورای شهر تکاب
  • متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است
  • وصول مطالبات ۱۱ هزار میلیاردی در پرونده‌های اقتصادی