Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@22:02:59 GMT

آب رسانی سیار در خراسان رضوی ۱۵ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۲۳۹۸

آب رسانی سیار در خراسان رضوی ۱۵ درصد کاهش یافت

سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در حال حاضر ۴۲۰ روستا در این استان با تانکر سیار آب رسانی می‌شوند که این تعداد در سال گذشته ۵۰۰ روستا بود.
محمد سهرابی افزود: مشهد و تربت جام بیشترین روستاها را از نظر آب رسانی سیار دارند به طوریکه اکنون از بین ۲۳۵ روستای زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی در شهرستان مشهد، ۳۵ روستا با تانکر آب رسانی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: امسال به دلیل بارندگی‌های خوب و بهره برداری از چند پروژه مجتمع آب رسانی روستایی، تعداد روستاهایی که با تانکر سیار آب رسانی می‌شوند کمتر شده است.

وی با بیان اینکه مشکلات آب رسانی در روستاهای خراسان رضوی به ویژه در فصل تابستان وجود دارد گفت: افزایش مصارف آبی به دلیل مصرف بی رویه آب در بخش دام، افزایش گرمای هوا و مصرف زیاد آب از جمله علل چالش های آب رسانی در روستاهای خراسان رضوی است و رفع اصولی مشکلات کمبود آب در روستاهای استان نیازمند تکمیل ۵۰ پروژه مجتمع آب رسانی از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی است.

سهرابی با بیان اینکه هم اکنون ۹۷ درصد از جمعیت روستاهای خراسان رضوی از آب سالم برخوردارند، افزود: ۹۲ درصد از این جمعیت زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارند و پنج درصد به صورت خودگردان از طریق شوراهای اسلامی یا دهیاریها اداره می‌شوند اما از نظر شاخص‌های بهداشتی آب رسانی زیر پوشش این شرکت هستند.

وی اظهار داشت: بر اساس اعتبارات تخصیص یافته هر سال تعدادی از روستاهایی که زیر پوشش این شرکت قرار ندارند، تحت پوشش قرار می‌گیرند، به طوریکه در دو سال اخیر ۱۵ روستا در استان زیرپوشش خدمات این شرکت قرار گرفته اند.

وی مطلوبیت میکروبی شبکه توزیع آب در روستاهای استان خراسان رضوی را ۹۹.۵ درصد و مطلوبیت آزمون‌های کلرسنجی را ۹۸.۸ درصد عنوان کرد که در قالب ۶۰۲ هزار مشترک خدمات رسانی می‌شوند.

مصرف آب در روستاهای نیشابور ۳۰ درصد افزایش یافت

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان نیشابور نیز به خبرنگار ایرنا گفت: در سال جاری مصرف آب در روستاهای شهرستان نیشابور به دلیل مرتع خوب و افزایش بی رویه پرورش دام ها افزایش ۳۰ درصدی داشته است.
فرهاد ذوالجناح افزود: این در حالی است که گرچه امسال بارندگی‌ها خوب بوده ولی در میزان تولید آب به دلیل محدودیت در برداشت تغییری حاصل نشده است و به دلیل افزایش گرمای هوا اکنون برخی از روستاها در نیشابور با مشکل کم آبی روبرو هستند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر ۲۲ روستا در شهرستان نیشابور شرایط بحرانی دارند، به طوریکه بین ۳ تا ۱۲ ساعت در روز آب دارند و ۱۱ روستا به دلیل کمبود آب با تانکر سیار آبیاری می‌شوند.

وی روستاهای تحت پوشش امور آب و فاضلاب نیشابور را ۳۶۵ روستا با جمعیت ۱۵۵ هزار نفر عنوان کرد.

۱،۷ میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی در دو هزار و ۵۰۰ روستای این استان سکونت دارند.
شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی با زیر پوشش داشتن دو هزار و ۴۹۱ روستا با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۵۸۴ هزار نفر بیشترین جمعیت روستایی زیر پوشش در کشور را به خود اختصاص داده است.

هم اکنون حدود ۸۰ درصد آب مورد نیاز روستاهای خراسان رضوی توسط چاه‌ها و منابع زیرزمینی شامل هزار و ۳۲۰ حلقه چاه، قنات و چشمه و بقیه از طریق منابع سطحی، سدها، چشمه‌ها و قنات‌ها تامین می‌شود.
۳۰۲۷/‏۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۲۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت

سعید خسروجردی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: سال گذشته افزون بر ۶ میلیون و ۷۴۲ هزار قطعه جوجه ریزی در ۱۲۹ مرغداری فعال این شهرستان برای تولید این میزان گوشت مرغ صورت گرفته بود.

او افزود: تأمین به موقع نهاده‌های مورد نیاز مرغداران شهرستان، از عوامل اقبال این قشر تولید کننده به افزایش جوجه‌ریزی بود که موجب رشد تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: ظرفیت تولید مرغ گوشتی در داورزن در ۲ سال اخیر با فعال شدن پنج واحد مرغداری با ظرفیت ۳۵ هزار قطعه و ایجاد ۲ واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه، به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است و انتظار می‌رود امسال بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان غربی خراسان تولید شود.

خسروجردی بیان کرد: از سویی بزرگترین مرغداری غرب خراسان با ظرفیت ۱۰۰ هزار قطعه که سال ۱۴۰۱ در شهرستان داورزن پروانه تاسیس گرفته بود اکنون با تکمیل مراحل ساخت و تجهیز، پروانه بهره برداری خود را دریافت کرده است و به زودی با آغاز فعالیت جوجه ریزی، توان تولید مرع این منطقه را افزایش قابل توجهی خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت