Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:53:07 GMT

پرتره مفقوده چارلز دیکنز به خانه بازگشت

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۳۴۰۷

پرتره مفقوده چارلز دیکنز به خانه بازگشت

به گزارش تارنمای خبری روزنامه گاردین، مسئولان موزه دیکنز در لندن اعلام کردند که با برگزاری یک کمپین، مبلغ ۱۸۰ هزار پوند برای خرید پرتره نقاشی شده توسط «مارگارت گیلیس» جمع آوری شده است.

این پرتره، زمانی تصویری معروف بود که در نمایشگاه «آکادمی رویال ۱۸۴۴» به نمایش درآمد. اما گیلیس گفت که در سال ۱۸۸۶ تابلو را گم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابلو ناپدید بود تا اینکه در جعبه مقوایی زیورآلات در یک حراجی در آفریقای جنوبی پیدا شد.

«سیندی شوگرو» (Cindy Sughrue) مدیر موزه دیکنز گفت: از بابت بازگرداندن پرتره گمشده به خانه، بسیار هیجان زده و قدردان حمایت های سخاوتمندانه دریافت شده هستیم.

دیکنز زمانی که گیلیس پرتره اش را می کشید، یک ستاره ادبی نوظهور و در کشاکش نگارش کتاب «سرود کریسمس» بود.

پرتره دیکنز در حراجی آفریقای جنوبی فروخته شد و فرد خریدار پس از تحقیقات اینترنتی، دریافت که نقاشی به چهره دیکنز شبیه است. قرار است پرتره دیکنز از ۲۴ اکتبر (۲ آبان) در موزه دیکنز به نمایش درآید.

چارلز دیکنز نویسنده و منتقد اجتماعی انگلیسی بود. وی ۷ فوریه ۱۸۱۲ به دنیا آمد و ۹ ژوئن ۱۸۷۰ از دنیا رفت. وی با رمان هایش، معروفترین شخصیت های تخیلی را خلق کرد و بسیاری او را بهترین رمان نویس دوره ویکتوریا در نظر می گیرند.

آثار وی در دوره حیاتش، محبوبیت بی سابقه ای یافت و منتقدان و فرهیختگان در سده بیستم، وی را نابعه ادبی نامیدند. رمان ها و داستان های کوتاه وی امروزه نیز همچنان مورد استقبال قرار می گیرد.

دیکنز به دلیل به زندان افتادن پدرش مجبور شد برای کار در کارخانه، ترک تحصیل کند. وی به رغم تحصیل رسمی، به مدت ۲۰ سال ویرایش یک هفته نامه را برعهده داشت. وی ۱۵ داستان بلند، ۵ رمان کوتاه، صدها داستان کوتاه و مقالات غیرتخیلی نوشت. دیکنز همچنین برای دفاع از حقوق کودکان، آموزش و پرورش و اصلاحات اجتماعی تلاش می‌کرد. ۹۱۰۹ ‌

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نویسنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۳۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت پدر به خانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد.
پیکر پاک این شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.
این شهید در عملیات والفجر۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.
پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تشخیص هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت.
مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقباً از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود.
 این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای چشمه پهن بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.
پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود. شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.
در سال ۱۴۰۰ هویت ۲ نفر از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام، شامل: شهید سیدابوالفضل حسنی ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید قاسم شاه ولدی از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.
دی. ان.‌ای و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

دیگر خبرها

  • پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت
  • رمان اجتماعی معمایی «آفرودیت» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • ۳ رمان نوجوان تألیفی پیشنهاد خرید هادی خورشاهیان از نمایشگاه
  • پل آستر درگذشت
  • (تصاویر) خانه موزه شهید مطهری
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • بازگشت پدر به خانه
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • اسیر فلسطینی صهیونیست‌ها برنده بوکر عربی ۲۰۲۴ شد