Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام، گفت: ۱۰۷ کارگاه حرفه‌آموزی ثابت و ۳۰ کارگاه سیار فعال در استان در ۴ خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر، ۲۲۵ حرفه را به حرفه آموزان و علاقه‌مندان آموزش می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، «احسان جمشید زاده» ظهر امروز (30 تیر) در نشست خبری به مناسبت هفته ملی مهارت با اصحاب رسانه و مطبوعات این استان، اظهار کرد: وظیفه ذاتی فنی و حرفه‌ای، آموزش مهارت در حوزه‌های مختلف به افراد و شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی، با اشاره به تدوین سند جامع مهارت در استان، افزود: تدوین این سند در دست اقدام است و امروز برای بهبود وضعیت کسب‌وکار به‌ناچار باید نگرش‌هایمان را تغییر دهیم چراکه ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی در جامعه می‌تواند بخشی از فرهنگ اشتباه پشت‌میزنشینی را بهبود ببخشد.

 

مدیرکل آموزش، فنی و حرفه‌ای استان ایلام، با تأکید بر اینکه در حال حرکت به سمت‌وسوی ارائه مهارت‌های کاربردی هستیم، ابراز کرد: با توجه به بافت جمعیتی استان، فعالیت بخش خصوصی در ایلام کمتر از بخش دولتی است، امروز مجبوریم به سمت آموزش‌های منجر به ایجاد اشتغال حرکت کنیم.

 

جمشید زاده، با اشاره به اینکه مهارت‌آموزی برای پیشگیری از بیکاری در جامعه است و کمتر می‌توان افراد دارای مهارت را بیکار دید، گفت: در حال حاضر ۱۴ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در استان ایلام فعال هستند که ۴ مرکز آن‌ها در شهر ایلام و مابقی در شهرستان‌های استان فعالیت دارند.

 

وی، بابیان اینکه 2 میلیون و 500 هزار ساعت ارائه آموزش توسط بخش دولتی و ۹۰۰ هزار ساعت نیز توسط بخش خصوصی جز تعهدات فنی و حرفه‌ای استان است، افزود: 70 درصد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مبتنی بر نیاز اشتغال استان ایلام و 30 درصد هم بر اساس سیاست‌های ابلاغی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور خواهد بود.

 

جمشید زاده، با اشاره به اینکه هر فرد ماهر در هیچ جای دنیا بیکار نیست ازاین‌رو از رسانه‌ها انتظار است که در خصوص، مهارت‌آموزی جوانان فرهنگ‌سازی کنند، اظهار کرد: آموزش در دانشگاه، زندان‌ها و ندامتگاه‌ها، مراکز نظامی، صنوف آموزش، روستائیان و عشایر و مراکز بهزیستی از اولویت‌های این اداره کل است.

 

مدیرکل آموزش، فنی و حرفه‌ای استان ایلام، تصریح کرد: در کل استان ۱۰۷ کارگاه حرفه‌آموزی ثابت و ۳۰ کارگاه سیار فعال داریم که در ۴ خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر، ۲۲۵ حرفه را آموزش می‌دهند و ۷۰ درصد حرفه‌ها متناسب با نیاز استان می‌باشند.

وی، بابیان اینکه در 4 ماهه گذشته بیش از 723 هزار نفر ساعت آموزش در استان ارائه‌شده است، خاطرنشان کرد: آموزش‌های ویژه‌ای را در حوزه‌های گردشگری، نفت، گاز و پتروشیمی را در نظر گرفته‌ایم و آماده ارائه به شرکت‌های فعال در این حوزه هستیم.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه خراسان جنوبي بیرجند شیراز روزنامه اردبیل بهزیستی خراسان جنوبی استان البرز اوقات فراغت فنی و حرفه ای آموزش اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۳۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • فعال کردن گشت پیشگیری از غرق شدگی در استان ایلام
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود