Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار و فرماندار تهران ضمن اشاره به مزایا و معایب زیست شبانه افزود: اجرای این طرح طرفداران زیاد و مخالفان جدی دارد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عیسی فرهادی در جلسه شورای مشورتی جوانان شهرستان تهران که با حضور فرید موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و وره چهر مشاور امور جوانان استاندار تهران برگزار شد، در پاسخ به پیگیری جوانان در خصوص زیست شبانه گفت: شهرداری ملزم شد برای زیست شبانه طرح بیاورد و در راستای این طرح شورای اسلامی شهر تهران یک مصوبه سه ماه ارائه کرد که بخشی از آن در ماه مبارک رمضان اجرا و ما شاهد آن بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این در حالی است که شورای امنیت کشور در اجرای این طرح بحث دارد و نظر فرمانداری اجرای طرح در چند نقطه‌ی شهر است تا افرادی که خواستار استفاده از امکانات کافه رستوران‌ها و سایر اماکن مشخص شده هستند بتوانند بهره لازم را از آن ببرند، در این صورت زمینه اشتغال عده‌ای از شهروندان نیز فراهم و منبع درآمد مردم خواهد شد، ولی این طرح قرار نیست در همه‌ی محلات تهران اجرا گردد و نباید فراگیر شود چرا که علاوه بر فراهم آوردن زیرساخت‌های امنیتی، انجام این کار فرهنگی نباید باعث اذیت و آزار عده‌ای از مردم شود.

فرهادی در ادامه گفت: بهتر است شورای مشورتی جوانان شهرستان تهران از مردم در خصوص اجرای زیست شبانه نظرسنجی کند تا از نتایج حاصل از این نظر سنجی برای اجرای یا عدم اجرای طرح زیست شبانه تصمیم گیری لازم صورت پذیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زیست شبانه استاندار تهران فرماندار تهران امنیت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی

علیرضا قره حسنلو در گفت وگو با خبرنگار مهر ضمن درخواست استفاده از تسهیلات صندوق ملی محیط زیست برای ایجاد تصفیه خانه‌های لوکال در سطح شهرها و روستاها اضافه کرد: از این طریق می‌توانیم بسیاری از معضلات محیط زیستی را برطرف کنیم.

وی افزود: با توجه به محدودیت‌های ایجاد شده توسط شورای عالی امنیت ملی، برخی روستاها به تصفیه خانه‌های لوکال نیاز دارند که آبریز آنها در سطح رودخانه‌های کرج و شهر شاهرود سرازیر نشود که تصفیه خانه‌های لوکال می‌توانند این آلودگی‌ها را کاهش دهند.

رئیس شورای اسلامی استان البرز عنوان کرد: با توجه به اینکه گاهاً بیش از ۷۰ درصد آلودگی هوا به دلیل استفاده از وسایل نقلیه فرسوده است، نیاز داریم نگاه ویژه ای به موضوع محیط زیست شود و برای بهسازی این ناوگان از تسهیلات صندوق ملی محیط زیست استفاده کنیم.

قره حسنلو با بیان اینکه جرایم صنایع آلاینده یا مالیات سبز طی چند سال اخیر کمتر به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها واریز شده است، گفت: یکی از مشکلات موجود در سطح شهرک‌های صنعتی عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه است.

وی ادامه داد: غالباً پیمانکار وجود دارد اما زمین اختصاص پیدا نمی‌کند که بتوانیم از این ظرفیت برای سایت مدیریت پسماند و بازیافت استفاده کنیم. این موضوع یکی از دغدغه‌های ماست که امیدواریم با کمک و همراهی مسؤولان مربوطه اقدامات مناسب و لازم انجام شود.

رئیس شورای اسلامی استان البرز عنوان کرد: با توجه به اینکه البرز استانی پرتراکم است، نیاز به محلی برای دپوی نخاله‌های ساختمانی هستیم اما زمین مناسب نداریم که درخواست می‌کنیم، در ضوابط و مقررات این حوزه یک بازنگری انجام شود.

قره حسنلو با اشاره به اهمیت ایجاد خانه‌های محیط زیست به صورت عملیاتی مطرح کرد: قبلاً ما درخواست و تفاهم نامه همکاری را با اداره کل محیط زیست البرز امضا کردیم و اکنون آماده‌ایم که ایجاد خانه‌های محیط زیست را در سطح شهرها و روستاها با حضور افراد متخصص پیگیری کنیم.

وی بیان کرد: پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم تا در قالب طرحی از سوی شورای عالی استان‌ها، نسبت به در نظر گرفتن ساختاری برای ادارات محیط زیست شهرداری‌ها اقدام شود تا بتوانیم گام‌های مؤثری با همکاری اداره کل حفاظت محیط استان در این حوزه برداریم.

رئیس شورای اسلامی استان البرز با توجه به حفاظت شده بودن زمین‌ها در جاده چالوس گفت: درخواست ما این است که زمینی به دهیاران واگذار شود تا بتوانند در آن نسبت به تفکیک زباله و هدایت زباله‌های تر به سمت حلقه دره اقدام کنند.

قره حسنلو با اشاره به اینکه با استقرار دستگاه زباله سوز نیز می‌توانیم بوی نامطبوع زباله‌ها را از بین ببریم، اظهار کرد: نه فقط شهرداری‌ها و شورای اسلامی و اداره کل حفاظت محیط زیست استان، بلکه تمام مسؤولان باید در راستای کاهش آلودگی هوا پای کار بیایند.

کد خبر 6095488

دیگر خبرها

  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • ببینید | مخالفان سیاست‌های نتانیاهو خیابان‌ها را بستند
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • ممنوعیت رفت و آمد شبانه در تهران+ اطلاعیه