Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@12:07:31 GMT

۱۱ بنای تاریخی قزوین در دست مرمت هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۴۵۳۴

۱۱ بنای تاریخی قزوین در دست مرمت هستند

به گزارش خبرنگار برنا از قزوین؛امیر ارجمند معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین در این خصوص افزود: طرح های مرمتی در حال انجام بناهای تاریخی استان قزوین شامل مرمت بنای امامزاده علاء الدین آوج، مسجد پنجعلی قزوین، مغناطیس سنجی دولتخانه صفوی، فصل دوم مطالعات و کاوش غار قلعه کرد آوج، فصل جدید مرمت مسجد جامع عتیق، مرمت بنای امامزاده هفت صندوق تاکستان، مرمت گرمابه شریفیه البرز، فاز دوم مرمت تیمچه سرباز بازار، سنتی قزوین، مرمت کاروانسرای خرزان، مرمت حسینیه سید رضی و مرحله سوم مرمت کاروانسرای هجیب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول حوزه میراث فرهنگی استان قزوین یادآور شد: عملیات مرمت بناهای یاد شده از محل اعتبارات استانی و ملی در حال انجام است.ارجمند یادآور شد: در سال جاری اعتبارات مرمتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین ۳۰ میلیارد ریال تعیین شده است.۱۴۱۰ اثر تاریخی ملموس و ناملموس در استان قزوین در فهرست آثار ملی ثبت شده اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان قزوین صنایع دستی و گردشگری مسجد مسجد جامع معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی

به گزارش گروه فو جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش روز ملی خلیج‌فارس و افتتاح دو نمایشگاه با حضور فرماندار بندر ماهشهر، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان، رئیس اداره میراث فرهنگی بندر ماهشهر، مشاور وزیر میراث فرهنگی و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی، نماینده اداره کل پایگاه‌های وزارت میراث فرهنگی و سایر مسئولین شهرستانی و استانی در بندر ماهشهر افتتاح شد.

فریدون بندری فرماندار بندر ماهشهر اظهار کرد: در آستانه روز ملی خلیج‌فارس برنامه‌های متنوعی در سطح شهرستان بندر ماهشهر اجرا شد. بندر ماهشهر ظرفیت بسیار زیادی ابعاد مختلف ارائه تاریخ و فرهنگ غنی خود در کرانه خلیج‌فارس دارد.

فرماندار بندر ماهشهر گفت: افتتاحیه دو نمایشگاه را در روز ملی خلیج‌فارس داشته‌ایم. در گستره خلیج‌فارس تنوع فرهنگی بسیاری وجود دارد، این تنوع فرهنگی در قالب نمایشگاه نقشه‌های تاریخی خلیج‌فارس از دوران باستان تا آخرین تغییر و تحولات خلیج‌فارس و نمایشگاه عروسک‌های زیبای اقوام ایران که برآیندی از فرهنگ‌های متنوع و منحصربه‌فرد است، در معرض دید عموم قرار گرفته است.

سارا عبادی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندر ماهشهر بیان داشت: از حمایت و همکاری فرمانداری بندر ماهشهر، منطقه سوم دریایی سپاه پاسداران، شرکت عملیات غیر صنعتی، پتروشیمی بندر امام، موسسه فرهنگی هنری آوای نصر ایرانیان، کانون فرهنگی هنری دایا، موسسه آموزشی گردشگری فراز علم و دانش پارس، پژوهشگاه میراث فرهنگی، دریابانی و شیلات کمال تشکر را داریم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندر ماهشهر افزود: نمایشگاه نقشه‌های تاریخی و کهن خلیج‌فارس با این وسعت و اهمیت نقشه‌ها و نمایشگاه عروسک‌های بومی اقوام ایران برای اولین بار است که در استان خوزستان در بندر ماهشهر برگزار می‌شود.

علیرضا ایزدی مشاور وزیر میراث فرهنگی و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی بیان داشت: باعث خوشحالی است که روز بزرگداشت خلیج‌فارس در بندر ماهشهر حضور داشته‌ایم. همدلی و همراهی مسئولین و مردم باعث اتفاقات خوب در این شهر شده و افتتاح دو نمایشگاه بسیار ارزشمند قابل تأمل است.

غلامعباس اویسی مدیر موسسه فرهنگی هنری آوای نصر ایرانیان برگزارکننده دو نمایشگاه نقشه‌های تاریخی و کهن خلیج‌فارس و نمایشگاه عروسک‌های بومی اقوام ایران‌زمین بیان داشت: خلیج‌فارس جان ما هست و با توجه به هجمه‌های رسانه‌ای که در این سال‌ها بر نام خلیج‌فارس بود تصمیم گرفتیم برای آشنایی نسل جدید یا z برنامه‌های در کناره خلیج‌فارس در بندر ماهشهر برگزار کنیم که خوشبختانه مورد استقبال فراوان نسل نوجوان و جوانان شهر قرار گرفت

همایش بزرگداشت روز ملی خلیج‌فارس از منظر پژوهش‌های مردم‌شناسی نیز در بندر ماهشهر با حضور اساتید پژوهشکده مردم‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور، ژیلا مشیری، زهرا زارع، مریم کیان، گیتی دشتکی و نازنین نوری نژاد برگزار شد.

دو نمایشگاه نقشه‌های تاریخی و کهن خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایران، از تاریخ ۱۰ الی ۱۳ اردیبهشت از ساعت ۱۷ الی ۲۲ در فرهنگسرای فردوسی بندر ماهشهر دایر بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل