Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،  سعید نیکوخصلت  با اعلام این خبر اظهار داشت: با مطالباتی که از سوی سمن ها(سازمان های مردم نهاد) شاهد بودیم، برای اولین بار راه اندازی مرکز مدیریت حیوانات شهری در کمیسیون محیط زیست مطرح شده و در مرداد ماه برای تصویب نهایی به صحن شورا می‌رود.

نیکوخصلت با بیان اینکه طی جلسات تخصصی و کارشناسی، شیوه نامه این مرکز تدوین شده است، گفت: این رویکرد از سالهای خیلی دور در تمام دنیا آغاز شده که در مورد حیوانات شهری مدیریتی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او این موضوع را حرکتی فرهنگی عنوان کرده و افزود: چنین اقداماتی همواره موضوعاتی فرهنگی و حرکتی جدید هستند که برای بازتاب و بازخورد مورد نظر نیازمند صبر و حوصله است.

این عضو شورای شهر تبریز مدیریت حیوانات شهری را علمی گسترده و اکولوژیکی دانسته و تصریح کرد: به طور مثال وقتی در یک منطقه گونه ای از حیوانات را کم می‌کنیم، گونه ای دیگر از حیوانات زیاد می‌شود. کمربندی که باید در اطراف شهر باشد، توجه به پسماندی که باید به طور اصولی و صحیح مدیریت شود چرا که حیوانات بر اساس غذا زاد و ولد می‌کنند.

نیکوخصلت ادامه داد: همچنین روستاهای اطراف هم باید مدیریت شوند، زاد و ولد سگ‌ها که در این روستاها اتفاق می افتد و این سگ‌ها به سمت شهرها سرریز می‌شوند.

او با تاکید بر اینکه گونه‌های گیاهی و حیوانی میزان غنی بودن هر منطقه را نشان می‌دهد، گفت: هر قدر تنوع زیستی بیشتر باشد، می‌گویند هوای این محیط خوب و خاک آن غنی است. با بهبود هوا و باران‌های بهاری شاهد هستیم که برخی پرندگان مهاجر دوباره به تبریز باز گشته‌اند و تنوع زیستی بیشتر شده است.

نائب رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز افزود: مطالعات اولیه در خصوص مرکز مدیریت حیوانات شهری انجام یافته و ریشه یابی شده است. در این راستا مرکز مدیریت حیوانات شهری را در زیر مجموعه خدمات شهری قرار داده‌ایم که در آن فضای ارتباط با سمن ها، مردم، دامپزشکی و محیط زیست استان فراهم باشد و اتاق فکر و سیاست‌گذاری در اینجا رخ می‌دهد.

نیکوخصلت خاطرنشان کرد: روش‌های معدوم سازی، استفاده از سموم، انباشت کردن و تحویل دادن به مرکزی خاص و...باید مدیریت شود. مطالعاتی در این خصوص که هر سال در تبریز در حوزه تنوع زیستی چه اتفاقی رخ می‌دهد. در بخش جانوری، آمار را بدانیم و سیاست‌ها را مشخص کنیم.

او با اشاره به اینکه در گذشته تجربه‌هایی ناموفق و غیر فنی داشته ایم، گفت: مثلا در گذشته با کوچ دادن کلاغ‌های ائل‌گلی و هدایت آنها به سمت عباس میرزا شاهد افزایش موش‌ها در این بخش بودیم.

این عضو شورای شهر تبریز راه اندازی این مرکز را حرکتی انسانی در راستای تعامل با حیوانات دانسته و افزود: اگر شیوه نامه و اساسنامه ما موفق عمل کند، قطعا کلانشهرهای دیگر هم از تبریز الگو برداری می‌کنند و همین موضوع حاکی از توسعه یافتگی شهر خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خاک شورای اسلامی شهر شورای شهر محیط زیست موش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • شهر و حیات مدنی
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است