Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@03:34:06 GMT

از سیاست‌بازی در فعالیت‌های فرهنگی اجتناب کنیم

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۵۴۰۲

از سیاست‌بازی در فعالیت‌های فرهنگی اجتناب کنیم

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: هدف ما ساختن آینده بهتر دانشجویان است و باید فارغ از گرایشات سیاسی به عنوان معاون فرهنگی فعالیت کنیم و بی‌طرفی در کارهای ما رایج و حاکم شود و از سیاست‌بازی در فعالیت فرهنگی اجتناب کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات‌لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پانزدهمین اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، ضمن تقدیر از فعالیت‌های دکتر محمدرضا فراهانی معاون پیشین فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت که با شفافیت و خلاقیت فعالیت‌های فرهنگی تاثیرگذاری انجام دادند‏‏‏، گفت: معاونان فرهنگی و دانشجویی از دغدغه‌مندترین مدیران دانشگاهی هستند که با صداقت فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این معاونت زحمات زیادی کشیده شده است و من وارث معاونانی هستم که خون دل خوردند تا این معاونت به جایگاه فعلی‌ رسیده است.

او ادامه داد: خود را نماینده معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور می‌دانم و نیاز به همدلی و همراهی شما دارم. سیاست‌های ما ادامه همان اصول قبلی است‎. امیدوارم نقش معاونان در دانشگاه‌ها پررنگ‌تر شود چون در خط مقدم قرار دارند و با دانشجویان در ارتباط مستقیم هستند. معاونان دانشجویی باید با تشکیل کارگروه و جلسات آمایشی برطبق آیین‌نامه‌ها عمل کرده و دانشجویان را در بستر امور به طور مستقیم قرار داده و از مشارکت آنها بهره ببرند. خوشبختانه در آیین‌نامه‌ها که مبنای عمل ماست این ظرفیت دیده شده است و کافی است اقدام عملی مناسبی انجام پذیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اضافه کرد: هدف ما ساختن آینده بهتر دانشجویان است و باید فارغ از گرایشات سیاسی به عنوان معاون فرهنگی فعالیت کنیم و بی‌طرفی در کارهای ما رایج و حاکم شود و از سیاست‌بازی در فعالیت فرهنگی اجتناب کنیم.

لاری با تأکید بر این‌که کسی که در دولت تدبیر و امید سمتی دارد باید به دموکراسی پایبند باشد و با حداکثر بی‌طرفی رفتار کند، تصریح کرد: یکی از سیاست‌های من فعالیت مشترک و همدلی با دانشجویان و معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: لازمه کار  در معاونت فرهنگی سعه‌صدر و صبوری است چرا که در این مسند با افکار مختلف و دانشجویان متفاوتی سروکار داریم و تنها با پیش گرفتن روش صبوری در مواجه با آن‌ها به نتیجه مطلوب می‌رسیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تعقل‌گرایی، اخلاق و معنویت را لازمه فعالیت در حوزه فرهنگی و دانشجویی دانست و تصریح کرد: امروز  همه به این نتیجه رسیده‌اند که به اخلاق و معنویت بیش از پیش نیاز داریم. معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی متولی اصلی فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی دورن دانشگاه است و باید توجه کنیم که ما معاونت فرهنگی و دانشجویی کل دانشگاهیان هستیم.

به گزارش مفدا، لاری در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به بحران‌های پیشامده در جامعه جای پرداختن به سبک زندگی اسلامی در تصمیم‌گیری‌های کلان خالی است. ما در جامعه ایرانی بین مدرنتیه و سنت مرتب دچار چالش هستیم. برای همین لازم است که باتوجه به بیانیه گام دوم رهبری توجه بیشتری به سبک زندگی اسلامی داشته باشیم. ما باید علی‌رغم تنگناها ناامید نشویم و از دل و جان فعال باشیم. همه باید در  برهه حساس کنونی برای جذب منابع و افزایش بهره‌وری تلاش کنیم. در این مسیر لازم است گذشته را برای پیشرفت نقد کنیم. نقاط قوت را چراغ راه خود کرده و نقاط ضعف را اصلاح کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ یکصد و پنجاه و هفتمین نشست مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با معاونین فرهنگی دانشجویی و مدیران فرهنگی واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا برگزار شد.

جت‌الاسلام حسن عارضی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در این نشست با توصیف طرح تدریس با جهت‌گیری الهی که هم‌اکنون در برخی واحدهای دانشگاهی در حال اجراست آن را روش مناسبی برای سوق دادن دانشجویان به‌عنوان قوای محرکه جامعه به سمت علوم مفید و مقید به اخلاق و در نهایت کسب رضا حق‌تعالی دانست.

این همایش یک‌روزه با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان اصفهان برگزار و به بررسی موضوعات مختلفی ازجمله بخشنامه‌های جدید در حوزه امور فرهنگی، اقدامات ویژه در مورد حجاب برتر، کتب جدید منتشر شده در حوزه معارف اسلامی و فعالیت‌های دبیرخانه مهدویت پرداخته شد.

در این همایش نحوه برگزاری طرح ضیافت اندیشه که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار می‌شود مطرح شد و مسئولان استان به سؤالات پاسخ دادند.مصوبات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت که می‌توان به تبیین طرح دانشجویی حامیم ۳، برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید، برگزاری جشن ازدواج دانشجویی، بیان توصیه‌ها، طرح‌ها و ایده‌های فرهنگی و اجتماعی، مرور کارنامه فرهنگی واحد‌ها و تبیین ابلاغیه جدید معاونت فرهنگی دانشجویی درباره عفاف و حجاب اشاره کرد.

در پایان جلسه معاونان و مدیران فرهنگی واحد‌ها به همراه استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در جوار مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی در تجمع اعتراض به رفتار خشونت‌آمیز پلیس امریکا با استادان و دانشجویان شرکت کرده و با قرائت بیانی بسیج اساتید و کارکنان و دانشجویان واحد شهرضا با محکوم کردن این رفتار پلیس آمریکا بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین تأکید کردند.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: رژیم غاصب صهیونیستی و همراهان و هم‌قطاران این رژیم منفور، در راستای اهداف پوچ و شوم خود همواره به سوی کفر و شرک سرازیر هستند. در روز‌های گذشته شاهد حمایت دانشجویان و مردم سراسر دنیا ازجمله آمریکا و... از مردم مظلوم فلسطین و واکنش زشت و بسیار ناشایست مأموران و پلیس‌های آمریکایی در برابر اعتراضات دانشجویان بودیم.

در این بیانیه مطرح شده:‌ آمریکا، کشوری که مدعی آزادی بیان و مفتخر به القاب دروغین سیاست‌های مردمی بوده؛ هم‌اکنون در مقابل ابراز نظر و همدردی جوانان و دانشجویان کشورش به این صورت در مقابل آنان می‌ایستد و به سرکوبشان می‌پردازد. آیا تعریف آزادی و آزادی بیان در این کشور با سایر کشور‌ها متفاوت است؟ یا آزادی باید فقط توسط دیگر کشور‌ها رعایت شود و خودش هر طور که خواست می‌تواند نقش بازی کند؟ اگر این اقدامات را کشور دیگری انجام دهد داد مدعیان حقوق آزادی در کل جهان به صدا در نخواهد آمد؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • پیش‌بینی رگبار تگرگ در لرستان
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری