Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، حجت‌اله صیدی در مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به پایان اسفند ٩٧، ارزش بازار سهام این بانک در بازار سرمایه را ٧ هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: تلاش شده تا نقدشوندگی سهام بانک از زمان بازگشایی سهم در اسفند ماه ٩۶ تاکنون حفظ شود و در ادامه برنامه‌های سه‌گانه طرح‌ریزی شده برای توسعه و رونق بانک، ٩ برنامه راهبردی با قدرت در سال ٩٨ در دستور کار قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صیدی افزود: افزایش سهم از بازار، بهینه‌سازی مصرف، به کارگیری تمامی ظرفیت‌های طرح «طراوت» و معرفی محصولات نوین، ساماندهی و تعیین تکلیف مطالبات معوق، تداوم روند فروش اموال مازاد و دارایی‌های کم‌بازده، توسعه فعالیت‌های ارزی و ارتقای عملیات بانکداری بین‌المللی، افزایش بهره‌وری در شعب و سرمایه‌های انسانی، ارتقای نظام راهبردی شرکتی و اثربخشی کمیته‌های آن و ورود به منطقه سودآوری در سال ٩٨ را ٩ اولویت کاری بانک برای دسترسی به اهداف آتی بانک عنوان کرد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در این مجمع که با حضور نمایندگان دولت و سازمان بورس اوراق بهادار تهران، حسابرس و بازرس قانونی، اعضای هیئت‌مدیره، مدیران بانک و حضور بیش از ٨٣ درصد دارندگان سهام در محل تالار حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برپا شده بود، با بیان تاریخچه و افتخارات بانک، اظهار کرد: افزایش سرمایه بانک به میزان بیش از ١٧۵ هزار میلیارد ریال در راستای خروج از شمولیت ماده ١۴١ قانون تجارت و تامین نظر سهامداران عمده و بانک مرکزی انجام شد تا در نتیجه عملیات بانکداری و افزایش سودآوری کفایت سرمایه را بهبود ببخشیم.

صیدی افزایش منابع سپرده‌ای بانک تا ١٧٠ هزار میلیارد تومان را در راستای سودآوری، مهمترین قدم بانک در سال ٩٧ عنوان کرد و افزود: تلاش شد تا در این سال منابع ارزان‌قیمت بانک در حدود ۵٠ درصد افزایش یابد تا با کاهش قیمت تمام‌شده پول، مسیر برای افزایش سهم از بازار بانک تسهیل شود.

صیدی همچنین با تاکید بر اینکه در سال ٩٧ هیچگونه اضافه ‌برداشتی از بانک مرکزی صورت ‌نگرفته است، گفت: در این سال در حدود ١۶٠هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که سهم بانک از بازار تسهیلات نظام بانکی را حدود ٨ درصد بالا برده است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در بخش دیگری از سخنان خود دارایی‌های بانک را ٢۵٠ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این میزان در سال ٩٧ بیش از ٣٢ درصد رشد داشته است.

به گفته وی ذخیره مطالبات مشکوک‌الوصول بانک در این سال ١١.۵درصد بود که دو برابر نسبت معمول سایر بانک‌ها بوده و شرایط را برای فعالیت‌های آتی بانک در آینده تسهیل خواهد کرد.

حجت‌اله صیدی با اشاره به افزایش ١٨ درصدی درآمدهای بانک در سال ٩٧ این رقم را ٢٣ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: فروش اموال مازاد بانک در این سال با رشد ١٠٠ درصدی روبرو بوده که رقم آن به ١٧٢ میلیارد تومان رسید.

صیدی نسبت پرداخت سود پرداختی به سپرده‌ها در سال ٩٧ را ٩ درصد اعلام کرد و گفت: زیان خالص بانک در سال مالی منتهی به پایان اسفند ٩٧ با نزدیک به ٣٣ درصد کاهش تا ٢۴ هزار میلیارد ریال افت کرده است.

وی ادامه داد: با تلاش‌های صورت‌گرفته، در سال ٩٧ بیشترین میزان تهاتر مطالبات بانک از دولت در حدود ٩٧ هزار میلیارد ریال به بانک صادرات ایران تعلق گرفت و در سال ٩٨ نیز شاهد تهاتر بخشی از مطالبات بانک از دولت خواهیم بود.

حجت‌اله صیدی در بخش دیگری از سخنان خود به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌های طرح «طراوت» به عنوان طرح ویژه اعتباری تولید را یکی از برنامه‌های بانک عنوان کرد که به دلیل کارآمد بودن آن، دو بانک بزرگ دیگر کشور نیز خواستار پیوستن به این طرح برای تأمین مالی زنجیره تولید تا مصرف در حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی کشور شدند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با برشمردن اقدامات انجام شده در حوزه بانکداری الکترونیک، گفت: مهمترین کار بانک در حوزه بانکداری الکترونیک در سال ٩٧ رونمایی از اپلیکیشن «صاپ» بوده است.

در پایان این مجمع صورت‌های مالی سال منتهی به پایان ۲۹اسفندماه سال ١٣٩٧ شرکت بانک صادرات ایران (سهامی عام)، پس از استماع گزارش هیئت‌مدیره، حسابرس و بازرس قانونی، مورد تایید حاضران در مجمع قرار گرفت و سازمان حسابرسی به مدت یک سال به عنوان بازرس و حسابرس قانونی بانک و روزنامه کثیرالانتشار «اطلاعات» برای درج آگهی‌های مربوط به مجامع عمومی برگزیده شد.

همچنین با تصویب دارندگان اکثریت سهام این بانک، امیر یوسفیان و حمید تاجیک به عنوان اعضای جدید هیئت‌مدیره و مصطفی رحیمی شهواری به عنوان عضو علی البدل هیئت‌مدیره انتخاب شدند. 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۵۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

امتداد - مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این گزارش به توصیف و تحلیل سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ مرتبط با هفت بانک بورسی ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین، تجارت،سامان،صادرات و پارسیان می پردازیم.

مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است.

پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.

نرخ بازده درآمدها که نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ واحد از مجموع درآمدها چه میزان سود خالص ایجاد می شود در بانک پاسارگاد ۵۸ درصد ، سامان ۴۹ درصد ، اقتصاد نوین ۴۷ درصد ، ملت ۴۳ درصد ، تجارت ۲۱ درصد و صادرات ۱ درصد می باشد بانک سامان به دلیل زیان ۹ ماهه بازدهی از درآمد ندارد.

در بانکهای ملت و پاسارگاد حدود ۸۶ درصد از درآمدها ناشی از درآمد تسهیلات است سهم درآمد تسهیلات از کل درآمدها در بانک اقتصاد نوین ۶۳ درصد ، صادرات ۵۰ ، سامان ۴۸ درصد و تجارت ۴۵ درصد است.

 

بنابراین ترکیب منابع دو بانک ملت و پاسارگاد از حیث منابع وکالتی و مالکیتی در وضعیت بهینه قرار دارد.

کم خرج ترین بانک ها

تجزیه هزینه های هفت بانک نشان می دهد سهم هزینه های اداری و تشکیلاتی از کل هزینه ها در بانک پاسارگاد ۳۹ درصد و از این حیث کم خرج ترین بانک در بین هفت بانک از نظر هزینه های اداری ، پرسنلی و تشکیلاتی است این شاخص در:

بانک اقتصاد نوین ۴۲ درصد پارسیان ۶۴ درصد ملت ۷۵ درصد صادرات ۷۷ درصد تجارت ۷۹ درصد و سامان ۸۱ درصد است.

اینکه سامان با توجه به تعداد شعب و تجهیزات و پرسنل اصلا در حد ملت و صادرات و تجارت نبوده اما بیشترین وزن هزینه اش ، اداری و پرسنلی است محل تامل است.

ضمنا میانگین سهم هزینه تامین مالی در هفت بانک از کل هزینه ها معادل ۹ درصد است در بانک پارسیان سهم هزینه تامین مالی از کل هزینه ها ۲۲ درصد و بسیار بیشتر از میانگین هفت بانک و بانک سامان با سهم زیر یک درصدی از این حیث مطلوبترین حالت را دارد.

طبق گزارش اخباربانک، میانگین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها در مجموع هغت بانک معادل ۱۳ درصد می باشد.

در بانک ملت سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها چهار درصد و در بانک اقتصاد نوین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها ۳۱ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین سهم را دارند این شاخص در:

بانک تجارت ۱۱ درصد پارسیان ۱۲ درصد صادرات ۱۳ درصد سامان ۱۶ درصد و پاسارگاد ۲۲ درصد است.

البته باید گفت ممکن است کم بودن سهم این هزینه در برهی بانکها بدلیل عدم ثبت کافی هزینه مطالبات باشد که گزارش حسابرسان نیز معمولا موید این نکته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه