Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان انرژی اتمی توضیحاتی درباره غیر فعال بودن برخی تاسیسات هسته‌ای ارائه کرد. ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۳ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران پس از حضور در جلسه امروز (یکشنبه 30 تیر) کمیسیون انرژی مجلس در جمع خبرنگاران با تشکر از رئیس و نمایندگان کمیسیون انرژی به دلیل دعوت از مسئولان سازمان انرژی اتمی ایران برای چندمین بار، گفت: در این جلسه تبادل‌نظر خوبی درخصوص فعالیت‌های صنعت هسته‌ای صورت گرفت، فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی صنعتی و مرتبط با انرژی است و اساس ماموریت‌های تعریف شده برای این سازمان در حوزه "انرژی" و "برق" تعریف می‌شود که این موضوع ارتباط مستقیم با کمیسیون انرژی دارد لذا باید بتوانند نظارت کامل برعملکرد سازمان انرژی اتمی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بتن‌ریزی فاز 2 نیروگاه بوشهر چه زمانی انجام می‌شود؟

سازمان انرژی اتمی در محور چالش بین‌المللی قرار دارد

وی با بیان اینکه اکنون سازمان انرژی اتمی در  محور چالش بین‌المللی قرار دارد و این مسئله تحمیل شده توسط دیگر کشورها است، ادامه داد: به‌منظور عبور از این چالش نیاز به کمک نمایندگان مجلس به‌ویژه دوستان کمیسیون انرژی به‌ویژه در حوزه تامین مالی سازمان داریم.

نیروگاه بوشهر حدود 11 میلیون بشکه نفت صرفه‌جویی می‌کند

وی با بیان اینکه نیروگاه بوشهر 7 میلیارد کیلووات ساعت برق تولید می‌کند، توضیح داد: اگر عملکرد نیروگاه را "براساس نرخ برق صادراتی" یـــــا "براساس نفت ذخیره شده" ارزیابی کنیم، این نیروگاه حدود 11 میلیون بشکه نفت صرفه‌جویی می‌کند و ارزش‌افزوده ایجاد شده توسط نیروگاه بوشهر حدود 700 میلیون دلار (معادل 7هزار میلیارد تومان) است امــــا براساس تکلیفی که دولت به عهده ما گذاشته، به جای تولید 7هزار میلیارد تومان ارزش‌افزوده، 350میلیارد تومان ارزش‌افزوده می‌دهیم، البته رئیس و نمایندگان کمیسیون انرژی قول بررسی این موضوع به طور جدی و ارزیابی دقیق نیازهای نیروگاه اتمی بوشهر را دادند به طوری که نیروگاه در آینده دچار وقفه در کار خود نشود.

نمایندگان کمیسیون انرژی از سایت‌های سازمان انرژی اتمی بازدید می‌کنند

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به ارائه گزارش مختصری در رابطه با پروژه‌های در دست پیگیری به کمیسیون انرژی، اضافه کرد: مقرر شد؛ نمایندگان کمیسیون انرژی در گروه‌های متعدد از سایت‌های سازمان انرژی بازدید کرده تا از نزدیک با فعالیت سازمان –که با نشاط و اقتدار پیش می‌رود- آشنا شوند، همچنین نیازهای سایت‌ها را تامین کنند و توصیه‌های خود را به گوش مسئولان اتمی برسانند.

سازمان انرژی اتمی همانند یک سرباز آماده اجرای فرمان فرمانده‌های ارشد خود است

صالحی با تاکید براینکه هر زمان مسئولان ارشد نظام اراده افزایش فعالیت‌های سازمان را کردند این کار به سرعت انجام شده است، بیان کرد: گفتند؛ غناء را افزایش دهید این کار را کردیم، گفتند؛ سقف تولید اورانیوم غنی‌سازی شده را به بیش از 300کیلوگرم برسانید، رساندیم، گفتند؛ تولید آب سنگین را بیشتر کنید؛ بیشتر کردیم، بنابراین هر چه را که خواستند انجام دادیم و اگر بخواهم تمثیل بیاورم؛ باید گفت؛ همچون یک سرباز آماده اجرای فرمان فرمانده‌های ارشد خود هستیم.

وی اظهار داشت: کشور اکنون در برهه حساسی قرار دارد و تمام چشم‌ها از داخل و خارج به سازمان انرژی اتمی دوخته شده است لذا اکنون به مساعدت کمیسیون‌های مجلس به‌ویژه کمیسیون انرژی نیاز داریم.

کمیسیون انرژی با بازدید از سایت‌های اتمی شیطنت‌های برخی از رسانه‌ها پاسخ دهد

رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین درباره شیطنت‌های برخی از رسانه‌ها مبنی براینکه تعدادی از مراکز هسته‌ای غیرفعال هستند، بیان کرد: شاید اگر به‌عنوان یک مسئول دستاوردهای هسته‌ای را بازگو کنم، چندان مورد قبول واقع نشود درحالی که در پی دعوت از رسانه‌ها، آن‌ها از سایت از نطنز و اراک بازدید کرده‌اند، اکنون نیز قرار است؛ کمیسیون انرژی از سایت‌ها بازدید کرده و واقعیت را به مردم بگویند.

انتهای پیام/

R1373/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علی‌اکبر صالحی کمیسیون انرژی مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی اتمی علی اکبر صالحی کمیسیون انرژی مجلس دهم آژانس بین المللی انرژی اتمی علی اکبر صالحی کمیسیون انرژی مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۶۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه

 

بین الملل تابناک: هفتصد و هفتاد و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

 

حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه

یک منبع اطلاعاتی اوکراین مدعی شد که پهپادهای این کشور به یک کارخانه بزرگ فولاد در منطقه «لیپتسک» روسیه حمله و خساراتی به آن وارد کردند.

رویترز چهارشنبه شب به نقل از یک منبع اطلاعاتی اوکراین نوشت که در این حمله بخشی از «ایستگاه اکسیژن» کارخانه متالورژی «نوولیپتسک» آسیب دیده است که این خسارت تاثیر طولانی‌مدت بر فعالیت این کارخانه خواهد داد.

شرکت NLMK که مالکیت این کارخانه را در اختیار دارد ادعای اوکراین را رد کرد. یک منبع صنعتی در روسیه نیز گفت که این کارخانه طبق معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

پیشتر فرماندار لیپتسک گفته بود که یک پهپاد اوکراینی به یک منطقه صنعتی حمله کرده است اما درباره اینکه آیا این اقدام خسارتی داشته است یا خیر، اطلاعاتی منتشر نکرد.

اوکراین در ماه‌های اخیر حملات پهپادی خود را علیه تاسیسات صنعتی و نفتی روسیه افزایش داده است. کی‌یف انجام حملات پهپادی علیه این تاسیسات را بطور رسمی تایید یا تکذیب نمی‌کند اما هشدار داده است، تاسیساتی که از جنگ علیه اوکراین حمایت می‌کنند، اهداف مشروع نظامی قلمداد می‌شوند.

اما شرکت NLMK گفته که با صنایع دفاعی روسیه همکاری ندارد و محصولات آن صرفا کاربرد غیرنظامی دارد. این شرکت در اکتبر ۲۰۲۲ اعلام کرد که قادر به تولید فولاد سخت برای مصارف نظامی نیست و برای ارتش این کشور محصولی تولید نمی‌کند.

حمله پهپادی کی‌یف علیه کارخانه فولاد لیپتسک توسط آژانس اطلاعات نظامی اوکراین GUR انجام شد. این آژانس همچنین به ۲ مخزن نفت شرکت روس‌نفت در منطقه «اسمولنسک» روسیه حمله کرد.

این در حالی است که روسیه نیز در هفته‌های اخیر حملات هوایی خود را علیه سیستم انرژی اوکراین افزایش داده است.

لوکاشنکو: اوکراین میدانی برای آزمودن نظم جهانی آینده است

الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهوری بلاروس تاکید کرد که قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند و آن کشور میدانی برای آزمودن نظم جهانی آینده است.

 لوکاشنکو چهارشنبه در سخنانی در کنگره خلق بلاروس اظهار کرد: امروزه هر کسی می‌داند که اوکراین یک میدانی برای آزمون است و تحولات آن کشور به نحوی مشخص خواهد کرد که نظم جهانی در آینده چگونه خواهد بود.

وی با بیان اینکه «قدرتهای بزرگ هسته‌ای عملا بطور غیرمستقیم در خاک با هم می‌جنگند» افزود: دولت اوکراین به توافقی با غرب دست یافته است که بر اساس آن جان مردم اوکراین با سلاح مبادله می‌شود.

لوکاشنکو تاکید کرد: این یک مساله دردناک است. اما بگذارید نگاهی فلسفی به تحولات بیندازیم. چه کسی در این دور جدید از تقابل میان شرق و غرب پیروز شده است؟ ما پیروز نشده‌ایم؟ آنها هم پیروز نشده‌اند.

رئیس جمهوری بلاروس با بیان اینکه همه روسای جمهوری سابق اوکراین کشورشان را غارت کردند، گفت: اوکراین کشوری شکوفا با خاکی حاصلخیز و دارای نیمی از عناصر جدول مندلیف است. به ۲ دریا راه دارد و از معادن و غول‌های صنعتی با مردمی خلاق و سختکوش دارد.

لوکاشنکو اظهار کرد که مردم اوکراین باید «آزاد زندگی کنند، شاد باشند و ثروتمند شوند. اما آنها ثروتمند نشدند بلکه فقط شمار معدودی از آنها ثروت کسب کردند. اولیگارش‌ها و افراد قدرتمند همه منابع را از آن خود کردند.

هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان

مقام ارشد وزارت خارجه روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در لهستان هشدار داد و گفت که این تاسیسات در صورت استقرار، هدف نظامی مسکو خواهند بود.

 سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرگزاری تاس بیان کرد که تاسیسات هسته‌ای ناتو اگر به طور دائم در لهستان مستقر شوند، یک هدف نظامی برای مسکو خواهند بود.

این مقام روس هشدار داد که عملیات هسته‌ای مشترک کشورهای عضو ناتو که نزدیک مرز روسیه هستند، به تهدیدهای امنیتی مسکو اضافه می‌شود.

ریابکوف همچنین اضافه کرد که بحث در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان یک "داستان در حال آشکار شدن" است.

وی تاکید کرد که مسکو به دقت مراقب این موضوع است که چگونه دستگاه‌های مختلف اجرایی لهستان در حال بررسی این موضوع در گفتمان داخلی خود هستند.

آندژی دودا رئیس جمهور لهستان پیشتر در گفت وگو با یک روزنامه محلی گفته بود که این کشور آماده استقرار کلاهک‌های هسته‌ای ذیل برنامه «اشتراک گذاری هسته‌ای» ناتو است.

وی اعلام کرد که در مورد این مساله با شرکای آمریکایی خود بیش از یک بار گفت وگو کرده است.

برنامه بازدارندگی هسته‌ای ناتو به نام برنامه «اشتراک هسته‌ای» این امکان را به اعضای این پیمان دفاعی می‌دهد که سلاح هسته‌ای خود را در کشورهای فاقد این سلاح‌ها، مستقر کنند.

ناتو از نوامبر ۲۰۰۹ تاکنون در چارچوب این برنامه، تسلیحات هسته‌ای آمریکا را در بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه مستقر کرده است.

با این حال ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو در اظهاراتی، گفت: پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در کشورهای دیگر به عنوان بخشی از تلاش‌های بازدارندگی خود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه
  • هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ ای طی یک دهه در نیروگاه اتمی بوشهر
  • هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای