Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق نیسی گمراوی سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به اینکه نظارت بر موضوع تولید پوشاک مدارس به صورت جدی توسط بازرسان ناحیه یک اهواز انجام می‌گیرد، گفت: در راستای کمک به دانش آموزان بی بضاعت، به شکل داوطلبانه، برخی از تولیدی‌ها کمک‌هایی به‌صورت البسه و یا ریالی در حد توان خود به مدارس طرف قرارداد اهدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با ارسال شیوه نامه وزارت آموزش و پرورش مبنی بر واگذاری پوشاک مدارس به سازمان دانش اموزی، کارگروه پوشاک در آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز تشکیل گردید

نیسی گمراوی اظهار داشت: ۵۷ مدیر تولیدی پوشاک به سازمان دانش اموزی ناحیه یک اهواز جهت تقبل پوشاک مدارس مراجعه کردند، که بعد از بررسی مدارک، رزمه، عملکرد آن‌ها در سال قبل،۴۴مدیر تولیدی انتخاب و توجیه شدند.

این مقام مسئول با بیان اینکه با مدیران تولیدی‌ها در خصوص لزوم رعایت قوانین و مقررات توجیه شده اند، تصریح کرد: رعایت شیوه نامه وزارت اموزش و پرورش، اجرای کار پاک و پایبندی به نرخ نامه سازمان صنعت و معدن، واریز به حساب آموزشگاه‌ها از جمله این تاکیدات بود.

صادق نیسی گمراوی، با عنوان اینکه همه این ۴۴ تولیدی توسط سازمان دانش اموزی ناحیه یک اهواز ثبت سامانه کشوری پوشاک شدند، افزود: از ابتدای خرداد ۹۸ شیوه نامه وزارت، بخشنامه‌های استان و ناحیه یک به مدارس ارسال گردید و مدیران محترم با مراجعه نیز در زمینه قوانین و مقررات مربوطه توجیه شدند

وی با اشاره به اینکه زمان بندی تحویل قرار داد‌های پوشاک مدارس توسط مدیران در سه مقطع تحصیلی اعلام شده است اذعان داشت: تا کنون بیش از ۶۵ آموزشگاه ابتدایی قرارداد‌های خود را در ۳ نسخه به تائید سازمان دانش اموزی ناحیه یک رساندند و ثبت شدند و مابقی جهت رفع اشکال در قرارداد‌ها،۳ روز کاری مهلت داده شده است.

نیسی گمراوی با بیان اینکه، طبق برنامه زمان بندی شده مدیران محترم متوسطه دوره اول و دوم از مرداد ماه قرارداد‌ها را جهت تائید و ثبت در اختیارسازمان دانش اموزی قرار می‌دهند اظهار کرد: بعد از مهلت مقرر اسامی مدارسی که به دستورالعمل وزارت عمل نکرده اند طبق بخشنامه ارسالی به کارگروه پوشاک اداره معرفی می‌شوند.

وی گفت: در جهت نظارت بر روند کار تولیدی ها، ارزیاب انتخاب شده که گزارش روزانه را در اختیار سازمان دانش اموزی ناحیه یک اهواز قرار می‌دهد و مسئول سازمان هم پیگیری می‌نماید.

صادق نیسی گمراوی بیان داشت: بازرسان این اداره، به صورت سرزده بر روند پوشاک مدارس نظارت خواهند کرد.

انتهای پیام/گ

نظارت بر تولید پوشاک مدرسه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود