Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@23:10:41 GMT

تخلفات جدید معاون وزیرآموزش و پرورش +سند

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۷۷۹۷

تخلفات جدید معاون وزیرآموزش و پرورش +سند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، چندی پیش موضوع حقوق نامتعارف یکی از معاونان وزارت آموزش و پرورش در رسانه‌ها منتشر شد.

بر اساس حکم کارگزینی، میزان حقوق دریافتی یکی از معاونان فعلی وزارت آموزش‌ و پرورش در هر ماه معادل 20 میلیون و 80 هزار تومان است و این رقم بدون احتساب ساعات اضافه کار این معاون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که هم‌اکنون دولت حقوق‌‌های 2.5 تا 5 میلیون تومانی را 18 درصد افزایش داده است.

اما از همین شخص، اسناد جدیدی مبنی بر کمک یکی از سازمان‌های زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش برای تامین هزینه‌های تحصیلی وی منتشر شده است، بر این اساس معاون وزیر آموزش و پرورش در رشته علوم تربیتی (فلسفه تعلیم و تربیت) قبول می‌شود.

وی در همین زمینه به رئیس یکی از سازمان‌های زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش یعنی خودش نامه‌ای تنظیم کرده و طی آن خواستار تامین هزینه های تحصیلی خود می شود.

بر اساس مستندات موجود معاون وزیر آموزش و پرورش که خود نامه درخواست تامین هزینه های دانشگاه را خطاب به رئیس این سازمان (یعنی خودش!) می زند نهایتاً زیر نامه پاراف کرده و دستور می دهد که اداره رسیدگی و اعتبارات این سازمان برای دریافت نامه و پرداخت شهریه اقدام کند.

نهایتاً اداره رسیدگی و اعتبارات این سازمان ذیل دستور او عنوان می‌کند که از محل خارج از منابع اقدام می‌شود. بر اساس درخواست معاون وزیر مبلغ کل درخواست و قرارداد را برای مرحله اول یک ۱۲۰ میلیون ریال پرداخت فیش واریزی را به دفتر معاونت آموزشی ارسال کرد و همچنین مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال در وجه از حساب جاری بانک ملی شعبه دانشگاه تربیت معلم پس از عقد قرارداد و قبل از شروع دوره پرداخت کرد.

*کمک 22 میلیونی برای کمک هزینه تحصیل از جیب بیت‌المال!

در بخش زیر مدارک و مستندات مربوط به نامه درخواست معاون وزیر آموزش و پرورش به همراه فیش های واریزی برای هزینه تحصیلی آمده است:

*حق ماموریت 9 میلیونی در فیش حقوقی 

*بر اساس مستند دیگری، مبلغ 9 میلیون و 132 هزارتومان با عنوان فوق‌العاده مدیریت و حق ماموریت از تاریخ 1 خردادماه سال جاری به فیش حقوقی وی اضافه شده است که تصویر دستور آن در بخش زیر آمده است:

* همچنین حکم کارگزینی این فرد و حقوق 20 میلیون تومانی او البته بدون احتساب اضافه کار در بخش زیر آمده است: 

 کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به این موضوع ورود کرده و قرار است در نشست کمیسیون این مسئله را مورد رسیدگی قرار دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۷۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در ۶۰۰۰ حوزه امتحانی برای آزمون نهایی شرکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محسن زارعی امروز _ یک شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم تجلیل از معلمان برتر خراسان شمالی اظهار کرد: امتحانات نهایی در ۶۰۰۰ حوزه برگزار می‌شود و تدابیر لازم برای پیشگیری از تقلب در امتحانات اتخاذ شده است.

وی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل حفاظت از امتحانات نهایی افزود: تأمین تجهیزات امنیتی برای حوزه‌های امتحانی در دستور کار است و در این زمینه اعتبار لازم به استان‌ها داده شد، بخشی از این منابع از طرف ستاد و بخشی نیز از منابع استانی تأمین می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه تمامی حوزه‌های امتحانی باید به دوربین‌های مدار بسته و دستگاه‌های سیگنال‌یاب مجهز شود، گفت: ۱,۶۰۰ میلیارد ریال برای تأمین تجهیزات مورد نیاز حوزه‌های امتحانی اختصاص داده شد.

زارعی افزود: توصیه ما این است که در صورت ناقص بودن تجهیزات امنیتی، مشکلات با استفاده از اعتبارات استانی تأمین و نواقص برطرف شود.

وی گفت: یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در ۶۰۰۰ حوزه امتحانی در آزمون نهایی شرکت می‌کنند و برای پایه یازدهم و دوازدهم از ۱۱ عنوان درس و برای پایه دهم ۱۲ عنوان درس امتحان نهایی گرفته خواهد شد.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: شاخص‌ها نشان داده است که سوالات امتحانات نهایی سال گذشته استاندارد و مناسب بوده است.

کد خبر 750910

دیگر خبرها

  • نامه ایران به شورای امنیت در رد ادعاهای بی اساس اسرائیل
  • مراسم تجلیل از معلمان برگزیده اهر باحضور معاون وزیر آموزش و پرورش
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • دانایی و دارایی و تخصص اساس کار آموزش و پرورش باشد