Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای استانداری الانبار از خروج نیروهای ائتلاف ضد داعش از شهر الرطبه در این استان واقع در غرب عراق خبر داد.

به گزارش ایسنا، سلیم الکربولی، عضو شورای استانداری الانبار در گفتگویی ویژه با شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق ضمن ابراز بی‌ اطلاعی از دلایل این اقدام نیروهای آمریکایی، اظهار کرد: رئیس کمیته امنیتی شورای شهر الرطبه به ما از عقب‌نشینی ناگهانی نیروهای ائتلاف ضد داعش و تیپ تاکتیکی آنها از پایگاه الولید در این شهر خبر داد و از نیروهای مسلح و مسئولان امنیتی عراق خواست به سرعت اقدامی برای پشتیبانی و تقویت یگان‌های امنیتی مستقر در این شهر در پیش بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الکربولی با اشاره به اینکه این عقب‌نشینی تاثیر منفی بر نیروهای امنیتی داخل الرطبه خواهد گذاشت، نسبت به حملات احتمالی داعشی‌ها به این شهر هشدار داد.

وی تاکید کرد: ساکنان شهرهای راوه، عانة و القائم در استان الانبار به دلیل خروج نیروهای آمریکایی نگران هستند.

یک عضو شورای استانداری الانبار نیز که نخواست نامش فاش شود، در این رابطه گفت: آنچه دقیقا رخ داده، خروج یک گروه از نیروهای آمریکایی است که در پایگاه الولید مستقر بودند، این گروه شامل ده‌ها سرباز به همراه تعدادی مشاور نظامی بود که از نیروهای امنیتی عراقی که در این شهر مستقر بودند، پشتیبانی می‌کردند، با وجود جنجالی که خروج این نیروها ایجاد کرده اما وضعیت امنیتی شهر همچنان پابرجاست و ما نیازی به این نیروها نداریم.

این منبع افزود: نگرانی‌های ساکنان الرطبه پس از آن شکل گرفت که داعش اعلامیه‌های تهدیدآمیزی را در شهر منتشر کرد.

در همین حال، عذال الفهداوی، عضو شورای استانداری الانبار به روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط تاکید کرد: تیپ تاکتیکی که به همراه نیروهای آمریکایی از منطقه الرطبه خارج شدند، تیپی انتقالی بودند که در هیچ مکانی مستقر نمی‌شوند اما خروج آنها نیازمند تقویت امنیت منطقه با یگان‌های نظامی حرفه‌ای است، چرا که این مناطق بیابانی و گسترده بوده و به یک همکاری نظامی ویژه نیاز است، یک تیپ از نیروهای وضعیت فوق‌العاده جایگزین آنها شده‌اند و آنها تامین امنیت منطقه را بر عهده خواهند گرفت.

گروه‌های حشد شعبی عراق همواره با حضور نیروهای آمریکایی که تعداد آنها به ۵۲۰۰ تن می‌رسد، مخالف بوده‌ و خواستار خروج این نیروها هستند.

همزمان با این تحولات ماجرای بازداشت محمود الفلاحی، فرمانده عملیات الانبار به اتهام همکاری با اطلاعات نظامی آمریکا دوباره مطرح شده است.

الکربولی در این رابطه گفت که معتقد است "بازداشت الفلاحی تاثیر منفی بر روند جمع‌آوری اطلاعات هوایی گذاشته است، چراکه الفلاحی شخصا در مورد مخفی‌گاه‌های داعش در مناطق الحسینیات، الطبعات و وادی حوران این کار را انجام می‌داد".

این عضو شورای استانداری الانبار با اشاره به تاثیر این اقدام بر فعالیت‌های نظامی در این منطقه حساس و هم‌مرز با سوریه و اردن گفت: از حدود دو هفته قبل به دلیل تنش‌های به وجود آمده، هیچ‌گونه عملیات نظامی در این منطقه انجام نشده است، مساله‌ای که می‌تواند باعث افزایش روحیه داعشی‌هایی شود که در مناطق نزدیک به نوار مرزی حضور دارند و منتظر فرصتی برای حضور مجدد هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عراق ائتلاف ضد داعش استان الانبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۱۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تونل‌های تا ۱۵طبقه زیرزمین به حماس اجازه می‌دهد پابرجا بماند | رهبران ارشد حماس کجا هستند؟

به گزارش همشهری آنلاین، نیویورک‌تایمز نوشت: مسئولان امریکایی افزودند: «علیرغم خسارات سنگینی که حماس متحمل شده است، بخش بزرگی از رهبران ارشد آن در غزه همچنان در جای خود هستند و در شبکه وسیعی از تونل‌ها و مراکز عملیات زیرزمینی پنهان شده‌اند و آنها تصمیم‌گیرندگان مذاکرات توافق تبادل اسرا هستند.»

به گفته مقامات اسرائیلی و آمریکایی، شبکه تونل صدها مایل در نقاطی تا ۱۵ طبقه زیر زمین امتداد دارد.

اسرائیل نتوانست تونل‌هایی را که حماس سال‌ها صرف ساخت آن‌ها کرده بود، ویران کند، اما مقامات اسرائیلی می‌گویند که کنترل بیشتر نقاط کلیدی – مجتمع‌های استراتژیک زیرزمینی که حماس برای فرماندهی نیروهایش از آن‌ها استفاده می‌کرد، را به دست گرفته‌اند.

این روزنامه آمریکایی توضیح می‌دهد: «اگرچه عملیات نظامی اسرائیل در غزه منجر به تضعیف حماس، کشته شدن هزاران نفر از اعضای آن و ترور حداقل یک فرمانده ارشد نظامی آن شد، اما تل آویو به اهداف اولیه خود در جنگ دست پیدا نکرد و اسرا آزاد نشده و حماس کاملا نابود نشده است.»

به نوشته نیویورک تایمز، «جنگ برای اسرائیل گران تمام شد، زیرا ارتش علاوه بر گرسنگی دادن گسترده در غزه، تعداد زیادی از غیرنظامیان فلسطینی و شماری از امدادگران را کُشت که منجر به محکومیت گسترده‌ای در سراسر جهان شد.»

علاوه بر این، نیویورک تایمز گزارش داد: «بر اساس ارزیابی سالانه امنیتی منتشر شده در ماه مارس، سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در توانایی اسرائیل برای نابودی واقعی حماس تردید دارند، اسرائیل احتمالاً برای سال‌های آینده با مقاومت مسلحانه مستمر حماس مواجه خواهد شد. ارتش برای نابود کردن زیرساخت‌های زیرزمینی حماس که به عناصر جنبش اجازه می‌دهد پنهان شوند، قدرت خود را بازیابند و نیروهای اسرائیلی را غافلگیر کنند، مبارزه خواهد کرد.»

علاوه بر این، این روزنامه آمریکایی نوشت: «تل‌آویو و حماس در حال آماده‌سازی خود برای عملیات بزرگ‌تر در شهر رفح به عنوان آخرین پایگاه حماس هستند، وضعیت نامشخصی درباره بعد از عملیات رفح وجود دارد. ممکن است پس از رفح، با سؤالاتی در مورد اینکه چه کسی بر غزه حکومت خواهد کرد و مسئول تأمین امنیت در نوار بعد از جنگ خواهد بود، رو به رو شویم.»

ارتش اسرائیل بر این باور است که چهار گردان از نیروهای حماس در رفح مستقر هستند و هزاران جنگجوی دیگر به همراه بیش از یک میلیون غیرنظامی به آنجا پناه برده‌اند.

مقامات نظامی آمریکایی می‌گویند اسرائیل باید طرح خود را شبیه به محاصره موصل عراق در سال ۲۰۱۷ توسط نیروهای عراقی و نیروی هوایی آمریکا ترسیم کند؛ جایی که یک میلیون نفر از ساکنان آن قبل از حمله از شهر تخلیه شده بودند. در این حمله حداقل ۳۰۰۰ غیرنظامی کشته شدند.

به نوشته این روزنامه، برنامه‌ریزان نظامی آمریکایی از اسرائیل می‌خواهند که حملات متمرکزی را به مواضع حماس انجام دهد، اما این امر باید پس از انتقال غیرنظامیان از رفح انجام شود

کد خبر 846703 منبع: شفقنا برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • تعرض نیروهای امنیتی به دانشجویان حامی فلسطین در قاهره
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • تونل‌های تا ۱۵طبقه زیرزمین به حماس اجازه می‌دهد پابرجا بماند | رهبران ارشد حماس کجا هستند؟
  • ابواسماعیل به هلاکت رسید؛ انهدام مخفیگاه داعش