Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای عالی سیاسی یمن روز یکشنبه با تاکید بر حفظ امنیت در دریای سرخ اعلام کرد که به هرگونه تشدید تنش در مرزهای ساحلی پاسخ داده خواهد شد.به گزارش بلاغ،شورای عالی سیاسی یمن روز یکشنبه طی جلسه‌ای به ریاست «مهدی المشاط» رئیس این شورا بر امنیت دریای سرخ به خصوص در شرایط بحرانی منطقه تاکید کرد.

به گزارش شبکه «المسیره»، وی به کشورهای متجاوز به یمن درباره هرگونه تشدید تنش‌ها در مرزها و خطوط ساحلی هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شورای عالی سیاسی یمن از جامعه بین‌الملل خواست تا در راستای برداشته شدن محاصره این کشور و در راس آن محاصره دریایی و جلوگیری از رسیدن غذا و کشتی‌های تجاری به بنادر یمن از جمله بندر الحدیده تلاش کند.

شورای عالی سیاسی یمن بر موضع ثابت خود در قبال صلح و روند سیاسی که طی آن حق حاکمیت، استقلال و وحدت یمن حفظ شود تاکید و از تلاش‌های فرستاده سازمان ملل در امور یمن برای تحقق صلح استقبال کرد.(جزئیات بیشتر)

شورای عالی سیاسی یمن همچنین به اخبار اخیر درباره عقب نشینی نیروهای یکی از کشورهای متجاوز به یمن اشاره و اعلام کرد که واقعیت‌های میدانی خلاف این موضوع را نشان می‌دهد.(جزئیات بیشتر)

این نهاد سیاسی یمن به توطئه‌های خطرناکی که برخی از کشورهای متجاوز در استان‌های جنوبی یمن در پیش گرفته‌اند اشاره و اعلام کرد که این اقدامات با هدف تجزیه یمن و ایجاد اختلاف و تفرقه میان ملت یمن صورت می‌گیرد.

جنگ ائتلاف سعودی و اماراتی علیه یمن وارد چهارمین سال خود شده است؛ جنگی که ریاض آن را به بهانه حمایت از دولت مستعفی به راه انداخت و در ابتدا اعلام کرد که در عرض چند هفته به کار انصارالله یمن پایان خواهد داد.

 ائتلاف سعودی و اماراتی طی این مدت از رسیدن به اهداف خود ناکام مانده و مجبور شده است از ارتش‌های اجاره‌ای و نظامیان مزدور نه‌تنها در یمن بلکه در داخل عربستان و برای حراست از مرزهای جنوبی این کشور استفاده‌کند. بنابر اذعان معاون شورای نظامی سودان، ۳۰ هزار نظامی این کشور در کنار ریاض علیه یمن می‌جنگند.

از سوی دیگر، در پی تحولات منطقه و توجه افکار عمومی جهان به تبعات وخیم جنگ ابوظبی و ریاض علیه یمن و کشتار مردم این کشور (مطابق آخرین آمار غیررسمی ۵۰ هزار کشته از غیرنظامیان) می‌رود که این ائتلاف عربی از هم گسسته شود؛ چرا که مقام‌های اماراتی گزارش‌های اخیر در مورد کاهش نیروهای امارات در یمن را تأیید کرده‌اند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۱۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فعال ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  دوازدهمین اجلاس بین‌المللی مقامات عالی امنیتی و نیز نشست کاری کشور‌های عضو گروه بریکس با حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی در سن‌پترزبورگ روسیه برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سن‌پترزبورگ، دوازدهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی کشور‌ها در امور امنیتی، مقامات سیاسی و دفاعی ۱۰۶ کشور جهان و نشست کاری گروه بریکس روز چهارشنبه با حضور هیات جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
این اجلاس که با سخنرانی ویدئویی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، در شهر سن‌پترزبورگ کار خود را آغاز کرد.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با اشاره به نقش مخرب قدرت‌های غربی در تشدید بی‌ثباتی گفت: برخی کشور‌ها با تجهیز، تسلیح، کمک اطلاعاتی و حمایت مالی از تروریست‌ها، بدنبال تشدید بی‌ثباتی، نفرت‌پراکنی قومی و مذهبی و تضعیف کشور‌های مستقل هستند.
پوتین افزود: حمله تروریستی به کروکاس‌سیتی مسکو نمونه بارز استفاده ابزاری از تروریسم بود.
نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی روسیه نیز یکجانبه‌گرایی را آفت دنیای امروز برشمرد و گفت: همه ما باید برای ایجاد نظم جدید چندقطبی در جهان تلاش کنیم، چون در چنین شرایطی امنیت و منافع اکثریت کشور‌ها تامین خواهد شد.
پاتروشف تاکید کرد: در این مسیر، روسیه با همکاری‌های کشور‌های مستقل، از جمله ایران و چین، گام‌های موثری برداشته است.
علی اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در نشست نوبت صبح که با موضوع «تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چندقطبی، تهدید‌ها و فرصت‌ها» برگزار شد، پیشنهادات و راهکار‌های عملی جمهوری اسلامی ایران برای ارتقاء امنیت، بویژه در حوزه سایبری ارائه کرد.
نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، همچنین ضمن شرکت در نشست مقامات عالی امنیتی کشور‌های عضو بریکس که در حاشیه اجلاس امنیتی سن پترزبورگ برگزار شد، سخنرانی کرد.
شرکت کنندگان در این نشست، بر توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و امنیتی و خصوصا تقویت چند جانبه گرایی در عرصه بین‌المللی تاکید کردند.
در این نشست که به میزبانی دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه برگزار شد، دبیران شورای امنیت ملی و مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران، چین، برزیل، آفریقای جنوبی، هند، مصر، اتیوپی و امارات متحده عربی حضور داشتند.
هیات اعزامی کشورمان با حضور فعال در نشست‌های جانبی این اجلاس؛ دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در موضوعات مهم امنیتی در منطقه و جهان را تبیین و تشریح خواهند کرد.
محور‌های کلیدی اجلاس سن‌پترزبورگ
قرار است در این نشست موضوعاتی ازجمله مقابله با یکجانبه‌گرایی، مبارزه با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، مهاجرت‌های غیرقانونی و دفاعی غیر نظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
در اجلاس دو روزه سن‌پترزبورگ، همچنین چهار نشست با عناوین " تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی (تهدید‌ها و فرصت ها)، حفظ هویت ملی و ارزش‌های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی، همکاری‌های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی و " مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی" برگزار می‌شود.
درحاشیه این اجلاس نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی؛ فناوری‌های پیشرفته؛ امنیت اطلاعات و مقابله با چالش‌های جدید و انرژی هسته‌ای نیز برپا شده است.

 

 


۱-ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه
۲-نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی روسیه
۳-علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
----

دیگر خبرها

  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • خلیل الحیه، از رهبران حماس: آماده آتش‌بسی 5 ساله با اسرائیل هستیم/ حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است
  • حضور فعال ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره مزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؟
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت
  • هشدار مسکو در مورد پیامدهای خطرناک رزمایش‌های ناتو نزدیک مرزهای روسیه