Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@05:11:53 GMT

سیاست مازندران در زمینه گردشگری چیست؟

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۱۸۵۲

سیاست مازندران در زمینه گردشگری چیست؟

رییس کار گروه تخصصی گردشگری اتاق فکر توسعه مازندران گفت: مازندران سیاست خاصی در حوزه گردشگری نداشته و تمامی برنامه ها کاملا خود جوش است، سیاست گردشگری مبتنی بر فضای طبیعی و فاصله نزدیکی با پایتخت است که گردشگر به سمت این استان می آید.

مهدی رمضان زاده در گفت‌وگو با ایسنا مازندران، با بیان اینکه سیاست گردشگری در مازندران از سوی نهادهای متولی به خوبی کار نشده است و فعالیت صورت گرفته نیز به صورت مقطعی بوده است، اظهار کرد: متاسفانه سیاست های گردشگری در استان‌هایی چون اصفهان، یزد، مازندران، کرمان و غیره دقیقا مانند یک الگو در قالب یک آیین نامه اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مازندران سیاست خاصی در حوزه گردشگری نداشته و تمامی برنامه ها کاملا خود جوش است، سیاست گردشگری مبتنی بر فضای طبیعی و فاصله نزدیکی با پایتخت است که گردشگر به سمت این استان می آید.

رییس کار گروه تخصصی گردشگری اتاق فکر توسعه مازندران با تاکید بر اینکه این استان به لحاظ بوم گردی نمی تواند از سایر استان ها بالاتر باشد، چرا که مطالعه ای در این بخش صورت نگرفته است، گفت: به طور مثال کرمان در زمینه میراث، جاذبه های گردشگری پررنگی دارد یا میراث جهانی کویر لوت که امسال سومین سال ثبت جهانی آن است در یک فاصله ۱۳۲ کیلومتری و یک پهنه ۶۰ کیلومتری یک فضای جغرافیای وسیع را با توجه به المان های منحصر به فرد که در این مسیرها ها مانند کلوت ها و لتگاه ها سازمان جهانی یونسکو ثبت کرده است.

رمضان زاده ادامه داد: نمی توان گفت چون امسال جنگل های هیرکانی ثبت ملی شده است یا دریا در مازندارن در کنار جنگل وجود دارد، جاذبه بیشتری داریم و این استان نسبت به سایر استان ها از نظر صنعت گردشگری بالاتر است.

مدیر گروه جهانگردی دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: کرمان در حوزه گردشگری بین المللی جاذبه زیادی دارد اما مازندران از لحاظ کمیت، گردشگر بیشتری دارد و این کمیت از اقلیم مناسب، نزدیکی پایتخت، جنگل و کوه است.

رییس کار گروه تخصصی گردشگری اتاق فکر توسعه مازندران یادآور شد: زمانی که در گردشگری سیاست گذاری می شود به دلیل میان رشته ای بودن باید نهادهای محیط زیست، منابع طبیعی، دانشگاه ها، اماکن و شهرداری ها در کنار میراث فرهنگی قرار گیرند.

رمضان زاده گفت: میراثی که به لحاظ جایگاه قانونی وضعیت ضعیف تری نسبت به این نهادها داشته باشد انرژی زیادی باید صرف همراهی کردن این نهادها کند و این یکی از آسیب های اساسی است.

مدیر گروه جهانگردی دانشگاه مازندران با بیان اینکه جایگاه گردشگری در کشور مشخص است، تصریح کرد: درست است که ما ادعا می کنیم اقتصاد گردشگری مازندران در جایگاه نخست قرار دارد اما آمارها نشان دهنده این است که وضعیت اشتغال در کشاورزی و صنعت استان ما کمتر از گردشگری نیست.

وی افزود: می توان گفت گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت می تواند جزء اقتصاد اول شود که نیازمند مطالعه، کار، آمارگیری و دیتا بانک های دقیق همراه با همکاری نهادهایی که به ساماندهی گردشگری مازندران بینجامد، است.

رمضان‌زاده بیان کرد: گردشگری مازندران از روستاهای گلوگاه آغاز شده وتا بالا اشکور از ارتفاعات رامسر ادامه دارد که متاسفانه پایش سراسری در زمینه ظرفیت های موجود گردشگری در استان صورت نگرفته است.

رییس کار گروه تخصصی گردشگری اتاق فکر توسعه مازندران با اشاره به اینکه ما در گردشگری یک منبع و یک جاذبه داریم که شاید مازندران دارای منابع خیلی خوب باشد اما این منابع الزاما به معنای جاذبه نیست، اظهار کرد: جاذبه تعریف علمی دارد و به معنای اینکه بر روی آن کار شده، زیر ساخت ها مهیا شد و بحث زیست محیطی، اقامتگاه های در فاصله، میدان دید، برند، تبلیغات بازار و نیروی انسانی آن آماده است.

رمضان زاده خاطرنشان کرد: پروژه موفقی در زمینه گردشگری که کل استان را پوشش دهد، مبتنی بر افراد و سیاست های کلان است و پیشنهادات مطرح شده از سوی نهاد یا شهرداری ها نظامند نیست.

مدیر گروه جهانگردی دانشگاه مازندران افزود: اگر جامعه گردشگری استان یا حتی سیاست های مازندران در زمینه گردشگری مکتوب شود می توان ادعا کرد که در کمی از زمینه مثلا در بحث عدالت جلوی آسیب ها گرفته می شود.

وی در ادامه تاکید کرد: بازدید از منابعی مانند جنگل یا دریا در مازندران برای گردشگری کافی نبوده و باید سیاستی مبتنی بر انگیزه، دانستن سلیقه گردشگر و شناساندن بازار است که نیازمند مطالعات عمیق بوده است.

رییس کار گروه تخصصی گردشگری اتاق فکر توسعه مازندران گفت: ما به لحاظ مقوله اندیشه ایدر گردشگری مازندران کار نکردیم اگر سیاستی مانند سند آمایش استان که نوشته شد مهم است که ببینیم سند گردشگری چگونه نوشته شده است.

رمضان زاده با بیان اینکه ما مبانی اندیشه ای گردشگری در دنیا را مطالعه نکردیم و مقوله گردشگری یک مقوله وارداتی است، افزود: هنوز ادبیات گردشگری ما قوی نیست بنابراین از لحاظ علمی به دانشگاه های بزرگ دنیا وابسته ایم و این وابستگی در حد دانشگاه باقی مانده است.

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال تبلیغات صنعت گردشگری گردشگری استان محیط زیست قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۱۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۳۸ هزار داوطلب آزمون سراسری از فردا در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم ریاضی و علوم انسانی در حوزه‌های امتحانی آغاز می‌شود.

نماینده سازمان سنجش در مازندران گفت: ۳۸ هزار و ۵۱۰ داوطلب مازندرانی در نوبت اول آزمون سراسری دانشگاه‌ها شرکت می‌کنند.

عباس نژاد افزود: نوبت اول آزمون سراسری دانشگاه‌ها روز‌های پنجشنبه ۶ و جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ همزمان با سراسر کشور در ۱۷ شهرستان و ۱۹ حوزه امتخانی در استان برگزار می‌شود.


وی خاطر نشان کرد: در آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی که صبح فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود ۵ هزار و ۲۸۸ داوطلب مازندرانی شرکت دارند در ازمون گروه علوم انسانی هم که صبح فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت برگزار می‌شود ۱۰ هزار و ۷۵۳ داوطلب مازندرانی شرکت می‌کنند.

نماینده سازمان سنجش در مازندران تصریح کرد: آزمون گروه آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی عصر فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت برگزار خواهد شد. در گروه هنر یک هزار و ۷۱۰ داوطلب و در گروه زبان‌های خارجی ۳ هزار و ۳۲۷ داوطلب از مازندران حضور خواهند داشت.

عباس نژاد خاطر نشان کرد: در آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی که صبح جمعه ۷ اردیبهشت در حوزه‌های امتحانی برگزار خواهد شد ۱۷ هزار و ۴۳۲ داطلب مازندرانی در جلسه آزمون حاضر خواهند شد.

وی افزود: ۶۰ درصد داوطلبان مازندرانی در مرحله اول آزمون سراسری زن و ۴۰ درصد مرد هستند.

به گفته وی کارت شرکت در نوبت اول آزمون سراسری به‌همراه راهنمای شرکت در آزمون از روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه در سامانه جامع آزمون سراسری در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور برای مشاهده و پرینت فعال شد.

داوطلبان باید با ورود به کارپوشه خود از طریق درج کدملی/ شناسه یکتا و رمز عبور یک نسخه پرینت از راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه کنند.
داوطلبانی که در ۲ گروه آزمایشی شامل یک گروه آزمایشی اصلی (علوم ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی) به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی متقاضی شده‌اند دارای ۲ کارت هستند.
برای داوطلبانی که برای پذیرش در آزمون پذیرش دانشجو- معلم اعلام علاقه مندی کرده‌اند نیز در گروه آزمایشی مربوطه منحصراً یک کارت ورود به جلسه منتشر شده است. این دسته از داوطلبان باید علاوه بر پاسخگویی به دفترچه‌های سؤالات آزمون اختصاصی مربوط به گروه آزمایشی انتخابی، به دفترچه سوالات اختصاصی آزمون پذیرش دانشجو- معلم نیز پاسخ دهند.



آدرس ﻣﺤﻞ رﻓﻊ ﻧﻘﺺ کارت ﺷﺮکﺖ در آزﻣﻮن ﺣﻮزه ﺧﻮاﻫﺮان و ﺑﺮادران آزﻣﻮن ﺳﺮاﺳﺮی ۱۴۰۳ ﻧﻮﺑﺖ اول در اﺳﺘﺎن ﻣﺎزﻧﺪران:

ﺳﺎری: ﺑﻠﻮار ﺧﺰر- ﺧﯿﺎﺑﺎن ﺷﻬﯿﺪ ﻣﻄﻬﺮی (ﻃﺒﺮﺳﺘﺎن) - دانشکده فنی اﻣﺎم ﻣﺤﻤﺪﺑﺎﻗﺮ (ع)
آﻣﻞ: ﻣﯿﺪان ﻗﺎﺋﻢ- ﺧﯿﺎﺑﺎن ﻃﺎﻟﻘﺎنی- اﺑﺎذر ۳۵- دانشگاه تخصصی ﻓﻨﺎوری ﻫﺎی ﻧﻮﯾﻦ آﻣﻞ
ﺑﺎﺑﻞ: ﺧﯿﺎﺑﺎن ﺷﺮیعتی- دانشگاه صنعتی نوشیروانی ﺑﺎﺑﻞ
ﺑﻨﺪپی شرقی و کلاردشت - آﻣﻮزش و پرورشﺣﻮزه ﺧﻮاﻫﺮان و ﺑﺮادران: ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ آﻣﻮزش و پرورش ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ذﯾﺮﺑﻂ
ﺑﺎﺑﻠﺴﺮ: ﺧﯿﺎﺑﺎن پاسداران- ﺳﺎزﻣﺎن مرکزی دانشگاه ﻣﺎزﻧﺪران
ﺑﻬﺸﻬﺮ: کیلومتر ۳ ﺟﺎده درﯾﺎ دانشگاه ﻋﻠﻢ و ﻓﻨﺎوری ﻣﺎزﻧﺪران
تنکابن: ﺟﻨﺐ ﻧﯿﺮوی اﻧﺘﻈﺎمی ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن - ﻣﺠﺘﻤﻊ دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ تنکابن
ﺟﻮﯾﺒﺎر: ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺳﺎحلی چپکرود- دانشگاه آزاد اﺳﻼمی جویبار
چالوس: ﺧﯿﺎﺑﺎن ۱۷ ﺷﻬﺮﯾﻮر - دانشکده ﻣﯿﺮاث ﻓﺮﻫﻨگی، ﺻﻨﺎﯾﻊ دستی و گردشگری چالوس
راﻣﺴﺮ: ﺑﻠﻮار ﺷﻬﯿﺪ ﻋﺒﺎس ﻣﻔﺮد- دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ راﻣﺴﺮ
ﺳﻮادکوه: پل ﺳﻔﯿﺪ - دو راهی آﻻﺷﺖ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﻣﺮکزی دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ ﺳﻮادکوه
ﻗﺎﺋﻢﺷﻬﺮ: کیلومتر ۷ ﺟﺎده ﻧﻈﺎمی- دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ ﻗﺎﺋﻢ ﺷﻬﺮ
ﻣﺤﻤﻮد آﺑﺎد: ﺧﯿﺎﺑﺎن آزادی-ﺑﻠﻮار ﺷﻬﺪای نفتکش - دانشکده فنی و ﺣﺮﻓﻪ‌ای ﻣﺤﻤﻮدآﺑﺎد
نکا: کیلومتر ۶ ﺟﺎده نکا – ﺑﻬﺸﻬﺮ، دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ نکا
ﻧﻮر: اﺑﺘﺪای ﺟﺎده چمستان - دانشگاه آزاد اﺳﻼمی واﺣﺪ ﻧﻮر
نوشهر: ﺧﯿﺎﺑﺎن ۱۷ ﺷﻬﺮﯾﻮر- دانشکده ﻣﯿﺮاث ﻓﺮﻫﻨگی، ﺻﻨﺎﯾﻊ دستی و گردشگری چالوس

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت
  • برگزاری با کیفیت کنکور مورد توجه دولت سیزدهم است
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در مازندران
  • آغاز ماراتن علمی ۳۸ هزار داوطلب آزمون سراسری در مازندران
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • رقابت ۳۸ هزار داوطلب آزمون سراسری از فردا در مازندران
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد