Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@21:56:36 GMT

وزش باد‌های ۱۲۰ روزه در سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۲۵۳۶

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان به طور متداول در منطقه جریان دارد و روز گذشته سرعت باد در این منطقه ۷۰ کیلومتر بر ساعت و میزان دید ۵۰۰۰ متر ثبت شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آزادمنش افزود: پیش بینی شده است از امروز بر سرعت باد در منطقه سیستان افزوده شود که شدت باد موجب خنکتر شدن ۳ تا ۴ درجه‌ای دما در شمال استان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اثر تداوم وزش باد در این منطقه، اواخر هفته بر میزان غلظت گرد و غبار و ریزگرد‌ها افزوده خواهد شد.

همچنین رئیس گروه تحقیقات هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: بررسی داده‌های هواشناسی نشان می‌دهد که سیستان و بلوچستان در خرداد امسال پرگردوغبارترین استان کشور بوده است.

اله بخش ریگی افزود: سیستان و بلوچستان در خرداد ماه امسال بیشترین تعداد روز‌های همراه با یکی از پدیده‌های خاکدار کاهنده دید افقی به زیر ۱۰۰۰ متر و ۵۰۰۰ متر کشور را داشته است.

وی ادامه داد: وزش باد‌های ۱۲۰ روزه و وجود چشمه‌های تولید گردوغبار متعدد از مهمترین عوامل تشکیل دهنده پدیده‌های خاکدار در استان هستند.

رئیس گروه تحقیقات هواشناسی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه وزش باد‌های ۱۲۰ روزه از نیمه‌های فصل بهار هر سال در نوار شرقی کشور آغاز می‌شود و تا مهرماه ادامه می‌یابد، ادامه داد: امسال در خرداد ماه بیشینه سرعت وزش این باد‌ها به ۳۲ متر بر ثانیه معادل ۱۱۵ کیلومتر بر ساعت رسید و گردوغبار حاصل دید افقی در محدوده وسیعی از این استان و برخی نواحی کشور‌های همسایه را فرا گرفت.

ریگی گفت: با این وجود بررسی‌ها نشان می‌دهد که وقوع پدیده‌های خاکدار با محدودیت دید افقی کمتر از ۵۰۰۰ متر در خرداد امسال نسبت به سال گذشته در سیستان و بلوچستان و برخی استان‌های کشور کاهش یافته است.

وی ادامه داد: در خرداد امسال ۱۷ روز پدیده خاکدار از ایستگاه هواشناسی زابل در شمال استان گزارش شد. اما سال گذشته در زمان مشابه تعداد روز‌های همراه با یکی از پدیده‌های خاکدار در این شهر به ۲۲ مورد رسیده بود.

رئیس گروه تحقیقات هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بررسی‌های بلندمدت مرکز ملی خشکسالی سازمان هواشناسی نشان می‌دهد که به طور معمول سیستان و بلوچستان در خردادماه، پرگردوغبارترین استان کشور به لحاظ وقوع پدیده‌های خاکدار با محدودیت دید کمتر از ۵۰۰۰ متر است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بادهای ۱۲۰ روزه وزش باد شدید حمید بقایی بنیاد مستضعفان کمیته امداد مرتضی بختیاری پرویز فتاح رحیمی جهان آبادی محاکمه نجفی کریمی قدوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • سیستان بارانی شد