Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین خوشایند صبح دوشنبه در نشستی با اصحاب رسانه بیان کرد: طی سال گذشته در بخش دولتی در کارگاه های ثابت، زندان، پادگان ها، عشایر و روستا بیش از سه میلیون و ۶۳۶ هزار و ۷۷۷ نفر ساعت برای ۲۲ هزار و ۲۱۱ هزار نفر دوره اجرای آموزش داشته ایم.

وی با بیان اینکه در سال جاری هم برای هشت هزار و۸۷۴ نفر دوره ارائه آموزش داشته ایم، افزود: بر اساس آمارها در سطح کشوری در بخش دولتی آموزش های فنی و حرفه ای برای هر نفر ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ ساعت و در خراسان جنوبی ۴.۷ ساعت ارائه می شود.

خوشایند از فعایت ۱۷۸ آموزشگاه آزاد در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: طی سال گذشته در این آموزشگاه ها قریب به یک میلیون و ۶۳۸ هزار نفر آموزش های مهارت آموزی ارائه شده است.

مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین در چهار ماهه سال جاری ۳۹۰ هزار نفر ساعت آموزش داشته ایم که نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد افزایش داشته است.

خوشایند اظهار کرد: در مجموع از سال گذشته تاکنون در بخش دولتی و آزاد آموزش های فنی و حرفه ای برای ۳۰ هزار نفر دوره ارائه شده است.

وی بیان کرد: طی سال گذشته ۳۲ هزار و ۸۲۶ نفر در آزمون های فنی و حرفه ای شرکت کرده اند که از این تعداد ۲۰ هزار و ۳۷۵ نفر موفق به اخذ گواهینامه مهارت شده اند.

درآمد زایی ۷۲۰ میلیونی برای دولت

خوشایند با اشاره به به دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته بیان کرد: طی این مدت ۷۲۰ میلیون تومان درآمد از طریق فنی و حرفه ای به خزانه دولت واریز شده است.

وی با اشاره به طرح کارآموزی در محیط کار واقعی بیان کرد: طی سال ۹۷ تعهد این طرح در استان ۵۸۰ نفر بوده که برای ۶۳۲ نفر آموزش داشته ایم.

خوشایند اظهار کرد: همچنین در سال گذشته در راستای اجرای طرح قرارگاه مهارت آموزی برای نیروهای مسلح سه هزار و ۴۹۰ نفر از سربازان وظیفه استان در دوره های مهارت آموزی شرکت کرده و موفق به اخذ گواهینامه مهارت شده اند.

مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی بیان کرد: تعهد ما در سال جاری اجرای آموزش برای چهار هزار و ۱۱۶ نفر بوده که تاکنون برای ۹۰۷ نفر اجرایی شده و مابقی تا پایان سال برگزار خواهد شد.

وی به روز رسانی تجهیزات کارگاه های فنی حرفه ای در ۹۳ مورد با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان، استفاده از کمک های بلاعوض ژاپن برای تجهیز چهار کارگاه در درمیان و بیرجند و ایجاد مرکز بین کارگاهی کویر تایر را از جمله اقدامات انجام شده عنوان کرد.

تکمیل پروژه ها نیازمند ۴ میلیارد تومان اعتبار

خوشایند ادامه داد: اجرای دوره آموزشی برای بیش از چهار هزار نفر از مددجویان بهزیستی، اجرای آموزش برای ۲۱۶ نفر از اتباع خارجه و اجرای طرح ایران مهارت در مدارس از دیگر اقدامات سال گذشته است.

وی با اشاره به پروژه های عمرانی در دست احداث بیان کرد: احداث مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران طبس نیازمند یک میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین احداث مرکز آموزش فنی و حرفه ای زیرکوه نیازمند سه میلیارد تومان است.

خوشایند بیان کرد: سه پروژه شامل پروژه توسعه مرکز بیرجند، سوله کارگاهی مرکز فردوس و احداث مرکز آموزش فنی و حرفه ای قاین تا یک ماه آینده به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد: برای اجرای این سه پروژه تاکنون بالغ بر دو میلیارد و ۱۹۳ میلیون تومان هزینه شده و برای اتمام نیازمند ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار است.

اجرای ۱۶۵ برنامه در هفته مهارت

خوشایند اجرای طرح مهارت آموزی دوگانه آموزش و کار را از برنامه های پیش رو دانست و گفت: در راستای اجرای این طرح فرد همزمان با فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای به یک بنگاه اقتصادی معرفی می شود تا بخشی از آموزش ها را در محیط واقعی کار مهارت آموزی داشته باشد.

وی طرح آموزش تلفیقی کارگاهی و الکترونیکی را از دیگر برنامه های پیش بینی شده دانست و افزود: همچنین در این طرح کارآموز بخشی از آموزش ها را در منزل و بخشی را در کارگاه های فنی و حرفه ای می آموزد.

خوشایند با بیان اینکه اجرای طرح مهارت آموزی ویژه از دیگر برنامه های سال جاری است، گفت: طرح کارآفرینی مهارت بنیان با هدف توانمند سازی و افزایش خودباوری فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار اجرا خواهد شد.

مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی بیان کرد: طی هفته ملی مهارت بیش از ۱۶۵ برنامه در ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی برگزار می شود.

افتتاح ۲۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای

وی گفت: برگزاری تور رسانه ای ا، کارگاه ها، افتتاح همزمان ۲۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای، برپایی کافه مهارت، برگزاری مسابقه عکاسی «شهروند ماهر» در بیرجند و فردوس و برگزاری المپیاد مهارت برای زندانیان از جمله برنامه های پیش بینی شده است.

خوشایند ادامه داد: برپایی میز خدمت در نماز جمعه ها در شهرستان ها، برگزاری مسابقات ورزشی برای پرسنل، دیدار با مسئولان، بازدید از کارگاه ها، برگزاری مراسم ملی شش مرداد و تجلیل از برترین های فنی و حرفه ای در مراسم از دیگر برنامه های این هفته است.

وی اظهار کرد: فنی و حرفه ای استان طی سال گذشته رتبه برتر حقوق شهروندی، رتبه دوم در طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی و کسب و رتبه برتر جشنواره شهید رجایی را کسب کرده است.

کد خبر 4673035

منبع: مهر

کلیدواژه: بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۴۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان