Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیوندای سوناتای هیبریدی 2020، با طیف وسیعی از فناوری‌های حرکتی و پنل خورشیدی روی سقف ارائه می‌شود. این پنل خورشیدی قادر به شارژ باتری‌های این خودرو خواهد بود.

به گزارش گروه خودروی عصر ایران به نقل از "کارگاید"، این پنل خورشیدی در حالت پارک و در فضای خارجی قادر به شارژ باتری خودرو خواهد بود.

براساس ادعای هیوندای، اگر این خودرو حدود 6 ساعت در روز زیر نور مستقیم خورشید قرار گیرد، سوناتا از طریق پنل‌های خورشیدی شارژ شده و بیش از 1300 کیلومتر پیش می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوناتای 2020 با سیستم جدید "کنترل تغییر فعال"  (ASC) ارائه خواهد شد که در اصل یک فناوری پیشرفته برای کارایی و بهره‌وری در سیستم انتقال نیرو است. ASC نه تنها قابلیت عملکردی و شتاب خودرو را بهبود می‌بخشد، بلکه باعث کاهش مصرف سوخت نیز می‌شود. در این سیستم انتقال قدرت، اصطکاک کمتر شده و خودرو چابک‌تر نشان می‌دهد.

سوناتای هیبریدی قدرت خود را از یک موتور 2 لیتری بنزینی دریافت می‌کند که با گشتاور 188 نیوتن‌متر قدرتی حدود 150 اسب‌بخار دارد. این موتور در هماهنگی با یک سامانه انتقال قدرت 6 سرعته خودکار هیبریدی و یک موتور الکتریکی توان بیشتری را برای خودرو رقم می‌زند. با این وجود مجموعه قدرت این خودرو کمتر از یک تویوتا کمری 214 اسب‌بخاری است.

از آنجایی که این خودرو یک نمونه هیبریدی است، هیوندای میزان مصرف سوخت آن را 5 لیتر در هر 100 کیلومتر عنوان کرده است. این نسخه از خودرو روی رینگ‌های 16 اینچی سوار شده‌اند.

نسخه 2020 سوناتا یک خودروی بزرگ است و طول آن به 4.9 متر می‌رسد. خودرو 1.86 متر عرض و 1.44 متر ارتفاع دارد. فاصله بین محوری خودرو نیز 2.84 متر است.

از طرفی می‌توان از موبایل به جای کلید این خودرو استفاده کرد.

این نسخه سوناتا در حال حاضر برای بازار استرالیا در نظر گرفته شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سوناتا هیبریدی سقف خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، به نظر می‌رسد که رویداد موسوم به بی‌ثباتی بزرگ که هرج و مرج را در بین سیارات ایجاد و غول‌های گازی را در مدار‌هایی که امروز می‌شناسیم مستقر کرد، بین ۶۰ تا ۱۰۰ میلیون سال پس از تولد خورشید رخ داده است. 

دانشمندان بر این باورند که سیاراتی نظیر مشتری با بی‌ثبات کردن مدار یک پیش سیاره به شکل گیری قمر زمین منجر شده باشند.

به لطف مطالعات ترکیبات و مکان انواع مختلف سیارک‌ها و دنباله‌دارها، دانشمندان دریافته‌اند که این حادثه در اوایل تاریخ منظومه شمسی رخ داده است. با این حال، هنوز پازل‌هایی درباده اینکه چگونه همه چیز دقیقاً از بین رفته یا شکل گرفته، حل نشده است.

به عنوان مثال، دانشمندان دریافته‌اند که اجرام منظومه شمسی که امروزه می‌بینیم، از جمله زمین، به دور خورشید از قرصی از گاز و غبار تشکیل شده‌اند. با این حال، برخی از آن اجرام، یعنی سیارک‌ها و دنباله‌دارها، به نظر می‌رسد که از موادی تشکیل شده‌اند که در قرص وجود نداشته‌اند. حداقل، این مواد نباید در مکان‌هایی که آن اجرام در حال حاضر در آن قرار دارند، وجود داشته باشد و منطقی‌تر است که این اجرام قبل از پراکنده شدن در نقاط دورتر به خورشید نزدیک‌تر شده باشند. 

به عبارت دیگر، همه این بررسی‌ها صورت گرفته تا نشان دهد که مشارکت مشتری در شکل‌گیری قمر زمین اهمیت زیادی داشته است.

یکی از فرضیات این است که در دوران اولیه تشکیل منظومه شمسی، برهم‌کنش‌های گرانشی بین مشتری و سیاره‌های دیگر انجام می‌شد که در نهایت منجر به تشکیل موج‌هایی در ابرمولکول‌های حاوی میلیون‌ها سیاره کوچک شد که به آرامی گرد و خاک بیشتری تشکیل دادند و در نهایت به شکل‌گیری سیاره‌ها و قمر‌ها منجر شد.

در این فرضیه، نقش سیاره مشتری بسیار مهم بوده چراکه با جذب و کشش گرانشی خود، این سیاره بزرگ منجر به کاهش سرعت چرخش ابرمولکول‌های حاوی ذرات کوچک شده و این کاهش سرعت، منجر به اتصال و ادغام این ذرات بزرگ‌تر و تشکیل شهاب‌سنگ‌ها، سیاره‌ها و حتی قمر زمین شده است.

مطالعات همچنین نشان می‌دهد که مشتری در کمک به تشکیل قمر زمین نقش مهمی ایفا کرده است و هرچه فرایند تشکیل ماه پیش می‌رفته، نقش سیاره مشتری افزایش نیز تفزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویری ترسناک از خورشید در آسمان چین؛ چه اتفاقی افتاده؟
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است
  • معرفی چری تیگو ۹ پلاگین هیبرید در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • ماه در وضعیت اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • تیگو ۹ مدل ۲۰۲۴ رسما رونمایی شد
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده