Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سربیشه از اجرای ۶ طرح توسعه در کارخانه منیزیم سربیشه خبر داد و گفت: سالانه ۷۵ هزار تن انواع فرآورده‌های نسوز قلیایی در کارخانه اکسید منیزیم سربیشه تولید می‌شود که نیاز صنایع بزرگ کشور را برطرف کرده است. ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی ملایی ظهر امروز در بازدید از کارخانه منیزیم سربیشه اظهار داشت: این واحد که بزرگترین واحد تولید اکسیدمنیزیم کشور است محصولاتی از جمله اکسید منیزیم، اکسید منیزیم سینتره، اکسید منیزیم ذوبی و انواع جرم‌های نسوز قلیایی تولید و روانه بازار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صنایع بزرگ کشور از جمله صنایع سیمان، فولاد و ذوب فلزات مهمترین مصرف کنندگان محصولات این کارخانه هستند افزود: با توجه به نیاز شدید صنایع داخلی به تولیدات کارخانه اکسیدمنیزیم عمده محصولات آن در داخل کشور مصرف می‌شود و با این وجود کشورهای چین، کره جنوبی و هلند نیز خریدار اکسید منیزیم سربیشه هستند. 

نخستین پروانه ساخت تولید اکسید منیزیم در استان خراسان جنوبی دریافت شدوزیر صنعت از کارخانه اکسید منیزیم سربیشه بازدید کرداستاندار خراسان جنوبی از کارخانه اکسید منیزیم سربیشه بازدید کرد + تصاویر

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سربیشه بیان کرد: علاوه بر400 نفری که به صورت مستقیم در کارخانه اکسید منیزیم سربیشه مشغول به کار هستند این واحد زمینه اشتغال پایدار برای افرادی که در معادن منیزیت خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان کار می‌کنند را نیز فراهم کرده است.

ملایی، توسعه زنجیره ارزش تولیدات در حوزه تولید آجرهای نسوز، نسوزهای دولومیتی و فرآوری مواد اولیه مورد نیاز به ویژه منیزیت را از مهمترین برنامه‌های توسعه‌ای این واحد در آینده اعلام کرد و گفت: امیدواریم با تحقق آن زمینه افزایش تولید، اشتغال و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های معدنی منطقه فراهم شود.

احراری مدیر کارخانه منیزیم سربیشه نیز با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها و موانع و مشکلات کارخانه بیان کرد: 6 طرح  توسعه این کارخانه در سال جاری و سال آینده با سرمایه گذاری 210 میلیارد تومان با همت نیروهای متخصص ایرانی به بهره‌بردای می‌رسد و مردم شهرستان از مزایای اشتغال آن بهره‌مند می‌شوند.

فرماندار شهرستان سربیشه نیز گفت: در سالی که به فرمایش رهبری "سال رونق تولید نامگذاری شده رسالت همه ما مسئولین تلاش برای تسهیل و برطرف کردن موانع پیش روی تولیدکنندگان، صاحبان صنایع و کارخانجات است.

وی اظهار امیدواری کرد با عنایتی که استاندار در مبحث تولید دارند و توصیه‌هایی که به همه مجموعه‌های پایین دست شده و پیگیری‌هایی که برای تولید و اشتغال صورت گرفته در سفر نزدیک ایشان به شهرستان موانع و مشکلات احصا شده این مجموعه بررسی، پیگیری و برطرف شود.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۶۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ وزیر کشور در بازدید از یکی از کارخانه‌های احیا شده در مشهد گفت: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی بیش از ۳۰۰ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و این اقدام استاندار برای حمایت از تولید تا پایان دولت، توسط ایشان باید پیگیری و ادامه پیدا کند.

احمد وحیدی افزود: این بنگاه‌های اقتصادی در حوزه صنعت «صنوف تولیدی و واحد‌های تولیدی»، معدن، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی بودند که به چرخه تولید برگشتند.

وی خطاب به نماینده عالی دولت در خراسان رضوی گفت: جای دارد استاندار خراسان رضوی با همین رویه و روش که منجر به احیای واحد‌های تولیدی شد، حمایت خود را از کارخانه‌ها تا پایان دولت ادامه دهد.

وزیر کشور افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، همه ما باید دست به دست هم دهیم تا کارنامه‌ای ماندگار از این عرصه به یادگار بگذاریم.

دیگر خبرها

  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد