Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، قاسمی نژاد پیش از ظهر امروز در جلسه تولید و ساماندهی بازار محصولات گواهی شده استان که در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان با تولید ۱۵ میلیون تن محصولات زراعی و باغی به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی کشور، ضریب امنیت، تولید و اشتغال جایگاه ویژه ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توجه به تنظیم و نظام بازار را مهم دانست و گفت: الگوی کشت بعد از سال‌ها در دولت یازدهم شروع و همچنان ادامه دارد.

قاسمی نژاد مشکلات و عوامل تأثیرگذار در اختلاف قیمت محصول از برداشت تا زمانی که در اختیار مصرف کننده قرار بگیرد را نبود زیرساخت‌های لازم عنوان کرد و ادامه داد: در کشور ۶ تا ۷ درصد قیمت پرداختی مصرف کننده در اختیار تولید کننده قرار می‌گیرد، در صورتی که این مقدار در کشورهای اروپایی ۸۰ درصد است.

وی افزود: این اختلاف قیمت نگران کننده و بازار محصولات کشاورزی را احاطه کرده است و رفع آن به همکاری تشکل‌ها و فعالان بخش کشاورزی نیاز دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، تصریح کرد: یکی دیگر از موارد نظام بازار محصولات کشاورزی ساختار ناقص بازار از جمله نظام اصلاحات بازار، عدم فناوری و زیرساخت‌های آن است.

وی با اشاره به مشکلات کشاورزی بعد از تولید، تشریح کرد: یکی از راه‌های علمی، دقیق و عملیاتی، شفاف سازی قیمت محصولات کشاورزی و ورود بورس کالا به این مسئله بوده که در چهار سال گذشته این مهم به خوبی انجام شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، اضافه کرد: فضای رقابتی بین فرآیند بورس، تولیدکننده، مصرف کننده و بازرگانی که خرید را برای صنایع و صادرات انجام می‌دهند باعث به حداقل رساندن اختلاف قیمت محصول از زمان تولید تا مصرف است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲ دهه در خصوص چگونگی استفاده از کود و سموم شیمیایی کارهای بسیار خوبی انجام شده است، بیان کرد: میانگین مصرف کود و سم در کشور، نسبت میانگین جهانی بسیار پایین‌تر است.

قاسمی نژاد با بیان اینکه تشکل‌های بخش کشاورزی در راستای تنظیم الگوی کشت می‌توانند تأثیرگذار باشند، اذعان کرد: الگوی کشت با توجه به سود کشاورز و ضروریت های کشور تدوین و تنظیم می‌شود.

وی در پایان گفت: در آزمایش‌هایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام شد، خوشبختانه بسیاری از محصولات کشاورزی ما که امکان آلایندگی در آنها وجود دارد مشکلی نداشتند.

کد خبر 4673187

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی خوزستان محصولات کشاورزی دولت یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۷۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایرانخودرو پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین محصول ایرانخودرو؛ ۶۵۰ میلیون

فرارو- رانا پلاس ارتقایافته جزو ارزان‌ترین سواری‌های تولیدی ایرانخودرو است که در بازار آزاد به طور متوسط ۶۵۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته ۷۱۰ میلیون تومان قیمت دارد و خرید پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما که از خط تولید کنار رفته، ۶۶۵ میلیون تومان آب می‌خورد.

تارا اتوماتیک تیپ V۴، اما گرانقیمت‌ترین سواری داخلی به حساب می‌آید و این یکی یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. قیمت دنا پلاس اتوماتیک آپشنال در بازار آزاد یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است و فروشنده‌های ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای رقمی نزدیک یک میلیارد و ۴۰ میلیون طلب می‌کنند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید. 

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

پنجم اردیبهشت 1403

ششم اردیبهشت 1403

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF7 مدل 1403

835 میلیون تومان

835 میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF7 مدل 1402

635 میلیون تومان

635 میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌‌ ارتقایافته مدل 1403

980 میلیون تومان

980 میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل 1403

یک میلیارد و 200 میلیون تومان

یک میلیارد و 200 میلیون تومان

پارس سال XU7p مدل 1402

675 میلیون تومان

675 میلیون تومان

207 با موتور TU3 مدل 1403

685 میلیون تومان

685 میلیون تومان

207 دنده‌ای ارتقایافته مدل 1403

810 میلیون تومان

810 میلیون تومان

207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل 1403

یک میلیارد و 40 میلیون

یک میلیارد و 40 میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل 1403

650 میلیون تومان

650 میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل 1403

710 میلیون تومان

710 میلیون تومان

تارا دنده‌ای V1 مدل 1402

820 میلیون تومان

820 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V2 مدل 1403

990 میلیون تومان

990 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V4 مدل 1403

یک میلیارد و 230 میلیون تومان

یک میلیارد و 230 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 3 پانوراما مدل 1402

665 میلیون تومان

665 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • قیمت محصولات ایرانخودرو پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین محصول ایرانخودرو؛ ۶۵۰ میلیون
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند