Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقبال طیب طاهر در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: اجرای پروژه تأمین برق روستاهای دو بخش محروم و سخت گذر سردشت و شهیون شهرستان دزفول از سال ۱۳۹۰ توسط این مدیریت آغاز شده و تا کنون ۲۶۳ دستگاه پنل خورشیدی با اعتبار بیش از ۳۰ میلیارد ریال در روستاهای مختلف این دو بخش نصب و راه اندازی شده است.

وی با اشاره به سخت گذر بودن روستاهای بخش سردشت و شهیون و غیر ممکن بودن احداث شبکه سیمی در آنها، تنها راه تأمین برق این مناطق را استفاده از انرژی‌های نو و تولید برق به وسیله صفحات فتوولتائیک (خورشیدی) دانست و افزود: این طرح هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ مدت زمان احداث و بهره برداری پروژه کاملاً مقرون به صرفه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر توزیع برق دزفول عنوان کرد: در فاز سوم اجرای این پروژه از نیمه دوم سال گذشته تاکنون ۸۹ دستگاه دیگر در روستاهای سخت گذر بخش شهیون از جمله گله گنجان، چال گندم، چُله شه حیدر، چُله شه هاشم، مازهِ نجف، چُله شه حیدرآقا، سگ‌کش دورک، گامغل بالا و گامغل پایین، بُقبُق آب، بزآب، بخشی از احمدفداله و تعدادی روستای دیگر نصب و افتتاح شده اند.

طیب طاهر به تعداد دستگاه‌های نصب شده در فاز اول و دوم این پروژه نیز اشاره کرده و گفت: اولین پنل‌های خورشیدی به تعداد ۱۱ دستگاه در فاصله سال ۹۰ تا ۹۱ نصب شده است. از سال ۹۳ تا ۹۵ نیز ۱۶۳ دستگاه در قالب فاز دوم به بهره‌برداری رسید و در فاز سوم نیز ۸۹ دستگاه از سال ۹۷ تاکنون نصب و به بهره‌برداری رسیده که در مجموع ۲۶۳ دستگاه پنل خورشیدی در روستاهای صعب العبور دو بخش کوهستانی سردشت و شهیون دزفول نصب و راه اندازی شده است.

کد خبر 4673436

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان دزفول شرکت توزیع نیروی برق خوزستان پنل خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۷۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت چغندر قند در دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول  گفت: در سال زراعی جاری ۵ هزار و ۱۸۵ هکتار از مزارع این شهرستان به کشت چغندرقند اختصاص یافت. 

بهروز قمر زاده افزود:  ۲۹ دستگاه ماشین ‏آلات برداشت چغندرقند در شهرستان دزفول فعال است و پیش بینی می‌شود حدود  ۳۵۰ هزار تن محصول چغندرقند از مزارع این شهرستان برداشت شود. 

وی ادامه داد: محصول چغندر شهرستان دزفول پس از برداشت به ۱۲ کارخانه قند از جمله کارخانه قند بنیاد اصفهان، نقش جهان اصفهان، همدان، قزوین، مرودشت، چهارمحال، اهواز، شوش، اسلام آباد، کوار، فسا و اقلید منتقل ‏می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول اظهار کرد: کشت چغندرقند در شهرستان دزفول همه ساله بصورت پائیزه کشت می‏شود.

 

 

دیگر خبرها

  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • معارفه امام جمعه جدید شهر میانرود دزفول
  • مراسم معارفه امام جمعه بخش سردشت دزفول
  • نمایی زیبا از چال کندی دزفول (فیلم)
  • نمایی زیبا از چالکندی دزفول + فیلم