Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نوشته روزنامه دیلی میل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از سوئد خواسته این خواننده رپ مشهور به "ایسَپ راکی" را به قید وثیقه از زندان آزاد کنند اما مقام‌های سوئد نشان داده‌اند که تسلیم فشارهای دولت آمریکا نخواهند شد و حتی به گونه‌ای رفتار کرده اند که اعمال نفوذ ترامپ بر این پرونده ممکن است طول حبس او را نیز هر چه بیشتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایسپ راکی در تاریخ 30 ژوئن به همراه گروهی از دوستانش در جریان یک درگیری خیابانی در مرکز شهر استکهلم پایتخت سوئد دستگیر شد و از آن زمان تا کنون حدود سه هفته است که در زندان به سر می‌برد.

دونالد ترامپ قول داده او را از زندان آزاد کند و روز شنبه توییت کرد که در جریان یک گفت‌وگوی تلفنی با استفان لوفِوِن، نخست وزیر سوئد، شخصاً ضمانت او را کرده است و فاش کرد که هر دوی آنها توافق کرده‌اند، مجدداً طی روزهای آینده درباره این موضوع صحبت کنند. لوفون نیز پیش از این تایید کرده بود که "ترامپ علاقه شخصی به این پرونده دارد" و اینکه از هر گونه گفت‌وگو با رئیس جمهور آمریکا استقبال می‌کند اما در عین حال تاکید دارد، قرار نیست این خواننده رپ رفتاری ممتاز و ویژه در سوئد دریافت کند.

بعد از گفت‌وگوی تلفنی روز شنبه ترامپ و لوفون، یک سخنگوی نخست وزیر سوئد به رسانه TMZ گفت: لوفون خطاب به ترامپ تاکید کرده که در سوئد همه در برابر قانون برابر هستند و دولت این کشور نمی‌تواند و نخواهد خواست که بر این فرآیند قضایی اعمال نفوذ کند.

این در حالیست که حتی ممکن است فشارهایی که ترامپ برای آزاد کردن ایسپ راکی از زندان سوئد اعمال می‌کند، باعث برخورد حتی سخت‌تر دادستان‌های سوئد با پرونده او شود و اینکه آنها ممکن است با سختگیری بیشتر به رئیس جمهور آمریکا ثابت کنند که در برابر هیچگونه اعمال نفوذی متزلزل نخواهند شد.

دادستان‌های سوئد روز جمعه اعلام کردند که ایسپ راکی که نام واقعی او "رحیم مایرز" است تا زمانی که پلیس این کشور تحقیقاتش را درباره این درگیری خیابانی رخ داده و فیلمهای ضبط شده از آن به اتمام برساند در زندان باقی خواهد ماند.

یک دادگاه منطقه‌ای شهر استکهلم چندی پیش با درخواست دنیل سانسون دادستان سوئدی برای بازداشت این خواننده رپ 30 ساله دست کم تا 25 ژوئیه به اتهام ارتکاب یک حمله جدی موافقت کرد.

رسانه‌های آمریکا گزارش کردند که ترامپ بعد از آن برای آزاد کردن ایسپ راکی پادرمیانی کرده که یک خواننده رپ آمریکایی مشهور و طرفدار ترامپ یعنی "کانیه وست" با رئیس جمهور آمریکا از طریق خط تلفن مستقیمش تماس گرفته و خواستار اقدام او برای آزاد کردن ایسپ راکی شده است.

ترامپ روز جمعه در محل دفتر بیضی در کاخ سفید گفت: "تعداد زیادی از اعضای جامعه سیاهپوستان آمریکا که دوستان من هستند با من تماس گرفتند و به من گفتند: آیا می‌توانی به او کمک کنی؟ من شخصاً ایسپ راکی را نمی‌شناسم اما می‌توانم به شما بگویم که او از پشتیبانی عظیم جامعه سیاهپوستان آمریکا در این کشور برخوردار است و وقتی می‌گویم پشتیبانی آمریکایی‌های سیاهپوست، در واقع معتقدم همه در این کشور از او حمایت می‌کنند چون ما همه یکی هستیم."

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: خواننده رپ ترامپ سوئد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۷۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد

یک سناتور دموکرات آمریکایی ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را زیر سوال برد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار گزارشی مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را در غزه نقض می کند، سناتور دموکرات کریس ون هولن در بیانیه‌ای، ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را مورد تردید قرار داد.

براساس یک گزارش کوتاه داخلی وزارت امور خارجه آمریکا، برخی مقامات ارشد آمریکا به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه توصیه کردند که تضمین‌های معتبر و قابل اطمینانی از اسرائیل نیافتند که نشان دهد این رژیم از سلاح‌های آمریکایی طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشر استفاده کرده و ممکن است قوانین بین‌المللی در غزه را نقض کرده باشد.

در این گزارش که به دست رویترز رسیده است، مقامات افزودند: برخی بخش‌های مطلوب در این وزارت‌خانه، تضمین‌های اسرائیل را پذیرفتند و برخی بخش‌های دیگر آنها را رد کردند و برخی دیگر هیچ موضعی اتخاذ نکردند.

براساس تفاهم‌نامه امنیت ملی که در ماه فوریه به امضای جو بایدن رسیده است، بلینکن باید تا تاریخ 8 مه گزارشی را به کنگره ارائه دهد مبنی بر اینکه آیا او تضمین‌های معتبری را از سوی اسرائیل یافته است که نشان دهد استفاده این رژیم از تسلیحات آمریکایی در جنگ غزه، قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی را نقض کرده است.

در ارزیابی مشترک 4 اداره تحت نظر وزارت امور خارجه گفته شده که تضمین‌های اسرائیل قابل اطمینان و معتبر نیست. در این ارزیابی همچنین به 8 نمونه از اقدامات نظامی اسرائیل اشاره شده است که مقامات معتقدند سؤالات جدی را درباره نقض احتمالی قوانین بین‌المللی حقوق بشر، ایجاد کرده است.

این سناتور آمریکایی اظهار کرد این گزارش تردیدهای جدی درباره وحدت رویه در دولت بایدن برای ارزیابی عملکرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در غزه برطبق قوانین بین‌المللی ایجاد کرده است.

در بخش دیگر این گزارش داخلی هشدار داده شده است که بلینکن با معلق کردن ارسال کمک‌های آمریکا، توانایی اسرائیل برای رویارویی با تهدیدات احتمالی بیرون از حریم هوایی خودش را محدود کرده است و مستلزم آن است که واشنگتن فروش سلاح به کشورهای دیگر منطقه در زمان حاضر و در آینده را بار دیگر مورد ارزیابی قرار دهد.

ون هولن تصریح کرد در گزارش رویترز مشخص شده که پیشنهادات اداره های ارائه دهنده این گزارش، به دلیل امتیازات سیاسی نادیده گرفته شده است.

وی تصریح کرد تصمیم برای درنظر گرفتن تطابق اقدامات اسرائیل با قوانین بین المللی، یک حقیقت و یک قانون است. این حقایق و قوانین نباید برای دستیابی به یک نتیجه سیاسی از پیش تعیین شده، نادیده گرفته شود. اطمینان ما در معرض خطری بزرگ است.

در همین حال ون هولن و برخی دیگر قانون گذاران دموکرات، جو بایدن را برای تحمیل شروط بر کمک های نظامی به رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار داده‌اند تا این رژیم برای کاهش کشتار غیرنظامیان در غزه تحت فشار قرار گیرد. تاکنون دولت بایدن کاری در این باره انجام نداده است.

تاکنون بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 34 هزار نفر که بیشتر آنان زنان و کودکان هستند، جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات آمریکا: اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازداشت ۱۰۰۰ دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های صهیونیست‌ها
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • سرنوشت عجیب عابربانک‌های فوتبالی؛ باشگاه‌داری در زندان!
  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • سازش ۲۱۲۳۲ فقره پرونده در جنوب کرمان
  • واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد