Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، "‌فخرالسادات خامسی هامانه" مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ضمن حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با "آیت‌الله محمدرضا ناصری" دیدار و گفت ‌و گو کرد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در این دیدار ضمن معرفی ‌فعالیت های این اداره کل، گفت: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری به فعالیت های دستگاه های دولتی و همچنین سازمان های مردم نهاد نظارت دارد و یکی از اصلی ترین مباحثی که در این حوزه ها مطرح می شود، موضوع آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی، مناطق بحرانی و حاشیه نشین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خامسی هامانه با اشاره به دستور مقام معظم رهبری مبنی بر نظارت و پیگیری بیشتر بر آسیب های اجتماعی،‌ بیان کرد:  سازمان امور اجتماعی کشور در سال 92 به دستور مقام معظم رهبری تاسیس شد که هر 6 ماه گزارشی مبنی بر اقدامات صورت گرفته جهت کاهش آسیب های اجتماعی کشور به ایشان ارائه می کند و این امر در استان یزد بر عهده دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری است.

وی آسیب های اجتماعی استان را نسبت به میانگین کشوری پایین تر دانست و ادامه داد: استان یزد به نسبت دیگر استان ها در حوزه آسیب های اجتماعی وضعیت بهتری دارد اما متاسفانه در سال های اخیر این آمار نرخ رشد بالایی داشته و نیازمند تدوین و اجرای برنامه های مناسب جهت کاهش این آمار و کنترل این نرخ است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری افزود: خوشبختانه استان یزد در برنامه ریزی پیشگیری از طلاق از استان های موفق شناخته می شود و تاکنون سعی شده است تا با جذب بودجه برای دستگاه ها و ادارات استان این آسیب ها بیش از پیش کاسته شود.

خامسی هامانه با اشاره به نقش نظارتی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، نظارت بر دستگاه های دولتی و درخواست گزارش، طرح و برنامه های جدید جهت کاهش آسیب های اجتماعی را از برنامه های این دفتر نام برد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری رایگان طرح جامع آموزشی پیش از ازدواج با عنوان دانشنامه ازدواج، برگزاری طرح پویش اجتماعی زوج پایدار، ایجاد طرح هوش اخلاقی ویژه دانش آموزان، طرح پاتوق گفتگو های اجتماعی و هنری، ایجاد مرکز یادگیری و توسعه اجتماعی و اقتصادی در شهرستان بهاباد، توانمند سازی و حرفه آموزی کودکان کار و خیابانی، تقویت و توانمند سازی سازمان های مردم نهاد در جهت کمک رسانی در حوزه متکدیان خیابانی و توانمند سازی زنان سرپرست خانوار از جمله اقدامات انجام شده توسط دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد بوده است.‌

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری نقش ادارات را در کاهش آسیب های اجتماعی غیر قابل انکار دانست و جذب بودجه برای سازمان بهزیستی استان، سازمان تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش، اداره کل زندان ها، دانشگاه یزد، سپاه پاسداران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره ورزش و جوانان و سازمان آموزش فنی و حرفه ای را از دیگر اقدامات انجام شده دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری دانست.

خامسی هامانه در پایان سخنان خود با توجه به نظارت مستقیم مقام معظم رهبری در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی از نماینده ایشان در استان درخواست کرد تا با دعوت از مدیران دستگاه ها و نهادهای دولتی، از آن ها گزارش خواسته و فعالیت های انجام شده توسط آن ها جهت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی را بررسی نماید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اجتماعی و فرهنگی امام جمعه نماینده ولی فقیه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۸۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید منتظری صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، با اعلام انتشار نتایج طرح آمارگیری از قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارها در فروردین ۱۴۰۳ از سوی مرکز آمار ایران اظهار کرد: بر اساس نتایج طرح مذکور در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ در این استان نرخ تورم ماهانه ۲.۳ درصد، نرخ تورم نقطه به نقطه ۲۹.۵ درصد و نرخ تورم سالانه ۴۲.۷ درصد و شاخص‌های متناظر کشوری به ترتیب ۲.۶ درصد، ۳۰.۹ و ۳۸.۸ درصد بوده است.

وی افزود: خوشبختانه در چهارمحال و بختیاری نرخ تورم ماهانه و نرخ تورم نقطه به نقطه از میانگین کشوری کمتر است و این موضوع موجب شده تا فاصله نرخ تورم استان با کشور کاهشی باشد، تفاوت نرخ تورم سالانه استان با کشور از ۵ درصد در اسفند ماه ۱۴۰۲ به ۳.۹ درصد در فروردین ۱۴۰۳ تنزل یابد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با ابراز خرسندی از روند کاهشی تورم در کشور و استان، شیب نزول نرخ تورم استان را از کشور تندتر دانست و ادامه داد: نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به فروردین سال ۱۴۰۳ کشور در مقایسه با نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به اسفندماه ۱۴۰۲ به میزان ۱.۹ درصد و در استان به میزان ۳ درصد کاهش یافته است.

منتظری عنوان کرد: فاصله نرخ تورم چهارمحال و بختیاری از شاخص متناظر کشوری از بهمن ماه ۱۴۰۲ رو به کاهش گذاشته و امید است با ادامه اقدامات مؤثر در راستای کنترل تورم در استان این فاصله به صفر همگرا شود.

وی خاطرنشان کرد: رتبه‌بندی استان‌ها بر اساس شاخص‌های نرخ تورم ماهانه، نرخ تورم نقطه به نقطه و نرخ تورم سالانه نشان دهنده این است که استان در فروردین ۱۴۰۳ در نرخ تورم ماهانه رتبه ۲۷، در نرخ تورم نقطه به نقطه رتبه ۲۳ و در نرخ تورم سالانه رتبه ۴ را دار است.

کد خبر 6087321

دیگر خبرها

  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت