Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی؛ عبدالرضا گلپایگانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر تخلف تامین اجتماعی در گودبرداری عمیق یکی از 62باغی که عوارضشان را قبل از لغو مصوبه برج_باغ پرداخت کرده‌اند و ترک خوردن خانه‌های مجاور گود، به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: اینکه الزام می‌کنیم برای هر نوع فعالیت عمرانی باید پروانه بگیرند برای جلوگیری از چنین موضوعاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون ملک دولتی بوده و منفعت شخصی پشت آن نبوده شهردار وقت منطقه با امضای خودش مجوز گودبرداری را صادر می‌کند که البته از نظر من تخلف است و مورد تایید ما هم نیست. 

او با بیان اینکه حتما باید برای تامین ایمنی ساکنان مجاور این گود رفع خطر کنیم، اظهار کرد: منطقی‌ترین اقدام این است که طبق ضوابط برج باغ و بر مبنای نقشه‌های مورد تایید ما در 30درصد مساحتش و  تا  صفر صفر گود ساخت و ساز کند و مابقی گود را اگر خارج از نقشه مصوب است پر کند. 

گلپایگانی با بیان اینکه گودبرداری باعث نمی‌شود ما ساخت ساختمان را بدین شکل به رسمیت بشناسیم و حقی برای آن‌ها قائل شویم، گفت: تامین اجتماعی باید بر مبنای نقشه‌های قانونی گود و ساختمان نقشه را اصلاح کرده و 70درصد مابقی ملک را درختکاری کند. مسائل ایمنی شهروندان به عهده شهرداری است وما نمی‌توانیم بی‌تفاوت باشیم. 

او ادامه داد: این مورد هم یکی از 62پرونده‌ای بود که تمام عوارضشان پرداخت کرده بودند و درخواست دادیم که پروانه ساخت بر مبنای برج_باغ صادر شود. اما در حال حاضر به دلیل نامه‌نگاری هیئت تطبیق و فرمانداری این موضوع هم متوقف شده است. 

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا رهبری با تصمیم شورا درباره 62پرونده مذکور مخالفت کرده‌اند، اظهار کرد: از دلایل اصلی توقف مصوبه برج_باغ رهنمود‌های رهبری مبنی بر حفظ باغات بوده است اما از آنجایی که همه این 62پرونده باغ نیست و مقیاس بزرگی از فضای سبز را در حال حاضر شامل نمی‌شود فکر نمی‌کنم رهبری ورود پیدا کرده باشند. 

گلپایگانی با بیان اینکه در دوره گذشته برای گسترش فضای سبز به زمین های مزروعی رای باغ می‌دادند، گفت: اما در عمل چنین اتفاقی نمیفتاد و در زمین‌های مزروعی به طور کامل ساخت و ساز می‌شد. در این 62پرونده هم تعدادی اصلا باغ نبوده و زمین مزروعی هستند. 

او همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا کمیته فنی باغات برای برررسی این 62پرونده تشکیل نمی‌شود، اظهار کرد: ما منتظر تصمیم شورا در این باره بودیم که شورا مصوب کرد اما عملا با نامه هیئت تطبیق و معاون دادستان صدور مجوز برای این 62پرونده متوقف شد. 

گلپایگانی همچنین در پاسخ به این پرسش که با تعدیل عوارض ساختمانی نرخ عوارض در برخی مناطق بیشتر شده است، گفت: تعبیر ما از تعدیل این نبود که همه مناطق عوارضشان کم‌تر می‌شود. عوارض مناطق کم‌برخوردار را کاهش و مناطق برخوردار مثل 1 و 3 را افزایش دادیم تا ساخت و ساز به سمت مناطق پایینی و جنوبی سوق پیدا کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گلپایگانی تامین اجتماعی برج ساخت و ساز شهرداری معماری شهرداری تهران فضای سبز زمین معاون شهرداری تهران برج باغ گود برداری عبدالرضا گلپایگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری

به گزارش قدس خراسان، محمدرضا قلندرشریف اظهار کرد: مطابق با این طرح، حریم کلان‌شهر مشهد با مساحت ۸۷ هزار و ۸۸۰ هکتار مشتمل بر تعداد ۱۲۴ سکونتگاه با ۱۸۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت و هسته‌های صنعتی کارگاهی و فعالیتی بیشمار با برخورداری از فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بیشماری از جمله توپوگرافی مناسب، عرصه های سبز عمومی توسعه یافته، زیرساخت‌ها و تاسیسات زیربنایی، زیرساخت های تصفیه منابع آبی، فاضلابی و تولید آب خاکستری، شبکه راه‌های دسترسی و منظومه سکونتگاه‌های روستایی است.

شهردار مشهد گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر این ظرفیت ها به دلیل نبود طرح و برنامه مدون از سویی و ناهماهنگی در اقدامات سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول از سویی دیگر دستخوش سودجویی عمومی و آسیب‌هایی از حیث تشدید بهره‌برداری از منابع طبیعی، برهم خوردن تعادل نظام سکونت، فعالیت، سازمان فضایی، محیط زیست و ... شده است.

وی افزود: بر همین اساس شهرداری مشهد در راستای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی و اداری، به منظور بهبود و نظم بخشی به توسعه پایدار حریم در قالب نظام برنامه ریزی کشور، بر آن شد تا سند پهنه بندی حریم ذیل اسناد بالادستی را بر اساس اصول و معیارهایی منبعث از قوانین و مقررات، طرح‌های موضعی و فرادستی، خصوصیات طبیعی حاکم و ویژگی های نظامات مختلف تهیه و تصویب کند.

قلندر شریف بیان کرد: هدایت و انجام این طرح در قالب کمیته راهبری حریم متشکل از نمایندگان کلیه ارکان مدیریت شهری از جمله استانداری، شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی، محیط زیست، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، جهاد کشاورزی و ... در کارگروه‌ها و کمیسیون های شورای اسلامی شهر مشهد طی جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفت.

شهردار مشهد افزود: بخشی از این رویکرد و سیاست های پیشنهادی در دو قالب حفاظت و پیشگیری از جمله حفاظت و صیانت از آبخوان مشهد منابع آبی همچون دریاچه سد طرق و بهره برداری بهینه از اراضی قهوه ای همچون کوره پزخانه های متروکه تعریف شده است.

وی گفت: در مجموع با پیش بینی این برنامه و سازوکارها، امید می رود با همت جمیع ارکان و دستگاه‌های اجرایی متولی، اهداف این طرح که توسعه پایدار، حفاظت و صیانت و بهبود کیفیت گستره حریم در تمامی ابعاد منطبق بر چشم انداز در افق طرح است، محقق شود.
 

دیگر خبرها

  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد