Web Analytics Made Easy - Statcounter

امانی در گفتگو با «اتاق نیوز» افزود: در شرایط فعلی نمی توان قاطعانه درباره موضوعی صحبت کرد مشکلات از جمله تحریم ها به قوت خود پابرجاست و روز به روز هم به مشکلات اضافه می شود، در این شرایط نمی توان به آینده اقتصادی کشور امیدوار بود باید به کار ادامه داد ولی کسب و کارها در این مقطع زمانی بسیار ضعیف و آسیب پذیر شده اند و به ویژه زمانی که طرف حساب برخی از شرکت ها دولت باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: زیرا عموما این شرکت ها نمیتوانند مطالبات خود را از دولت بگیرند، اتاق با شرکت ها و سازمان ها در ارتباط است تا رونقی در بازار ایجاد نماید ولی در این شرایط این امر میسر نیست زیرا دولت بی پول است و نیروگاه ها خود یکی از شرکت های اصلی بدهکار به بازار هستند .

عضو هيأت نمايندگان اتاق بازرگاني اهواز درد کنونی اقتصاد را خود تحریم ها دانست و گفت: دولت اکنون فشار را بر روی مردم گذاشته و در اداره دارایی مشکلات بسیار زیادی وجود دارد و در برخی از موارد هم شاهدیم که ما ارزش افزوده کالاهیمان را پرداخته ایم ولی هنوز اصل پول خودمان را نتوانسته ایم دریافت کنیم .

این فعال اقتصادی افزود: در بانک ها سیستم ربا خواری فوق تصوری حاکم است و سازمان تامین اجتماعی هنوز معتقد نیست در سالی که به عنوان رونق تولید نامگذاری شده است حامی تولید کنندگان باشد و مانع جرایم ناجوانمردانه ای شود و از خودش قانون وضع ننماید .

عضو هيأت نمايندگان اتاق ايران در پایان به ترکیب هیات رئیسه این دوره و تحلیل آن پرداخت و گفت: هیات رئیسه این دوره خوب است و در کل دوره بسیار خوبی برای اتاق هاست هم از حیث اتاق های شهرستان ها واتاق ایران زیرا همدلی تمامی اعضا در این تشکل ها و هماهنگی میان دل و زبان متصدیان اتاق های کشور را شاهدیم، هر چند همیشه به نسبتی این همدلی را شاهد بودیم ولی در این دوره در سطوح بالا اتاق نسبت به گذشته بیشتر شاهد هستیم و همه کار خود را به بهترین نحو انجام می دهند .

این فعال اقتصادی خاطر نشان کرد: تعدادی از افرادی که در هیات رئیسه اتاق ایران انتخاب شده اند در دروه های قبل هم در اتاق حضور داشته اند و خوشبختانه به نحوی در صنعت فعالیت داشته اند و این تجربه مطمنا می تواند در اداره اتاق راهگشا باشد البته اعتبار نامه ها به تازگی آمده اند .

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۱۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

کد خبر 6088810 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • قرار داد واگذاری شركت های استقلال و پرسپولیس امضا شد
  • خداحافظی همیشگی پرسپولیس و استقلال با پدر!
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه دارایی و کسانی می‌شود؟
  • گاف عجیب دولت رئیسی /عدد نمی فهمید یا عدد نمی فهمید؟! /گردش مالی یک بنگاه املاک تک نفره در اشکولک تپه سفلی هم از ۵۰ میلیون تومان بیشتر است
  • تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات