Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ثبت اسناد و املاک بیجار روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد پرونده ثبتی توسط ۲۰ نیروی این اداره و به مدت بیش از ۶ ماه فعالیت به پرونده های دیجیتالی تبدیل شده است.

جعفر برزگر افزود: با توجه به اینکه گذشت زمان موجب روند پوسیدگی کاغذ می شود و همچنین احتمال آتش سوزی، وقوع حوادث غیر مترقبه از جمله سیل و زلزله تاثیر مستقیم بر روی اسناد مهم مردم دارد، تبدیل پرونده های کاغذی به دیجیتالی امری اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: بسیاری از پرونده های موجود اداره ثبت اسناد و املاک بیجار مربوط به ابتدای تاسیس این اداره در سال ۱۳۱۳ است که با گذشت زمان پوسیدگی برگه های پرونده نیاز به ترمیم و ثبت مجدد برای ادامه ماندگاری داشتند که تهیه پرونده های دیجیتالی با فضای ذخیره سازی شهرستانی، استانی و کشوری و همچنین سرورهای قدرتمند می تواند از این گنجینه ارزشمند حفاظت و پاسداری کند.

برزگر با اشاره به مزیت های ثبت پرونده های به صورت دیجیتالی اضافه کرد: در روند اجرای طرح دیجیتالی شدن پرونده های ثبت اسناد و املاک، امنیت پرونده ها به علت عدم خروج از بایگانی بیشتر خواهد شد، سرعت دسترسی به اطلاعات پرونده افزایش چشمگیری یافته و اتلاف وقت ارباب رجوع به صفر می رسد.

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک بیجار گفت: در سال ۱۳۲۶ به علت آتش سوزی در مخزن بایگانی این اداره، تعداد کمی از پرونده های ثبت اسناد و املاک دچار حریق شده و برخی از بخش های آن سوخت که با توجه به اهمیت حفظ اطلاعات و اسناد، امروزه مشکلاتی برای برخی از صاحبان همراه داشته است.

وی تاکید کرد: آتش سوزی، سیل و زلزله از جمله بلایای طبیعی هستند که می تواند به تنهایی سوابق هویتی یک شهرستان و یا استان را نابود کند لذا بهترین راه حفظ و نگهداری از آن، ایجاد فایل های جدید بر پایه دیجیتال است.

برزگر با تشریح اینکه در گذشته سرقت اطلاعات و مدارک موجود در پروند توسط اشخاص ذی نفع وجود داشته است، اضافه کرد: جهت پیشگیری از سوء استفاده افراد و همچینین جلوگیری از ورود و خروج پرونده از مخزن بایگانی و پیشگیری از جابجایی برگه های پرونده های مشابه با یکدیگر، ایجاد پرونده های دیجیتالی تاثیر بسزایی در کاهش خطا و به صفر رسانده این عوامل دارد.

او افزود: بیش از ۲۰ نفر به صورت ۱۲ ساعت در روز وظیفه، اسکن، ترمیم صفحات و شماره زنی حدود ۵۰ هزار پرونده ثبت اسناد این شهرستان را بر عهده داشتند که این طرح به مدت ۶ ماه از ۱۷ اسفند ماه ۹۷ آغاز و اینک به پایان رسیده است.

شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.

۹۹۴۳/۹۱۰۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ثبت اسناد و املاک کردستان بیجار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۳۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت الله آملی لاریجانی با حضور سران قوای مجریه و قضاییه، اکثریت اعضا وزیر دادگستری و معاون حقوقی رئیس جمهور تشکیل شد و به ادامه بررسی تبصره های ماده ۱۰ طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پرداخت.

بنا بر این گزارش در تبصره ۸ ماده ۱۰ این طرح آمده است چنانچه در خصوص یک مال غیر منقول در سامانه موضوع این ماده، ادعایی، ثبت و آن ادعا نزد مرجع صالح اثبات شده باشد صدور سند مالکیت برای آن مال غیر منقول بدون تسویه بدهی های مرتبط با آن مال غیر منقول به نهادهای عمومی و دولتی از قبیل بدهی های موضوع بند (ج) ماده (۱) قانون تسهیل تنظیم اسناد در دفاتر اسناد رسمی مصوب ۱۳۸۵/۵/۲۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی و تبصره ماده ۷۴ قانون شهرداری مصوب ۴/۱۱/ ۱۳۳۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی، بلامانع است. تنظیم سند انتقال مالکیت به غیر صرفاً پس از تسویه بدهی های مذکور امکان پذیر است. بستانکار حق دریافت طلب خود به قیمت تعدیل شده مطابق نرخ شاخص سالانه قیمتی بانک مرکزی جز در مواردی که عرفاً تغییرات جزئی در ارزش پول ایجاد شده باشد، را دارد.

در ادامه اعضای مجمع، تبصره ۹ ماده ۱۰ این طرح را بررسی کرده و مصوبه کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع درخصوص وظایف دستگاههای اجرایی و واحدهای مذکور در ماده ۲۹ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پیرامون نحوه ثبت اموال غیرمنقول عمومی و دولتی را به مصلحت دانستند.

در ادامه نشست، اعضای مجمع ماده یک این مصوبه را برای رفع برخی از ابهامات درخصوص سامانه الکترونیک اسناد و نیز نحوه اطلاق اموال غیرمنقول را به کمیسیون حقوقی و قضایی ارجاع دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری هزار فقره سند مالکیت در بندر خمیر
  • بی‌هویتی اراضی به یک ابرچالش تبدیل شده است
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند
  • صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد
  • پیگیری استقرار اداره ثبت اسناد و املاک در بشاگرد
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • اتمام صددرصدی حدنگاری اراضی شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه
  • تحقق ۱۳۱ درصدی صدور سند مالکیت شهری و روستایی در گیلان